Kızlarr.. Konu hakkında yeni gelişmeler oldu ve benim kafam iyice karıştı artık nasıl davranıcamıda şaşırır oldum lütfen yardım edin..
Geçenlerde kendimede hiç yakıştıramadığım bişeyi yaptım :26: Bunun kız arkadaşı beni sormuş sen bu kızı istiyomusun dıye, bundan haberım var ama ne cevap verdıgını bir türlü bana söylememişti. Bende ofisteyken o sigara molasına gittiğinde cep telefonu masanın üzerindeydi ve bi anda mesajlarını okudum (evet saçma ama merak işte) :18: beni soran kızla o günkü konuşmaları şu şekilde:
Kız: o nasıl? (benim için)
O: Bilmem iyidir heralde çalışıyo bugün.
Kız: niye kızı yalnız bırakıyosun:)
O: Ne alaka bendemi çalışıyım:)
Kız: Sen bu kızı istiyomusun gercekten?
O: Buraya ne zaman geldik başka bişeyden bahsediyoduk
Kız: Sorduğumuzda da inkar etmiyosun ama. Kabul edin artık birbirinize karşı bişeyler hissediyosunuz bence adını koyun bunun
O: Onun adı (..) , benım adım (..) bu yani daha ne adı
Kız: arkadaşın gibimi olmak istiyosun. O da böyle bi kızı seviyo ama adını koymuyo takılmaya devam edıyo
O: ben takılmaları bırakalı çok oldu
Kız: E daha ne bence siz çıkın
O: nerden:)
Kız: aile içinede girdi zaten sensiz ablanla denize falan gitmeler oldu bu iş:)
O: ee ne var bunda? ablamlada kanki olmuşlar:) (ablası öyle demiş)
Kız: oo yabancılık çekmicek yani:)
O : öyle tabi:)
Kız: parada biriktiriyosunuz zaten ohh yakında düğün var:)
O: ne alaka:)
Kız: öyle öyle:)
O: Hayırlısı:) Bu arada anneside beni soruyomuş
Kız: Tanıştınmı?
O: Yok ama beni biliyo:)
Kız: Hadi bakalım hayırlısı olsun:)
O: Aynen :)
Birde kızla baska bir tarihte yine konusmuslar. Kız beni sormuş ve hafif şakaya vurarak "adını duyunca hemen gülersin şimdi nasıl gidiyo" onla falan demiş benim için..
sanırım çok uzun oldu :/ konuşmalar bu şekilde ama çok dikkatli okuyamadım ha geldi ha gelicek korkusuyla :) ama hala durduğumuz yerdeyız bi gelişme yok. Bu arada bundan 2-3 hafta öncede iş çıkışı ablasına yemeğe gittik. O davet etti, ablasına baskın yaptım :) Kızlar artık ne düşünmeliyim lütfen yarım edin :/