E
edaxxx
Ziyaretçi
- Konu Sahibi edaxxx
-
29undasın.....senin birlikte olabilecegin erkegin yasi kac olacak? sen yaslarda veya senden buyuk oyle degil mi? Bu yaslarda olup ta birliktelik yasamamis birini ariyorsan BULAMAZSIN...kesin diyorum bunu...Cok yanlis dusunuyorsun bu dusuncelerden biranonce vazgecmelisin bence...
Yanlistan cok komik bi dusunce seninkisi kusura bakma
neden komik ki. sonuçta müzlüman ülkede yaşıyoruz ve zina çok büyük bir günah. bunun bilincince olan insan olamaz mı sizce?
dogru tabiki dinen gunah
ama erkekleri taniyorsam en dindari bile bu isi en azindan bikere denemistir yani..bunu kabullenmek zorundasın
seni anliyorum da oylesi yok
oyle bir melek nerden bulacaksin? vardir belki , o zaman dindar cevrelerde araman sart...oyle cevrelere gir o zaman...Hem onun gunahi onu ilgilendirir ki, sen hic gunahsiz misin yani?
sen boylesini arayacaksin, sonra baktin yas geciyor bu dusuncenden vazgececeksin ama o zaman da ati alan uskudari gecmis olacak....Anladin di mi
Canim senin anlatmak istediklerini anliyorum.
Bende 22 yasindayim ve hayatima ilk defa bir erkegi aldim, ki buda bazi insanlara göre cok gec görüldü.
Hep sorarlardi erkek arkadasin yok mu, ciddi düsünüyorum ilk ve tek olsun istiyorum diyordum, sasiriyorlardi buna.
Babam hep der, bu yeni genc nesil hangi kizi alacagini bilmez diye, aile kizi dura dura gidip baska kizlarla evlenirler.
Ama isin acikcasi su ki, erkekler kac tane erkekle cikip cikmadigina bakmazlar.
Eger bir erkek bir kiza tutulmussa, sevmisse, isterse o kiz 10 kisiyle cikmis olsun, yine evlenir o kizlar.
Bu gönül meselesi.
Demekki senin karsina senin sevebilecegin biri cikmamis henüz.
Ama emin ol, seni bekleyen o kisi karsina ciktiginda, sadece ona ait oldugunu, daha önce kimseyle cikmamis oldugunu ögrendigi zaman, degerin cok artacak. Bunlari ben kendim yasadim cünkü.
Üstelik erkek arkadasim öyle sevgili durumlarina ters bakan biride degil. Ama yinede bugüne kadar kimseyle cikmamis olmam onu cok gururlandiriyor.
Yalniz hersey evlilikten sonra önemlidir. Sevgiliyken gururlanabilir, ben onun ilk erkegiyim diyebilir, ama ya evlendikten sonra? Ayni gururla tasiyabilir mi? Iste önemli olan bunlar canim. Kisilik.
Insallah karsina sevdigin ve seni sevebilecek, kaldirabilecek kapasitede bir insan cikar.
ciddi düşündüğüm için kimseyle çıkmadım diye bir düşünce olamaz bana göre...
başka nedenler vardır altında ama siz sebepleri görmek istemiyorsunuz...
kendinizi korumak uğruna kendinizi sevgiye aç bırakıyorsunuz...
erkeklerin hepsi kötü, ahlaksız, bacaklarının arası ile düşünen insanlar değil...
eğer öyle olsa bugün hiçbirimiz evli olmazdık...
ciddi düşünmeniz biriyle beraberlik yaşamanıza engel değil...
ömrüm boyunca hep muhafazakar düşündüm ve kullanmadığım bir özgürlüğüm oldu...
ama ben böyle istediğim için toplum bunlara değer verdiği için değil...
ve hep ciddi ilişkilerim oldu ama sonuç istediğimiz gibi olmadı o zaman da en başa döndük...
kimse beni ayıplamadı, suçlamadı çünkü ben kendimi suçlamadım en başta...
siz diyorsunuz ki ben topluma göre hareket ediyorum ama neden?
yani bize birşeyleri korumamız öğretildi ben koruyorum ama beklediğim değeri göremiyorum...
sonuç 29 yaşındasınız hayatınızda sevgi eksikliği...
değil demeyin karşı cinsle yaşadığınız doyumlu ve mutlu birliktelik tüm hayatınıza yansır...
neden bunu kendinizden esirgiyorsunuz neden yanlış yapmamak adına bu kadar büyük bir bedel ödeyeseniz ki.
tamamen ciddi düşündüğüm için değil. yani okul dönemlerinde sonunu evlilikle görebileceğim ve sevebileceğim biri çıkmadı. eğer eğlencelik düşünseydim çıkardım ama sonunu göremedim. dediğim gibi içime sinen biri olsaydı zaten onunla duygual birliktelik yaşardım. zaten oda beni seviyosa evlenirdik. toplum istediği için böyle değilim. öyle olsaydı toplumdan gizlerdim. ama inançlarım böyle benim. bedel ödemekten kastınız ne anlamadım. duygusal olarak mı cinsel olarak mı kastettiğiniz?
tamamen ciddi düşündüğüm için değil. yani okul dönemlerinde sonunu evlilikle görebileceğim ve sevebileceğim biri çıkmadı. eğer eğlencelik düşünseydim çıkardım ama sonunu göremedim. dediğim gibi içime sinen biri olsaydı zaten onunla duygual birliktelik yaşardım. zaten oda beni seviyosa evlenirdik. toplum istediği için böyle değilim. öyle olsaydı toplumdan gizlerdim. ama inançlarım böyle benim. bedel ödemekten kastınız ne anlamadım. duygusal olarak mı cinsel olarak mı kastettiğiniz?
o mukemmel adam...herseyiyle kafandaki gibi...gunun birinde birden karsina cikacak ve diyecek ki takdire sayansin, kendini bana saklamissin, tam aradigim gibisin, benim niyetim ciddi...
Ih ih..Boyle birsey olmayacak...Once fethedilecek bir kalp var karsida, ozelliklerin ne olursa olsun, ne kadar saf temiz olursan ol, karsinda duran bir yabanci, seni hic bilmiyor, kalplerin birbirine isinmasi gerekiyor, katedilmesi gereken bir yol demek bu ve zaman demek, baslamasi gereken bir zaman demek...
Mukemmeli beklememek demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?