erkekler neye gore tek gecelik olarak yaklaşıyor?

Neden boş bırakmayı tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim?
Bence gayet sansürlü bir küfür var o noktaların içinde.
Rapor ettim sizi.
Konuşmayı da uzatmayın, muhatap olmak istemiyorum sizinle.

Neden boş bırakmayı tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim?
Bence gayet sansürlü bir küfür var o noktaların içinde.
Rapor ettim sizi.
Konuşmayı da uzatmayın, muhatap olmak istemiyorum sizinle.
Sizin cinsiyetinizden şüpheliyim de ondan merak etmeyin ben dahil bi çok kişi sizi rapor etti zaten konuşmalarınız yorumlarınız pek kadın işi değil

Bu ayırımı nasıl yapıyorlar peki? Benim vereceğim izlenimini nereden alıyorlar?
:) almıyorlar şanslarını deniyorlar .Benimde başıma geldi böyle tipler deniyorlar olmuyorsa çekiliyorlar .Bazıları da gercekten aşık olup zamanını bekliyor olay bu .

Yanlış anlama ama bir erkek sevişmeyen bir kızla sevişemeyeceğini bilir. Sen amacını, konuyu anlamışsın. O da büyük ihtimalle amacını anlamadığını anlamıştır. Çok karışık oldu ama böyle düşünüyorum

Daha önce evinde kalmadığım için kavga ettiysek ve bu nedenle 4 yıl konuşmadıysak, buluştuğumuzda da amacının farklı olduğunu yüzüne söyleyip birkaç cisim kırdıysam ( sinirli olduğum çok belliydi) onunla sevişeceğim düşüncesine nereden kapıldı? Öyle bir düşüncem hiç olmadı, mesajları o atardı ( yılda bir iki kez) genelde içeriği de cinsellik falan değil.

Benim karşıma hiç böyle tipler çıkmadı hepsi evlenmek isterdi ama kuzenim senin hesap hep karşısına böyle sapık tipler çıktı. Neden olduğunu çözemedik biz. Sabırla bekle düzgün insanlar da var bu hayatta

Takmayin kafanıza.
Karsidakinin karakteri bozukmus.
Yoksa sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben.
Sans isi iste..kimine melek gibi adamlar gelir kimi de hoduk gibi...
Samimi,sıcakkanlı bi yapınız varsa bundan cesaret almislardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…