Erkekler neden sevgilisine hakaret eder kötü söz söyler ?

littlecat0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
138
103
Hanimlar size birsey sormak istiyorum ben nisanlimdan ufacik br tartisma hakaret kufurler duydum bu yuzden ayrildim..ayrildgima pisman degilim evet cok sevdim ama bunlari haketmedim..sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir? Yani bir insan sevdigine nasil kotu soz soyler? Neden boyle erkekler piyasada cogaldi aile yetistirma tarzimi fitrat karaktermi yada ofke kontrolsuzlugumu ? Yani psikolojik sosyal butun yaklasimlarinizi bekliyorum...ve hala kotu sozlerini affedemiyorum yediremiyorum sindiremiyorum..bunlari yasayanlar nasil atlatti bu sureci ? Hanimlar fikirlerinizi bekliyorum

Saygisizliktan. Hatta simarikliktan. El bebek gul bebek misali cocukken vs. her istedigi olmussa, her zorlugu birilerinin yardimiyla halletmisse; en kucuk tartismada ya da haksiz olma durumunda cileden cikip, kufur edebiliyorlar. İstisnalar vardir illa. :)

Hakaret etmedi ama can acıtıcı bazı şeyler duydum,bi zaman sonra ona iki mislini ettim.Önüne geçemezdim etmeseydim.Sonra özür diledi.Şimdi daha dikkatli seçiyor kelimelerini.Biz evliyiz ,evlilik öncesinde hadi be bile dememiştir.nişanlıyken hakaret eden evliyken daha beterini yapar.Evlilikte yüz göz olunuyor ister istemez.Affedememeni anlıyor ve destekliyorum.

Egosunu tatmin ediyordur kendi çapında.

Hayatta kendi başarabildiği, sahip oolabildiği, üstün olabildiği hiç bir şey yoktur. Gücünü ortaya koyarak, bir konuda başarılı olduğunu göstermek istiyordur. Fiziksel gücü ve aaslında normal insanlar için kabalık olan çirkin konuşma yeteneğinin, insanlar üzerinde üstünlük kurmak olacağını düşünecek kadar boş yaşamıştır.

Yazıktır, ziyandır. Sevmeyiniz. Düzelmezler..

sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir?

Neden boyle erkekler piyasada cogaldi

Sebepler sıralanmış.

Karakter arızalarına ek olarak kaybetme korkusu olmayan adam yapar bunu.

Böyle erkekleri bu konuda cesaretlendiren de kadınların hoşgörüsü...

Başka erkek kalmamış gibi öylelerinin çirkin sözlerini sineye çekmeleri.

İlk hakaretinde ayrılmaz "ağzından kaçtı, bir daha yapmaz" vs denirse dozu arttırarak devam eder bunlar.

Çünkü ne yaparsa yapsın terk edilmeyecekleri ispatlanmış olur, böylelikle rahatlarlar, iyice çirkinleşirler.

Yani böyle erkeklerin piyasasını arttıran kadınlar maalesef.

İlk olarak böyle evlatlar yetiştirip terbiyeyi öğretmedikleri...

İkinci olarak da böyle adamları hayatlarında tutup ilk densizliklerinde onlara yol vermedikleri için...

Sevmedigindendir, deger vermedigindendir.

Tanidigim bir herif degme bir okuzdu, herkese okuz gibi davranirdi. Benimle konusurken kelimelerini cimbizla secerdi ama. Tandiigim herkes yakinirdi bu heriften ben de hic de oyle degil, cok kibar adam derdim.

Bence asil soru, bir genc kiz neden kendisine kufurler sayan bir erkegin yaninda durmak ister olmali. Neden yani, kufur duymak hosunuza mi gidiyor sekerim?

bu her insan için geçerli
kendisine değer vermeyen sevdiklerine de değer vermez psikolog söylemişti
yani tek değilsiniz ailesine hayatı zindan edenler var halbuki adam özünde kendisini sevmiyor sevse eşini incitir mi değerli tutar çünkü kendi de değerli eşi de dolayısıyla ...ama öyle insan az işte..

Terbiyesizliğinden...Yukarıdaki bütün sebepler artı terbiyesizlik.
Keşke bu sebeple ayrıldığını üzerine basarak söyleseydin.Belki aklı başına gelirdi budan sonra kızlara adam gibi davranırdı.

Hanimlar size birsey sormak istiyorum ben nisanlimdan ufacik br tartisma hakaret kufurler duydum bu yuzden ayrildim..ayrildgima pisman degilim evet cok sevdim ama bunlari haketmedim..sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir? Yani bir insan sevdigine nasil kotu soz soyler? Neden boyle erkekler piyasada cogaldi aile yetistirma tarzimi fitrat karaktermi yada ofke kontrolsuzlugumu ? Yani psikolojik sosyal butun yaklasimlarinizi bekliyorum...ve hala kotu sozlerini affedemiyorum yediremiyorum sindiremiyorum..bunlari yasayanlar nasil atlatti bu sureci ? Hanimlar fikirlerinizi bekliyorum

Zaten o sözleri sakın yedirme. Hiçbir zaman hazmetme. Çünkü kendisi tam bir hödükmüş. Kurtulduğuna şükret. Yetiştirme tarzı. Babası da annesine hakaret ediyodur evde.

Ben eşime bir kez hayvan dedim.Benimle bir hafta konuşmadı. Ben yerin dibine geçtim utancımdan.

Sebepler sıralanmış.

Karakter arızalarına ek olarak kaybetme korkusu olmayan adam yapar bunu.

Böyle erkekleri bu konuda cesaretlendiren de kadınların hoşgörüsü...

Başka erkek kalmamış gibi öylelerinin çirkin sözlerini sineye çekmeleri.

İlk hakaretinde ayrılmaz "ağzından kaçtı, bir daha yapmaz" vs denirse dozu arttırarak devam eder bunlar.

Çünkü ne yaparsa yapsın terk edilmeyecekleri ispatlanmış olur, böylelikle rahatlarlar, iyice çirkinleşirler.

Yani böyle erkeklerin piyasasını arttıran kadınlar maalesef.

İlk olarak böyle evlatlar yetiştirip terbiyeyi öğretmedikleri...

İkinci olarak da böyle adamları hayatlarında tutup ilk densizliklerinde onlara yol vermedikleri için...

zamanında yol vermediğim için şimdi ne verirse hak bana.

Sevmedigindendir, deger vermedigindendir.

Tanidigim bir herif degme bir okuzdu, herkese okuz gibi davranirdi. Benimle konusurken kelimelerini cimbizla secerdi ama. Tandiigim herkes yakinirdi bu heriften ben de hic de oyle degil, cok kibar adam derdim.

Bence asil soru, bir genc kiz neden kendisine kufurler sayan bir erkegin yaninda durmak ister olmali. Neden yani, kufur duymak hosunuza mi gidiyor sekerim?
Ayyy yok bebisim benim ailemde yapimda karakterim oyle degil ama nasil boyle bir insan karsima cikti iste hayat ...zaten hosuma gitse cok sevdgm bi adamin hakaretlerini dinler suan dugun hazirliklarina devam ederdim saygisiz birde o kadar laf soledi ardina bile bakmadi hic mi vicdan olmaz ayip ettm terbiyesizlik ettm yok ama bu tipler hatasinida bilmez duzelmez...

X