peki o zaman senin ilgi ve sevgi gösterisi ihtiyacını karşılayamayan biriyle evlenecek olmandaki amaç nedir? Evlendikten sonra ilgi ve sevgi isteme duygularının ortadan kalkacağını mı düşünüyorsun? ya da mucize olup seni ilgisiyle boğacak bir adama dönüşecek.
Hissedemiyorum ne demek sana sevdiğini göstermiyor olsa seni sevdiğini nasıl bileceksin.Napıyorsun seni sevdiğini 1 hafta içinde unutuyor musun? oyun güncellemesi gibi 10 gün de bir ispat mı etmesi gerekiyor adamın sevgisini? oldu olacak adama görevler ver kafana göre yaparsa seviyor yapmazsa sevmiyor olsun.
ben bu ilişkiden kıllandım, eğer evlenirseniz aşağı yukarı 3 ay içinde "kocamın ilgisizliğinden bıktım artık, boşanmak istiyorum" diye konu açacağınıza eminim.
Buraya kadar yazdıktan sonra önceki konularınıza göz attım ve kesinlikle artık evlenmemeniz gerektiğini düşünüyorum çünkü sizin sıkıntınız sevgilinizin size sevdiğini hissettirememesi değil sizin daha önce yaşadıklarınız.
Ben anlayamadım bu ille evlenmeliyim merakını, ille de evlenecekseniz doğru kişiyi bekleyin yaşınız 40 olur 50 olur farketmez hayat bir deneme yanılma tahtası değil.
3 aylık evliyim boşanıyoruz
diye bir konunuz zaten varmış ve zaten çocuk doğurmak da istemiyorsunuz evlatlık edinmek istiyorsunuz.Bekar insanlar da evlat edinebiliyor, olmadı bir evlat edinin ailenizden göremediğiniz sevgi ve ilgiyi onunla giderin ve eğer almıyorsanız psikiyatristten destek almanızı öneririm.