Erkekler neden kadnlarn imanlatmak ister !!

benim tanidigim erkekler normal kilolulardan hoslaniyor....ne cok zayif ne de balik eti....

bi ara 46-47 kiloydum...arkadasim senin kolarini biraz sIkIca tutmakdan korkuyorum bi yerine bi sey olcak diye korkuyorum diyordu.......kilo almam icin caba verdik.....
simdi yine normale döndüm 54-55 kiloyum artik alma böyle süper oldu diyor....ama ben devam kilo alcam Insallah...

Son düzenleme:
bnm cevremde de boyle erkekler yok fakat,güzel bir zayıflıkta olan sevgilisine kilo aldırmaya çalışan erkek,fena halde kıskanıyor ve dikkat çekmenizi istemiyor demektir :)
almayınsengözlerimebaksanab

kızlar bende bi dergide okumuştum, araştırma sonucu çocukluğunda yokluk çeken erkekler şişman kadınları beğeniyolarmış, çocukluğu bolluk içinde geçen erkekler ise zayıf kadınları beğeniyolarmışş..

Bütün erkekler aynı
Aman şişman olsunda , başka erkek sevgilime bakmasın derdindeler
Yani tamamen erkeklerin bencillikleri , Bencil yaratıklarda zayıf bayanları beğenip , zayıfları güzel buluyorlar..
Benim sevgilimde bencildir , şişmanlıyımda kimse sevgilisine bakmasın derdinde..

Aslında bu sadece tek bir nedenden kaynaklanmıyor. Öncesinde erkekler ayrıntılı düşünmezler tamamen basit düşünürler onlara göre zayıf hatunlar hoş görünürler fakat hafif kilolu yani kilolu derken kadınsı hatları olan hatnlar daha sexi dirler çünkü erkekler ele avuca gelen bayan istiyorlar ne kadar zayıflara baksalarda bu böyle. Biz bayanlar kilo diyince biraz abartıyoruz herşeyde bundan kaynaklanıyor onlar bize kilo al derken hatların olsun manasında diyorlar çünkü dolgun hatlar göze daha hoş görünür tabi tamamen onların gözünden bakarsak:) ve tabiki kıskançlık unsuruda var ama hiç bir erkek başkası bakmasın dese bile başkasının bakmayacağı duruma gelen bir eşi yada sevgiliyi fazla beğenmemeye başlarlar, ben seni her halinle severim kısmı hikaye yani:)

kilo alsın da kimse bakmasın beğenmesin diye düşünmezler bence yaa erkekelr bu kadar ince ayrıntıya bile giremezler günahlarını almayın şimdi

erkekler balık etine yakın kadınları beğeniyorlar yani kadınsı hatlara sahip ama bu yağ bağlamak anlamında değil.erkeklerin hiçbiri fazla kiloyu sevmiyo.bi şekilde bunu da ima ediyolar.

yine zayıf olmakta fayda var.her dediklerine kulak asarsakyolumuzu bulamayız

bence türk erkeklerinin çoğu balık etli kadınlardan hoşlanıyor..bu yüzden onların gözlerinde o kıvama gelene kadar kilo almanızı istiyorlar..hepsi bu.çirkinleşmemizi niye istesinler biraz mantıklı olun.yanlarında güzel kadın olsun istemezler mi..hatta şişman severler de var eminim..türklerin atasözünü yabana atmayın kızlar..yemeğin salçalısı kadının...:icecream:.

ben zaten balık etliyim ama benim sevgilim saolsun 1 sene içinde 10 kilo aldırdı bana artık balık etli kavramını geçtim yani zayıflıcam diorum sevmem ben öle dio ya zaten çok zayıflamam ben kemiklerim iri diorum olsun istemiom dio ama ben rahatsız oldum artık ondan gizli rejime girdim geldiğinde gördüğü zaman kızcak kesin

bütün erkekler demeyelimde çoğu erkek balık etli sever...buna heryerde şahit oluyorum ..dolgun olunca daha güzel oluor ben kilo alcam diye çok uğraştım zayıfken banada diyolardı az kilo al ya bu ne falan..aldım şimdi kesildi sesler.

zayıfken çıkarlar, sonra klo aldırırlar sonra da gözleri başkasına kayar
kötu erkeklr mi böyle hepsi mi böyle acbaa

evet nedense böyle oluyo bende evlenmeden önce zayıftım. ha bire ye biraz kilo aldiyordu ,eşim şimdide kilolu deyilim ama doğum dansonra illa karın kalıyo biraz eşim ona takmış durumda , o karnını erit deyip duruyo?

bendede tam tersi sanırım kılom 66 dan 55 kıloya dustum erkek arkadasım bıraz zayıfla dedı bende 11 kılo verdım.ama tabıkıde onun ıcın degı kendım ıcın zayıfladım ben.kılo al dıyen erkekte hıc gormedım valla bulan varsa hemen dugun dernek toplansın gelsınler benı istemeyeeeee :)))

valla ben kendım ne cok zayıfım ne de cok kilolu.. ama sevgılım balık etlı sevıyo :)) hatta bi ara zayıflıcam ben dedım bana sakın ha zayıflama demişti.. erkekten erkege degısıyo demekkı

başkaları dikkat çekici ve hoş bulmasın diye şişmanlatmak isterler bencede..

evet canım haklısın bende çok şahit oluyorum..........tabi şişmanlatacak rahat edecek etrafa özgürce bakacak adam heralde başka ne mantık olurki...tvde mankenleri görünce ağızlarının suyu akar ama nedense böyle...........ben çok zayıfım 45-47 arası gider gelirim eşimse biblo gibisin der ve asla kilo almamı istemez kiloyuda sevmez bende de kendisinde de..........benim korkumda doğum yapıp kilo alırsam benimki de zayıfla baskısı yapar heralde :) offf çeşit çeşit bu erkekler naparsın akıl ermez.....

ben de hep zayıf bayanlar daha dikkat çekicidir sanırdım..:uhm:
arkadasımla ayda bir görüşme imkanım oluyor
ve buyıl ardarda her ay kilo verdim son zamanlarda..
sık görüşmediğimiz içinde kilo farklılığı hemen göze çarpıyor..
bikaç ay önce 56 civarıydım şuan 51-52 değişiyor..
ve her görmesinde bunu basıma kakıyor..
niye zayıfladın olmamış böyle kilo al biraz diye..
ayrıca geçen gün kilo daha çok yakışıyor eski haline gel
daha da alma diyor..balık etli kal demek istedi sanırım
bi derdim falan olduğunu düşünüyor üzülüyor birde..:asigim:

ben de bu kiloyla ilgili bişi duydum ama yazmam uygun mu bilmiyorum ama sölicem çünkü doğru mu merak ediyorum. kalçası büyük olan kadınların çatısı dar oluyomuş erkekler ondan kalçalı istermiş bacakları güzelse başka yerleri de güzel oluyormuş falan.. doğru mu bunlar evli ablalarıma soruyorum bilenler cevaplarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…