erkekler neden ütülenmemiş olanı ister???

denizsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
161
22
68
Sivas
ya arkadaşlar benimki bi sorun değil ama gıccccııııkk oluyorum. Kocacım sağolsun sabah işe gideceğinde dolaba şöyle bi bakar; dolapta ne ütüsüzse yada göremediyse onu ister. En azından 20 gömlek 20 tşört ü ve 10 pantolonu var diyelim. 2 gün pantolon ve gömleği giydi mesela 3. gün başka bi şey giyiyo eee 4. gün yine ilk gün giydiklerini soruyo. E daha hafta sonu gelmedi yıkanmadı makine dolmadı. Dolap full dolu tertemiz ütülü kıyafetlerle. O kıyafeteri de sonuçta kendi beğenip aldı. Ben almadım sonuçta. Bide kıyafetleri bizimki gibi rekli yada çeşitli değilki. birkaç rengin birkaç farklı tonu pantolon. Mavi, yeşil, gri, kahve tonlarında yakalı tşört işte :) tek benim kocam mı böyle yoksa genel olarak mı böyleler anlamıyorum

o zaman iki gün giydiklerini kirliğe atmasın

kimi insanda hep aynı şeyleri giyme isteği var bende de var mesela, hep aynı bluzu giyesim var ama mahalle baskısından değişik giyiyorum

ne istiyosa onu giysin boşver yani

Dolapta neyi görürse hazır,onlardan seçer giyer.Bir kıyafeti aynı hafta içinde 2 kez giymez.Gömleği hergün değiştirir.

Biz hergün çeşit çeşit giyinelim, onlar hergün aynı şeyi giymeye razı

Aslında biz bayanların işi daha zor gibime geliyor

benimkide olanı aylarca çıkarmayacak üstünden her gün eve geldiğinde kıyafetlerini kirliye atmak için harbe giriyoruz beraber...ben giyileni aynı gün kirliye atarım üniforma zaten beş tane her güne bir işte atlet matlet çıkar yok illa kokana kadar giyecek.neyseki o çıkarıyo ben gidip kirliye atıp temizini çıkarıyorum .keşke benimkide az tertipli düzenli olsa...neyse bulupta bunamayım ben dimi kaçtım

Aynisindan bende de var. Hele butun kiyafetler utuludur gider arasindan bi tane utusuz bulur tutturur bunu giycem diye :) iyi giy ozaman :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sırf o yüzden makine dolmadan yıkıyorum bende.

Yorumlara bakıyorum da hepsi aynı model demek ki =)) Sıkma canını benimki de öyle yapıyor, sanki hangisi hazır değil araştırıyor gibi =))

50 tane kot arasından hangisi kirliyse onu sorar ,kirli lafına tahammülü yoktur ,neden yıkamadın der,bende çok zenginsin heralde bir kot için makine açayım istersen derim ,susar .bunlar hep aynı çeşit.

efendim belkide utusuz olanlari dolaba degilde baska bir yere koyarsaniz gormez isteyemez...ne demisler gozden irak gonuldende irak

Yorumlara bakıyorum da hepsi aynı model demek ki =)) Sıkma canını benimki de öyle yapıyor, sanki hangisi hazır değil araştırıyor gibi =))

Gece çocukları yatırıyorum, kanepede uyuyup kalan adamı yatırıyorum, evi topluyorum en son ben yatıyorum. Yatmadan adama soruyorum taa akşamdan yarın ne giymek istersin diye giyeriz işte dolaptan bişeyler diyo. Sabahları kahvaltı yapmaz normalde o yüzden erken kalkmıyorum. Ama ütüsüz olanı sabahın köründe getirdimi burnumun önüne gıcık oluyorum bu sefer. Akşamdan sormasam ne ala

50 tane kot arasından hangisi kirliyse onu sorar ,kirli lafına tahammülü yoktur ,neden yıkamadın der,bende çok zenginsin heralde bir kot için makine açayım istersen derim ,susar .bunlar hep aynı çeşit.

eminim aynı renkten kaç tane daha kotu vardır değilmi :)

Eşine selam söyle
Ben siyah pantolona bayılrıım mesela ondan birden çok alıyorum, böylece yıkandı mı ütülendi mi derdi olmuyo
O da böyle yapsın

Eşine selam söyle
Ben siyah pantolona bayılrıım mesela ondan birden çok alıyorum, böylece yıkandı mı ütülendi mi derdi olmuyo
O da böyle yapsın

zaten kızdığım tarafta bu ya. aynı rengin farklı tonları hep. Takım elbiselerini eşleştirirken zorlanıyorum. Aynı hemen hemen. keşke hepsi farklı renkler olsada tmm deyip ütülesem

Benimki de öyle 20 pantolon 20 tshirt vardır dolapta ama eşim hangisi yoksa onu ister benim bilmem ne pantolonum nerde diye hep mi böyle denk gelir bilerek yaptığını düşünüyorum bbazen:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaten kızdığım tarafta bu ya. aynı rengin farklı tonları hep. Takım elbiselerini eşleştirirken zorlanıyorum. Aynı hemen hemen. keşke hepsi farklı renkler olsada tmm deyip ütülesem

O kadar ütülüyosun
Eşleştirmeyi de kendi bulsun bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…