erkekler neden ütülenmemiş olanı ister???

Bir de eve önemli misafir gelcekse ya da önemli bi yere gidilcekse dolaptan cıkardığım ütülü bile olsa ütülerim ama istisna zamanlarda.. Sorarımm önceden bitanem hazırlancam duşa falan girmeden ütüleyeyimm hazırlayayımm derimm bakarız giyerim bişeyler der kalkıp secmeye bile üşenir düşünün.. Son anda aklına gelir ütülesene diye ben haZırlanıp evden cıkana kadar sonra hep gec kalan kadın oluyorum ayy ne dertliymişim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen ya şaka gibiler valla. Kaç defa sorarım bi kalkıp bakmaz. Ben 2 çocuk bide kendimi hazırlarım eeeeee benim şu nerde? ütüsüzmü ? :) Seviyorum ama onu yinede. Allah başka dert vermesin.

Haha yorumları okuyunca kocaama artık kizmamaya karar verdim. Hepsi ayni cins demek. 3 tane gömlek bellemis kendine döndürüp döndürüp giyiyor. 20 gonlekte bizde var her perşembe pazartesi giydigini soruyor canm orda tomarla var diorum ama onu giymek istiyorum dior. Bende nabim az az sık sık camasir yikiorum:-D amann bi gömlek için kalbinimi Kırım:-D:-D

Sizin eşler yine iyiymiş
Eşimin dolabı kıyafet dolu,ilk seneler ütüsüzü isterdi. Şimdi "benim hiç kıyafetim yok" diyor
Maaşı kıyafete yatırmaya başlayacaz diye tereddüt içindeyim

aynen ya şaka gibiler valla. Kaç defa sorarım bi kalkıp bakmaz. Ben 2 çocuk bide kendimi hazırlarım eeeeee benim şu nerde? ütüsüzmü ? :) Seviyorum ama onu yinede. Allah başka dert vermesin.

Tabi ki ben böyle şeylere asla kızmam hatta bazen hoşuma gidiyo eşimi bebek gibi nazlatmak tabi ki herşey karşılıklı:) burada o kadar derdi olan insan var ki keşke herkes bunlara dertlense sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin eşler yine iyiymiş
Eşimin dolabı kıyafet dolu,ilk seneler ütüsüzü isterdi. Şimdi "benim hiç kıyafetim yok" diyor

Sende aynısını yap
Ay sonu zorlanınca anlar ve vazgeçer bu huyundan

Sizin eşler yine iyiymiş

benimkide bu kıyafet merakının kendisine benden bulaştığını düşünüyormuş :) haklı da sanırım. Ya tmm alsında birazda farklı renkler alsın

keşke canım benim

Benim eşim takım elbise giyiniyor. Tüm gömlekleri düz beyaz ve düz mavi tonları . Sadece bir kez giyip kirliye atarız . Bunda sorun yok ama her akşam mutlaka giyeceği pantolonunu ütülüyorum . Bazen ütülemediğimi isteyeceği tutuyor ama idare ediyoruz .

Bizdede durum aynı benim makinamın 15 dk lık bir programı var mutlaka onları isteyeceğini bildiğimden kirliğe attığı gibi alıp 15 dklık programda yıkıyorum

iyi ki kocam askeriyedeymiş :) ben mümkün değil yetişemezdim :) 3 tulumu var ütülüyorum tamam...

Benim eşim herhalde üretim hatası diye düşündüm
Bu güne kadar 1 kez bile ütü yapmamı istemedi.
Ütülerini kendisi yapıyor nevresim vs türü şeyleri de o ütüler.
Kendi alır ütüler giyer.Ya da var olanlardan giyinir.
Dışarı çıkacağımız zaman o çabuk hazırlanıyor, ben ona söylüyorum uzun sürede hazırlandığım için şunu şunu ütüle diye..
Oyyy üretim hatamm
Ben bazen gömleklerini pantolonlarını tişörtlerini ütüleyip asıyorum dolabına, giyinsin yazık. :)
Kıyafetlerini ben alıyorum genelde tarzına uygun kombinler oluşturuyorum, o konuda biraz beceriksiz

ohhh ne güzelmiş valla, ben 5 yıllık evliyim inan hastayken bile eşimin ütü yaptığını görmedim. Kırış kırış giyer yinede yapmaz

Giydiği gömleği neden giymek istiyor ki kirli olduğunu biliyordur o kadar gömlek tişört varken neden 2 gün önceki yani..bence siz her akşam önerilerde bulunun hayatım yarım bunları giyersin çıkardım dersin ya da sorarsın. 2 günde yıkanıp ütülenmeyeceğini bilmesi lazım ama yıkayıp ütülemediklerin oluyorsa ki olabilir bende üşeniyorum birden çok fazla gömlek pantolon ütülemeye çalışıyorum bir de ama erkekler illa hepsi ütülü olsun istiyor gidip ütüsüzü istiyor bende ne veriyorsam onu giyiver diyorum da ses etmiyor idare et Allah başka dert vermesin bunlar ufak şeyler.

süper tespit laf edemiyorum çünkü benim de dışarı çıkmadan önce aklım mutlaka bir kirliye/ütüsüze kayar. Onu giysem daha iyi olacaktı diye düşünürüm mutlaka. zora olan sevdadan herhalde, elinin altındaki çaba sarfetmediğinin bir kıymeti yok

benimki de yeni aldığını eskitene kadar durmadan onu giymek ister.
bir de gerçekten dolapta okadar kıyafet var temiz ütülü o gider ütülenecek olanı ister.
hiç anlam veremiyorum git ütülü olanı giy dimi.

bizde herkes kendi kıyafetini kendi hazırlar koskoca adam ütülesin o zaman bi zahmet..

Benim adami ben giydiririm.o yuzden bizde sorun yok ben ne verirsem onu giyer garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…