Erkekler neden sevdiklerini şımartmaz a

Bu ayın sonunda evleniyormuşsunuz ne kaldı şurda 20 güncük
Muhabbet tekrara sarıyor diyorsun da senin çaban var mı bu konuda?
Mesela kahve yap kendine çek at ona bi kahve?💋 de o da mm harika olurdu falan yazar sende "az kaldı sevgilim gün batarken balkonumuzda seninle kahve keyfi yapmak en büyük keyiflerimden biri olacak😍" falan de böyle samimi mesajlar planlar
Yoksa canımsın seni seviyorum bla bla tekrar şeyler yani sıkılman normal
Renk kat

Iyyy uzak mesafe iliskisi
En sevmediğim sey.
Ama arada yollar da olsa insan sevdigini hissettirebilir bence,bu isin bahanesi olmaz.
Alfabemizn bile ayni olmadihi bir ülkeden sevgilim vardi. Tek bildigim ev adresi ve calistigi sirketin adiydi (onu da linkleidinden buldum) yine de ugrasip didinip facebooktan tanımadığım insanlardan yardim isteyip dogumgunde evine çiçek ve pasta göndermiştim :)
Kaldi ki siz aynı ulkedesiniz.
Cok rahatlikla getircom dan, glovadan ona ummadigi anlarda birseyler gonderip kendini hatirlatabilirsin. Mesela o gun hastaysa yemek sepetinden tavuk corbasi gonderebilirsin... ve daha bir suru sey.
Sen bir adim at, o da ogrenir yapar esek degilse.
Ama ilk adimi erkek atsin,her an o beni nazlasin diyen biriysen bilemiyorum
Hediye zaten alıyo öyle bi şey istemiyorum her konuştugumuzda beni özel hissettrsin istiyorum ama o uzak mesafenin rehavetine kapılmış napayım ki diyor burdan..aşkım böcegim demekle bitmiyor ki ilk zamanlar nasıl taklalar atıyolar. Sonra ruh gibiler. Tukenmıs hissediyorum

Bence bu nasıl bir adama denk geldiğinizle ilgili.. Burada koca öven bir insan değilim ama 3 yıllık evliyim eşim sağ olsun abartmadan şımartır beni arada.. Cılkını da çıkarmamak lazım tabi, sonra kendini prenses sanıyor kadınlar..

Hayır genelleme yapmamak lazım. Erkekler de sevdiklerini şımartır, iltifat eder, hediyeler alır, sürprizler yapar.bunun cinsiyetle değil. Ruhun inceliğiyle ilgisi var.

İltifat edip güzel sözler söylemez? Sadece ilişkinin başında ya da çıkarları varsa yapıyorlar Bunlar olmayınca bi kadın sevildigine inanamıyor... Ne yapmak lazım
Benim eşim evlenmeden öncede soyleyemezdi bu mizaç meselesi. Ancak eğer söylersem simarirsin tavrı varsa ve buna gerçekten inanıyorsa sevmeyi henüz tam olarak bilmiyor demektir. Ben cümlelerimle onu yonlendiriyorum iki yıllık evliyim şimdi bakisimdan bile anlar 😁 ayrıca herkesin iltifat etme şekli farklıdır. Benim eşim hava soğuk üstüne bişey al der ,semsiyeni unutma der , yanına kuruyemiş al atistirirsin der ..... Bunların hepsi ince ruhlu olduğunu hissettiriyo bana.

Uzaktan bi ilişki yürütmeye çalışıyoruz telefonla bi yere kadar hissediyo insan sevgiyi. Bazen otomatige baglıyo, cümleler aynılaşıyo. Farklı bi heyecan bekliyosun. Kalıbın dışına çıkmak istiyosun...
Siz evli değil miydiniz ya?Geçen bir konuda evliliğinizdeki problemi yazan siz değil miydiniz?Eşinizin size laf dokundurmasıyla ilgili konu...

Bu ayın sonunda evleniyormuşsunuz ne kaldı şurda 20 güncük
Muhabbet tekrara sarıyor diyorsun da senin çaban var mı bu konuda?
Mesela kahve yap kendine çek at ona bi kahve?💋 de o da mm harika olurdu falan yazar sende "az kaldı sevgilim gün batarken balkonumuzda seninle kahve keyfi yapmak en büyük keyiflerimden biri olacak😍" falan de böyle samimi mesajlar planlar
Yoksa canımsın seni seviyorum bla bla tekrar şeyler yani sıkılman normal
Renk kat
Valla bunu yaptım benimkine😁 bekliyorum ki konuşma romantik bir şekilde devam etsin. Nerdeee.... kuru bi afiyet olsun 😬 çiçek almak filan yok neyse ki şu yenilebilir çiçekleri öğrendi de arada onlardan alıyor. Çiçek ölüp gidiyormuş bunları yiyip mutlu olurmuşum.

Fazla şey beklemiyormusunuz? Ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum cidden çok kısıtlı görüşüyoruz zaten onun kendi stresi var.
Fazla duygusallık ediyorsunuz.
Madem böyle e yanina gidin bir iki günlüğüne ben öyle yapıyorum ya da o mu çok özledi o geliyor.

Seviyorsa şımartır, şımartmıyorsa buna değdiğini düşünecek kadar sevmiyordur. Ha olursunuz on-yirmi yıllık evli ya da sevgili, o zaman eskisi gibi "şımartmasa da" jestler yapar yine ara sıra. Aksi halde hele ki sevgiliyken hele ki taze sevgiliyken bunu yapmıyorsa ı-ıhhh hiç de "beni seviyor biliyorum ama karakteri bu" diye kendinizi kandırmayın. Konu sekse gelince o karakter nasıl maymunlaşabiliyor, bundan pay biçin en basiti.

Seviyorsa şımartır, şımartmıyorsa buna değdiğini düşünecek kadar sevmiyordur. Ha olursunuz on-yirmi yıllık evli ya da sevgili, o zaman eskisi gibi "şımartmasa da" jestler yapar yine ara sıra. Aksi halde hele ki sevgiliyken hele ki taze sevgiliyken bunu yapmıyorsa ı-ıhhh hiç de "beni seviyor biliyorum ama karakteri bu" diye kendinizi kandırmayın. Konu sekse gelince o karakter nasıl maymunlaşabiliyor, bundan pay biçin en basiti.
karakterinin o olmadıgını zaten biliyorum,benim için çok şeyler yaptı sorun uzakta olmak. Sürpriz sürpriz de bi yere kadar.. Tıkanıyo bi yerde

2 hafta sonra nikahım :) kocam artık da :) Hala sevgilim mi diyeyim
Yok canım ne derseniz diyin :) ben konunuzu görünce bu kadin evli degilmiydi diye aklıma geldi hani aynı evde normal karı koca canlandı gözümde ondan dolayi allah mutlu mesut etsin :)

Back
X