Alakası yok. Çoğu karaktersiz. Tek geceliği geçtim sevgilisi olduklarını gizlemeleri baya karaktersizce bir şey.Gulmemden, espiri yapmamdan her gece birisiyle seviştiğimi mi algılıyorlar
Şu ana kadar tanıdığım erkeklerin çoğu arkadaş olarak yaklaşıp, hatta uzunca bir sure arkadaşım olarak yaklaşıp daha sonra yavşıyorlar. Sevgilileri olduğunu saklıyorlar, sonuncusu yıllar once benden hoşlandığını söylemişti, geri çevirmiştim. Yıllar sonra buluşunca da duygularımı açtım, sevgilim var yeni dedi, bırakırmış kız bunu falan filan, elimi tutmak istedi izin vermedim. Ya amacı çok açık eve kadar benle gelip sevişmekti.
Karakteri bozuk herifler gerçi ama artık kendimi de sorgulamaya başladım. Karakter olarak sempatik biriyim. Gulmemden, espiri yapmamdan her gece birisiyle seviştiğimi mi algılıyorlar. Sizin de başınıza geliyor mu?
Şu ana kadar tanıdığım erkeklerin çoğu arkadaş olarak yaklaşıp, hatta uzunca bir sure arkadaşım olarak yaklaşıp daha sonra yavşıyorlar. Sevgilileri olduğunu saklıyorlar, sonuncusu yıllar once benden hoşlandığını söylemişti, geri çevirmiştim. Yıllar sonra buluşunca da duygularımı açtım, sevgilim var yeni dedi, bırakırmış kız bunu falan filan, elimi tutmak istedi izin vermedim. Ya amacı çok açık eve kadar benle gelip sevişmekti.
Karakteri bozuk herifler gerçi ama artık kendimi de sorgulamaya başladım. Karakter olarak sempatik biriyim. Gulmemden, espiri yapmamdan her gece birisiyle seviştiğimi mi algılıyorlar. Sizin de başınıza geliyor mu?
Sizin yorumunuz saygı duyarım ama biraz içimi acıttı. Tek gecelik ilişkiyi kız tarafı kabul ediyorsa seçiminde özgürdür derim, bu durumun farkındadır, üzülüp üzülmeyeceğini bilir. Ama hiç bilmeden farkında olmadan böyle biriyle tanışan biri bunun farkında olamaz. Ben en yakınımda gözümün önünde olan insanların beni aptal yerine koymaya çalıştıkları hep tesadür sonucu öğrendim. Erkekler genelde şu filmdeki gibi izlemediyseniz tavsiye ederim http://www.sinemalar.com/film/228756/stockholm-2013Onlar her kadına zarf atarlar canım. Kabul eden de tek gecelik olur olay bu..
Hep sorguluyorum. İş nedeniyle ailemden ayrı bir şehire yerleştim. Yurdışında eğitim amaçlı bulundum. İçkim, sigaram yok, kısa etek giyerim,çok nadir ama öyle süper mini falan değil, öyle teşhirci giyinmiyorum, malum ülke şartları.Adamın karakteri onemli tabi ama kadınında başına bu devamlı geliyorsa çevresini ve kendini (beden dilini ,konuşma tarzını,ortamına göre giyinip giyindedigini...)sorgulamalı.
Bide bizim toplumumuzda biraz özgür takılan bir bayansanız bu istediğiyle beraber oluyordur,benlede olsun mantığı var
Baslik sorunuza gore cevap vericem. Erkekler tek gecelik bayanlari anliyorlar ve ona gore yaklasim sergiliyorlar. Ozellikle rahat kizlari tercih ediyorlar.Şu ana kadar tanıdığım erkeklerin çoğu arkadaş olarak yaklaşıp, hatta uzunca bir sure arkadaşım olarak yaklaşıp daha sonra yavşıyorlar. Sevgilileri olduğunu saklıyorlar, sonuncusu yıllar once benden hoşlandığını söylemişti, geri çevirmiştim. Yıllar sonra buluşunca da duygularımı açtım, sevgilim var yeni dedi, bırakırmış kız bunu falan filan, elimi tutmak istedi izin vermedim. Ya amacı çok açık eve kadar benle gelip sevişmekti.
Sorum bu rahat kız nasıl oluyor? Ne yapıyorlarda erkeklere tek gecelik gibi geliyorlar?Baslik sorunuza gore cevap vericem. Erkekler tek gecelik bayanlari anliyorlar ve ona gore yaklasim sergiliyorlar. Ozellikle rahat kizlari tercih ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?