ya arkadaşlar benimki bi sorun değil ama gıccccııııkk oluyorum. Kocacım sağolsun sabah işe gideceğinde dolaba şöyle bi bakar; dolapta ne ütüsüzse yada göremediyse onu ister. En azından 20 gömlek 20 tşört ü ve 10 pantolonu var diyelim. 2 gün pantolon ve gömleği giydi mesela 3. gün başka bi şey giyiyo eee 4. gün yine ilk gün giydiklerini soruyo. E daha hafta sonu gelmedi yıkanmadı makine dolmadı. Dolap full dolu tertemiz ütülü kıyafetlerle. O kıyafeteri de sonuçta kendi beğenip aldı. Ben almadım sonuçta. Bide kıyafetleri bizimki gibi rekli yada çeşitli değilki. birkaç rengin birkaç farklı tonu pantolon. Mavi, yeşil, gri, kahve tonlarında yakalı tşört işte :) tek benim kocam mı böyle yoksa genel olarak mı böyleler anlamıyorum
o zaman iki gün giydiklerini kirliğe atmasın
kimi insanda hep aynı şeyleri giyme isteği var bende de var mesela, hep aynı bluzu giyesim var ama mahalle baskısından değişik giyiyorum
ne istiyosa onu giysin boşver yani
Aynisindan bende de var. Hele butun kiyafetler utuludur gider arasindan bi tane utusuz bulur tutturur bunu giycem diye :) iyi giy ozaman :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yorumlara bakıyorum da hepsi aynı model demek ki =)) Sıkma canını benimki de öyle yapıyor, sanki hangisi hazır değil araştırıyor gibi =))
50 tane kot arasından hangisi kirliyse onu sorar ,kirli lafına tahammülü yoktur ,neden yıkamadın der,bende çok zenginsin heralde bir kot için makine açayım istersen derim ,susar .bunlar hep aynı çeşit.
Eşine selam söyle
Ben siyah pantolona bayılrıım mesela ondan birden çok alıyorum, böylece yıkandı mı ütülendi mi derdi olmuyo
O da böyle yapsın
eminim aynı renkten kaç tane daha kotu vardır değilmi :)
zaten kızdığım tarafta bu ya. aynı rengin farklı tonları hep. Takım elbiselerini eşleştirirken zorlanıyorum. Aynı hemen hemen. keşke hepsi farklı renkler olsada tmm deyip ütülesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?