erkekler neye gore tek gecelik olarak yaklaşıyor?

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Şu ana kadar tanıdığım erkeklerin çoğu arkadaş olarak yaklaşıp, hatta uzunca bir sure arkadaşım olarak yaklaşıp daha sonra yavşıyorlar. Sevgilileri olduğunu saklıyorlar, sonuncusu yıllar once benden hoşlandığını söylemişti, geri çevirmiştim. Yıllar sonra buluşunca da duygularımı açtım, sevgilim var yeni dedi, bırakırmış kız bunu falan filan, elimi tutmak istedi izin vermedim. Ya amacı çok açık eve kadar benle gelip sevişmekti.

Karakteri bozuk herifler gerçi ama artık kendimi de sorgulamaya başladım. Karakter olarak sempatik biriyim. Gulmemden, espiri yapmamdan her gece birisiyle seviştiğimi mi algılıyorlar. Sizin de başınıza geliyor mu?

bence bu biraz sizin şanssızlığınız olmuş, karakteri pis erkeklere denk gelmişsiniz, sevgilisi olan adam size sarkıyosa sorunu niye kendinizde arıyosunuz ki?Ben de güler yüzlü sempatik hatta samimi biriyim ama hiç öyle insanlara denk gelmedim, dediğim gibi sizin kısmetsizliğiniz olmuş maalesef.. kendinize yüklenmeyin

Tek gecelik kadın yoktur, ş....siz erkek vardır
Adamına denk gelmemişsiniz hepsi bu

şans bence biraz.

Somurtkan, aksi, nalet, huysuz, bet değilim bence.

Hiç başıma gelmedi anlattıkların.

Uyanık olup sohbetin gidişinden, bakışlardan falan yakalayamadın mı finali?

Son ana kadar kanki, saniyede sevişmeliğe dönmez herhalde.

Sen yönlendir konuşmanın, buluşmanın nasıl devam edeceğini.

Bunun bir kriteri yok .Adamin karakteri/karaktersizligine gore degisir.

Karaktersiz erkekler piyasada daha cok. Nefes alsin yeter diyen de.

Adamın karakteri onemli tabi ama kadınında başına bu devamlı geliyorsa çevresini ve kendini (beden dilini ,konuşma tarzını,ortamına göre giyinip giyindedigini...)sorgulamalı.
Bide bizim toplumumuzda biraz özgür takılan bir bayansanız bu istediğiyle beraber oluyordur,benlede olsun mantığı var

Malesef erkeklerden kaynaklı karaktersiz olan o düşüncede insan okadar fazlaki adamın sevgilisi var yada evli ama saklıyor arayış içinde öğrenince de mutsuzum bilmem ne bi sürü bahane elini bile tutturmuyosun çocukmuyuz tutturuyosun kaşar eve atayım diyorlar herkes aynı değil ama senin şansına demekki o tarz denk gelmiş anladığın an muattap olma bidaha oylelerle

Onlar her kadına zarf atarlar canım. Kabul eden de tek gecelik olur olay bu..
Sizin yorumunuz saygı duyarım ama biraz içimi acıttı. Tek gecelik ilişkiyi kız tarafı kabul ediyorsa seçiminde özgürdür derim, bu durumun farkındadır, üzülüp üzülmeyeceğini bilir. Ama hiç bilmeden farkında olmadan böyle biriyle tanışan biri bunun farkında olamaz. Ben en yakınımda gözümün önünde olan insanların beni aptal yerine koymaya çalıştıkları hep tesadür sonucu öğrendim. Erkekler genelde şu filmdeki gibi izlemediyseniz tavsiye ederim http://www.sinemalar.com/film/228756/stockholm-2013

Hep sorguluyorum. İş nedeniyle ailemden ayrı bir şehire yerleştim. Yurdışında eğitim amaçlı bulundum. İçkim, sigaram yok, kısa etek giyerim,çok nadir ama öyle süper mini falan değil, öyle teşhirci giyinmiyorum, malum ülke şartları.

Mesela ilk iş yerimde peşimden koşan, sürekli beni arardı, çocuktan hoşlanıyordum ama kendisini görmeden sapık olduğu ve sekiz yıllık kız arkadaşı olduğu dedikodusunu işten ayrılan bir arkadaşımdan almıştım. Bu olayı bilmeyen şirkete yeni gelen arkadaşlar da aramızı yapamaya çalışıyordu. Bilmeseydim ben de oltaya gelecektim. Hatta kendisine sorduğumda da yok öyle bir şey demişti.

Bir diğer olay, kendi arkadaş çevremden biriydi. Uzunca bir süre ona o gözle bakmamıştım, ihtimal bile vermezdim. Birbirimizin evinde yemek yerdik, beğendiği kızlar olunca gider konuşurdum. Aramızda bir etkileşim oldu. Onunda bana karşı duyguları olduğunu düşündüm. Çok yakın olduğumuz içinde sevgilisi olsaydı söylerdi diye düşündüm. Hatta bir gün süphelenip sordum, vardı ama artık yok, puşt çıktı kız dedi (bir kız hakkında böyle konuşması ve benim ona inanmam, hataydı, kabul ediyorum. Oltaya geldim ya da tökezledim diyeyim. Mesajlarıma dönmediği bir hafta ortak arkadaşlarımız aracılığıyla kızın yanında olduğunu öğrendim.

Örneklerimden bir diğerini açtığım konuda belirttim.

Sonuncu da gene arkadaşım diyip güvendiğim biri. Tamamen arkadaşım, asla aramızda duygusal bir şey olmadı. Ya çocuğa çok güvenirdim. Meğer 10 yıllık sevgilisi varmış, nişanlanınca öğrendim. Bir de bana bekar arkadaşın varsa getir tanışalım diyordu. İnsan arkadaşından neden saklar? Aklıma tek bir şey geliyor, yarın bir gün ortam olursa bana yürüyecek. Yoksa neden bekar taklidi yapsın?

Baslik sorunuza gore cevap vericem. Erkekler tek gecelik bayanlari anliyorlar ve ona gore yaklasim sergiliyorlar. Ozellikle rahat kizlari tercih ediyorlar.

Kadına kıymet vermeyen "peçete gibi kullanıp atmaya alışkın tipler bunlar."
Ciddi olan erkek evlenmeyi düşünür ona göre atar adımlarını.

Baslik sorunuza gore cevap vericem. Erkekler tek gecelik bayanlari anliyorlar ve ona gore yaklasim sergiliyorlar. Ozellikle rahat kizlari tercih ediyorlar.
Sorum bu rahat kız nasıl oluyor? Ne yapıyorlarda erkeklere tek gecelik gibi geliyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…