Bir de eve önemli misafir gelcekse ya da önemli bi yere gidilcekse dolaptan cıkardığım ütülü bile olsa ütülerim ama istisna zamanlarda.. Sorarımm önceden bitanem hazırlancam duşa falan girmeden ütüleyeyimm hazırlayayımm derimm bakarız giyerim bişeyler der kalkıp secmeye bile üşenir düşünün.. Son anda aklına gelir ütülesene diye ben haZırlanıp evden cıkana kadar sonra hep gec kalan kadın oluyorum ayy ne dertliymişim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen ya şaka gibiler valla. Kaç defa sorarım bi kalkıp bakmaz. Ben 2 çocuk bide kendimi hazırlarım eeeeee benim şu nerde? ütüsüzmü ? :) Seviyorum ama onu yinede. Allah başka dert vermesin.
Nere koyarsan koyy radar gibiler eksik olana odaklı:-Defendim belkide utusuz olanlari dolaba degilde baska bir yere koyarsaniz gormez isteyemez...ne demisler gozden irak gonuldende irak
Sizin eşler yine iyiymiş
Eşimin dolabı kıyafet dolu,ilk seneler ütüsüzü isterdi. Şimdi "benim hiç kıyafetim yok" diyor
Maaşı kıyafete yatırmaya başlayacaz diye tereddüt içindeyim
Sizin eşler yine iyiymiş
Eşimin dolabı kıyafet dolu,ilk seneler ütüsüzü isterdi. Şimdi "benim hiç kıyafetim yok" diyor
Maaşı kıyafete yatırmaya başlayacaz diye tereddüt içindeyim
Tabi ki ben böyle şeylere asla kızmam hatta bazen hoşuma gidiyo eşimi bebek gibi nazlatmak tabi ki herşey karşılıklı:) burada o kadar derdi olan insan var ki keşke herkes bunlara dertlense sadece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizdede durum aynı benim makinamın 15 dk lık bir programı var mutlaka onları isteyeceğini bildiğimden kirliğe attığı gibi alıp 15 dklık programda yıkıyorum
ya arkadaşlar benimki bi sorun değil ama gıccccııııkk oluyorum. Kocacım sağolsun sabah işe gideceğinde dolaba şöyle bi bakar; dolapta ne ütüsüzse yada göremediyse onu ister. En azından 20 gömlek 20 tşört ü ve 10 pantolonu var diyelim. 2 gün pantolon ve gömleği giydi mesela 3. gün başka bi şey giyiyo eee 4. gün yine ilk gün giydiklerini soruyo. E daha hafta sonu gelmedi yıkanmadı makine dolmadı. Dolap full dolu tertemiz ütülü kıyafetlerle. O kıyafeteri de sonuçta kendi beğenip aldı. Ben almadım sonuçta. Bide kıyafetleri bizimki gibi rekli yada çeşitli değilki. birkaç rengin birkaç farklı tonu pantolon. Mavi, yeşil, gri, kahve tonlarında yakalı tşört işte :) tek benim kocam mı böyle yoksa genel olarak mı böyleler anlamıyorum
Benim eşim herhalde üretim hatası diye düşündüm
Bu güne kadar 1 kez bile ütü yapmamı istemedi.
Ütülerini kendisi yapıyornevresim vs türü şeyleri de o ütüler.
Kendi alır ütüler giyer.Ya da var olanlardan giyinir.
Dışarı çıkacağımız zaman o çabuk hazırlanıyor, ben ona söylüyorum uzun sürede hazırlandığım için şunu şunu ütüle diye..
Oyyy üretim hatamm
Ben bazen gömleklerini pantolonlarını tişörtlerini ütüleyip asıyorum dolabına, giyinsin yazık. :)
Kıyafetlerini ben alıyorum genelde tarzına uygun kombinler oluşturuyorum, o konuda biraz beceriksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?