- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Erkekler dıyıp genellemeniz dogru degıl, gayette seven gösteren bagıra bagıra söyleyen erkek var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kocanı ne kadar şimartiyorsunSeviyorsa şımartır, şımartmıyorsa buna değdiğini düşünecek kadar sevmiyordur. Ha olursunuz on-yirmi yıllık evli ya da sevgili, o zaman eskisi gibi "şımartmasa da" jestler yapar yine ara sıra. Aksi halde hele ki sevgiliyken hele ki taze sevgiliyken bunu yapmıyorsa ı-ıhhh hiç de "beni seviyor biliyorum ama karakteri bu" diye kendinizi kandırmayın. Konu sekse gelince o karakter nasıl maymunlaşabiliyor, bundan pay biçin en basiti.
İltifat edip güzel sözler söylemez? Sadece ilişkinin başında ya da çıkarları varsa yapıyorlar Bunlar olmayınca bi kadın sevildigine inanamıyor... Ne yapmak lazım
Evet sevgili değil de nişanlın olmuş oluyor2 hafta sonra nikahım :) kocam artık da :) Hala sevgilim mi diyeyim
ne çok takılıyosunuz kelimelereEvet sevgili değil de nişanlın olmuş oluyor
çok haklısınız kafamı dagıtmaya çalışıyorum ben de yapabildigim kadar. Ağlamamaya çalışıcamBiz kadınlar niye bu kadar şımarmak istiyoruz acaba
Sevildiğini bilmek, o sevgiyi iliklerinde hissetmek bambaşka bir şey. Bunu hissetirebiliyorsa ne ala.
Üzerine çok düşmeyin. Farklı şeylerle uğraşın. Ben mesela eşimin telefonda ağlamasını falan istemezdim. Gözyaşlarınızı daha sonrasında yaşayacağınız, hepimizin yaşayacağı büyük olaylara saklayın bence.![]()
çok şanslısınız yanınızda olduğu için. Allah daim etsin :)Eşim çiçek almaz, özel gun kutlamaz, romantik yemeklere çıkarmaz...
Ama her gün sen benim dünyamsın der....
Sevdiğim yemekleri yapar...
Hastalansam basında nöbet tutar...
Nasıl yapıcaz yani bunu,madem bi kaç taktik söyleyinValla bunun tek çözümü var. Erkeklere sevdiğini fazla belli etmeyeceksin. Zoru oynayacaksın. Hep peşinden koşan taraf o olacak. Çook tecrübe ettim artık bunu![]()
Bir önceki konun eşinle ilgili degil miydi? Anlamadım evli misin sevgilin mi var yoksa ben mi karıştırdım?Uzaktan bi ilişki yürütmeye çalışıyoruz telefonla bi yere kadar hissediyo insan sevgiyi. Bazen otomatige baglıyo, cümleler aynılaşıyo. Farklı bi heyecan bekliyosun. Kalıbın dışına çıkmak istiyosun...
nişanlım demem gerekirmiş pardon kocam demişim te allamBir önceki konun eşinle ilgili degil miydi? Anlamadım evli misin sevgilin mi var yoksa ben mi karıştırdım?
Kusura bakma da ya saygılı cevap ver ya da gözardı et. Bu nasıl uslup? Konuları süzme salak gibi okuyacak degiliz. Çelişki hissedersek tabiki sorucaz.nişanlım demem gerekirmiş pardon kocam demişim te allam
Takildigim bi durum yok ne olduğunuza karar vermememissiniz doğrusunu söyledimne çok takılıyosunuz kelimelere
Kusura bakma da ya saygılı cevap ver ya da gözardı et. Bu nasıl uslup? Konuları süzme salak gibi okuyacak degiliz. Çelişki hissedersek tabiki sorucaz.
olabilir dediğim gibi ailem de yok eşim de uzakta.Yalnızlık çekiyorum,bu da takılacak çok sebep veriyo bana. Ne kadar kendimi meşgul etsem de bazen yokluyor işte..Takildigim bi durum yok ne olduğunuza karar vermememissiniz doğrusunu söyledim
Bu arada konuya gelecek olursak belkide takıntılı olan sensindir bana kalırsa biraz akışına bırak zaten altı üstü 2 haftan kalmadı mı 2 haftacik dayaniver. ..