Erkekler neden kadnlarn imanlatmak ister !!

Dikkat ettim evlenmeden önce "kilo al biraz" ya da kilo verdiğinizde "ne gerek var sen böyle güzelsin" söylemleri ama evlendikten sonra "çok şiştin" "biraz kilo ver" "saldın kendini" türü laflar ah bu erkekler sengözlerimebaksanab

ya ele avuca gelelim istiyorlar sanırım biraz ama bunun anlamı yağ bağlamak deil tabi ki, sadece kadınsı yuvarlak hat istiyorlar, bunu ifade ediş tazrlarıda kilo al şeklinde oluyor a.s. ayarını tutturmak bize kalmıs yani.

bn zayıftım. sevgilim sürekli agzıma birseyler tıkardı ye kilo al diye simdi bi kac kilo aldım 3kilo fln kız sen kilo almısın haa diyo uyuz.. ii zayıflıyım o zmn diyorum yok iisin bn zayf sevmiyom diyoo.bnce gzl olursam biri bkr diye kıskanıyo galiba ama 3 4 kilo da cirkinleşemzki insan anlamıs değilim:))

Erkekler kadınları şişmanlatmak istemiyor. Neden istesinler ki onların kilo al demekten kastı ele avuca gelecek kıvamda olmak. Bu her erkek için de geçerli değil kimisi zayıf sever kimisi balık etli..

erkekler hafif kilolu kadınları beğenir. mesela sibel can'ın o padişah dönemlerindeki hâli. herkes hayrandı.

biraz kilo al diyorlar çünkü çoğu erkek içten içe balık etli kadın sever. ama kadınlar bunu abartıyor ve şişiyor. ya da bazı zayıf kızlar kilo alıyor ama orantılı almıyor, sadece göbekten, basenden alıyor. çok kötü duruyor. o zaman beğenmiyor erkek tabi. zayıfken daha iyiydi diyor.

kısaca yakışan çok abartmamak şartıyla kilo alsın. iyidir, erkekler sever.

Kızlar bende sevgilime göre çok zayıfmışım ve 10 kg almam gerekiyormuş ohaoldumsmileöyle daha güzel olacakmış onun deyimi ile tabi, halbuki ben halimden memnunum ama o kafasına takmış, bakalım hangimiz galip gelecek bu konuda zemuszemus

Arada geliyolar yesene kilo al durmadan hasta oluyorsun diyor ama sonrada şu yanaklara bak ya patlıcaksın yakında diyoohaoldumsmile:icecream:

Vallaha benım nısanlım da sureklı kılo al der
Boyle zayıf hoslanmıyorum der
Ben neler cektım ole olana kadar o da cok ıyı bılıyor bunu
boyum 167 kılom 59-60 civarı
65 ol dıye soylenıp durur hep, suna bak çiroz gıbısın der sempatiksalakcinni
ben nıye oyle goremıyorsam kendımı

eşimde benim kilo almamı ister :)) bende eşimin kilo almasını isterim kiiii ben onun yanında zayıf durayım kaydirigubbakcemile3

Yaa cidden benimkide istiyo basımın etini yiyo artık sırf yemek ye diye özellikle aradıgı oluyo halbüki benim yediigim yemegi baskası yese artık kapılardan sıgmaz ama inandıramıyorum azcık kilo alda kemiklerin batıyo diyo piss Boyum 1.70 kilom 55 bana göre normal ama ona göre kemik torbasıyım

hehe yine aşkım şiştim iyice ders çalışmaktan habire tıkınmaktan bi yaz gelsin kilo vericem dedim
vermee dedi. niye dedim. bişey diyemedi :) bence kıskançlıktan bu kilo mevzusu ya da kilo vermeyi kafamızda takıntı yapmayalım diye incelikten yıkılıyorlar

benimkide kilo al diyo bana ama ben kanmiyorum kilo almicamlaelaelaelaelae
simdi öle diyo ama sonra ben kilo alinca gidip basklaarina bakarsa yok yok ben kilo almiyim iyim böyle

benimki de zayif seviyor..sonra da vucuduma oturan seylerden hoslanmiyor.:))
gozleriyle kilo hesabimi yapiyor desem yeri..kim demis kilolu seviyorlar diye:)

çok zayıf kadınlara diyebilirler erkekler ama normal bi bayana kio al diyeni pek duymadım ben de
ohaoldumsmile genelde hamileyken habire yedirirler ama benimki onuda yapmıcak kiloyu sevmez asla lmaz:

bence sakın kilo almayın :S:S tabi çok zayıflar için söylemiyorum
hatta aksine onun yanında olabildiğince bakımlı ve güzel olmaya çalışın :S

kadının kendıne guvenı kaçsın da baskası bakmasın kendı de bakmasın sonra dıye neden olack,
kendı konuma ceva verdım haa , adii erkekler işte, kadının kendıne guvenı kacsın da nası olursa olsun
sacı kıvırcık guzelse düz yaptır uzunsa kestır . adiiler.

Benim nisanlim kilo almami istemez, sisman sevmiyorum der:)
Ama buna ragmen, yüzük bakmaya gittigimizde tezgahtara "abi sen biraz büyük yüzük ver, mecbur kilo aldiracam buna" demisti:)
Yani bence "kilo al" diye sakayla diyorlar.
Yada bayan cok cok zayiftir adam gercekten biraz kilo almasini istiyordur.

valla bende kilo sorunu var.. Evlenmeden oncede ayniydim simdide sismanim.. Esim uzun zayif diyorum ya ben kilo verecegim bosver diyor ne demek bosver vermem gerek rahatsiz oluyorum diyorum moralini bozma ben seni boyle cok seviyorum diye basliyo kandirmaya.. Dayanamadim sordum iyi erkekler niye boyel soyleyipte zayiflara bakiyorlar diye diyor ki valla bakmiyorum.. Gorsel olarak giydikleri hos duruyo belki ustlerinde ama kadin dedigin ele avuca gelecek diyor.. Ama ben diyetteyim ve zayiflayacam sesini cikartmiyo )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…