Erkekler neden kıymet bilmez...

• Konu Sahibi Konu Sahibi edaxxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hani derler ya kadin kuyruk sallamazsa erkek yanasmaz.....ALLAH ALLAH benim dusuncemde bi erkek nefsine hakim olabilir.... tamam belki o baskaydi ama hz.yusuf zuleyhanin kolesiyken zuleyha onu yatagina cagirir ve o da hayir der senin davet ettigin seyden Rabbime siginirim.....iste bu erkeklerin isterlerse nefislerine hakim olabilceklerinin bi kaniti....yok o peygamberdide o degisik filan diyolar ama tabi herkesde onun sabri olmaz .....ama benim demek istedigim erkekler hakim olmayi bilirlerse nefislerine hakim olurlar ..... yok kadinlar soyle giyinince erkek bakiyo bakmasin..... oyle degilmi yok nefsi kalkar mecbur bakiyo......ne bilim ben
bi acayip

is evlilige gelince bakire ararlar merak etme.....
valla isterlerse benim icin eski zaman kizi hala hangi devirde yasiyoz desinler umrumda degil ben halimden cok memnunum cunku

oyle can yakanlar icin sadece ALLAH'indan bulsun Allah'a havale ettim diceksin
bide helal sut emmisiyle karsilastir diye dua ediyolarmis sanki helal sut emmisi cok kiymetini biliyosunuzda salaklar

eger bi erkegin niyeti evlilikse bi an once biseyler yapar
yok daha gezicekde tanicak yok yaaaaaaa ALLAH ALLAH
beyefendilerin keyfi beklenirse artik kizlar sittin sene beklerler kiz evi naz evi olcagina erkek evi naz evi olur ....yakinda kizlar evlenme teklifi edip ciceklerle erkekleri istemeye gitcekler....erkeklerin gitcegi yok cunku bulunmaz hint kumaslari olduklari icin kendilerini agirdan satiyolar....ALLAH ALLAH
simdi kiz tarafi degil erkek tarafi kendini agirdan satmaya basladi dunya tersine dondu valla
kahveleride erkekler yapsin valla yakinda oyle olcak hic sasmam.....erkekler bu kadar agirdan sata sata sonunda kiz evini kendi ayaklarina getircekler

valla beni istemeyeni bende istemem..... cok da umrumda olur sanki...... oyle iyilerinm kiymetini bilmezler sonra kotusune rastgelincede baslarini duvara vururlar ben ne yaptim diye .....
beter olsun oyleleri

Yanlış düşünüyorsun böyle bir şey yok erkekler tam tersi bekarete önem veriyorlar bence..deneme maksatlı soruyorlardır sana ya da inanmıyorlardır kimseyle cıkmadıgına...bu acıma degil yani..
seni seven senden cok etkilenen biriyl karşılaşma zamanın gelmemiş demek ki..bekle canını da sıkma lütfen..bi de ben gibi armudun sapı üzümün çöpü deme cok da yakışıklı arama..artık ben vazgeçtim seçicilikten dürüst olsun evine baglı olsun içkisi olamsın bana yeter bir aday da buldum sanırım her şeyin hayırlısı..

üvercinka1981
Kullanıcının Profilini Göster
üvercinka1981 kullanıcısına özel mesaj gönder
üvercinka1981 kullanıcısına ait bütün mesajları ara
İrtibat listesine üvercinka1981 üyesini ekle

#50 06-01-2009, 00:19

ben oyle yakisiklilik filan zaten aramam
insan olsun benim icin

valla islerine geldiginde devir degisti diyolar ama bakirelik hakkinda devir degismiyo..... madem devir degisti neden hala bakirleik ariyolar.....oyle degilmi? bi erkek bi kizla uzun sure cikiyosa ve kiz bunu ciddi dusundugu icin yuzuk istiyosa bi anonce bende o erkek oyle bikizla gurur duymali neymisde erkekler oyle seylerden bikarlarmis.....keyifleri bilir o zaman..... mademki sadik durust birini es olarak almak istiyosun o kizin fikirlerince hareket etmek zorundasin.....yuzuklemi hersey degisirmis? tabi
elinde yuzuk oldumu kimseye eyvallahin olmaz "sozlum" yada "nisanlim" diye tanitirsin ama bizde oyle erkek arkadasini rahat bi sekilde eve getirmek yoktur.... oyle sey olmaz...
kabul eden boyle etmek zorunda islerine gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…