Erkekler partnerlerinin calismasini neden istemez ?

Herkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim falan çünkü iş alımı gibi bir durumu yoktu bugün sabaha karşı site anca açıldı ve başvuru yapabildim dün haberi verdim hmm iyi olmuş faln gibi bir cevap aldım ki kendisi part time bir işte çalışıyor iş bulmasında bile ne kadar yardim ettim ilanlar attim hep yardımcı oldum bana nasıl yaptın yapacaksın hayırlı olsun çok sevindim vs demedi sevinmedi bile triplenmeye başladı saçma sapan 🤣🤣 . Erkekler neden partnerinin çalışmasını istemez ki , aynı bu tarz konularda yine sorunumuz olmuştu bana istemiyorum falan diyordu bende evlensem de bekar durumum iýi olsada kendi ayaklarım üstünde duracağım kendi paramı kazanacağım derim bunada çok sinirlenir hatta kustugumuz bile çok oldu . Bide eğer Allah nasip ederse Alacağım ücret çok büyük birşey değil ama bana yeterli kendi aldığından yüksek olacak bunu mu sorun ediyor ben anlamış değilim hiç sormadı etmedi 🤔 insan hiç mi demez gözün aydın falan.??? Bazıları haberi görür atar ilgilenir sorar eder hiçbirşey demedi buda beni üzdü gerçekten hayırlı olsun demesini beklerdim. Sizce erkekler çalışmanızı neden Istemez ki

Erkeklerin öyle bişey istemediği yok. Erkek yerine başka bişeylerle (ne olduğunu tanımlayamıyorum) ilişki kuruyorsunuz sonra neden öyle neden böyle.

Hangi erkekler o?
Devir değişti hayat tam manasıyla müşterek.
Benim çevremde çalışmayan kadınlar yüce kocalarının izninden dolayı değil iş bulamadığında işsiz. Bugün iş bulsalar sevinerek işe başlar hepsinin kocası da mutlu olur.
Bu devirde tek maaş demek sıkıntı demek

Herkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim falan çünkü iş alımı gibi bir durumu yoktu bugün sabaha karşı site anca açıldı ve başvuru yapabildim dün haberi verdim hmm iyi olmuş faln gibi bir cevap aldım ki kendisi part time bir işte çalışıyor iş bulmasında bile ne kadar yardim ettim ilanlar attim hep yardımcı oldum bana nasıl yaptın yapacaksın hayırlı olsun çok sevindim vs demedi sevinmedi bile triplenmeye başladı saçma sapan 🤣🤣 . Erkekler neden partnerinin çalışmasını istemez ki , aynı bu tarz konularda yine sorunumuz olmuştu bana istemiyorum falan diyordu bende evlensem de bekar durumum iýi olsada kendi ayaklarım üstünde duracağım kendi paramı kazanacağım derim bunada çok sinirlenir hatta kustugumuz bile çok oldu . Bide eğer Allah nasip ederse Alacağım ücret çok büyük birşey değil ama bana yeterli kendi aldığından yüksek olacak bunu mu sorun ediyor ben anlamış değilim hiç sormadı etmedi 🤔 insan hiç mi demez gözün aydın falan.??? Bazıları haberi görür atar ilgilenir sorar eder hiçbirşey demedi buda beni üzdü gerçekten hayırlı olsun demesini beklerdim. Sizce bazi erkekler çalışmanızı neden Istemez ki
Her kadin ayaklarının üzerinde durabilmeli kendi parasını kazanmalı bunu bilir bunu söylerim her zaman.ister tavır yapsın ister ayrılsın senden umursama. Ama belki sadece başvuru yaptığın henüz sonucları belli olmadığı için tebrik edecek bise olmadığı için yani gözün aydın dememiştir.

Herkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim falan çünkü iş alımı gibi bir durumu yoktu bugün sabaha karşı site anca açıldı ve başvuru yapabildim dün haberi verdim hmm iyi olmuş faln gibi bir cevap aldım ki kendisi part time bir işte çalışıyor iş bulmasında bile ne kadar yardim ettim ilanlar attim hep yardımcı oldum bana nasıl yaptın yapacaksın hayırlı olsun çok sevindim vs demedi sevinmedi bile triplenmeye başladı saçma sapan 🤣🤣 . Erkekler neden partnerinin çalışmasını istemez ki , aynı bu tarz konularda yine sorunumuz olmuştu bana istemiyorum falan diyordu bende evlensem de bekar durumum iýi olsada kendi ayaklarım üstünde duracağım kendi paramı kazanacağım derim bunada çok sinirlenir hatta kustugumuz bile çok oldu . Bide eğer Allah nasip ederse Alacağım ücret çok büyük birşey değil ama bana yeterli kendi aldığından yüksek olacak bunu mu sorun ediyor ben anlamış değilim hiç sormadı etmedi 🤔 insan hiç mi demez gözün aydın falan.??? Bazıları haberi görür atar ilgilenir sorar eder hiçbirşey demedi buda beni üzdü gerçekten hayırlı olsun demesini beklerdim. Sizce bazi erkekler çalışmanızı neden Istemez ki
O insanla evlenmeme durumun varken. 1 2 sınavdan sonra lise düzeyinde alımlar yapılmayacak. Gelecekte ahh vahh dememen için hatırlatayım dedim

Bu ilişkiyi tekrar gözden geçir ilersi için çok dert sahibi olacaksın gibi, sanki uyumsuz eş
Örneği sergileyeceksiniz gibi,
Bu zamanda kadının çalışmasında fayda var
Senin sevgilin gerikafalı ve tutucu,
Aşk bir ilişki için yeterli kriter değil

Diğer yorumları okumadım belki konuya güncelleme gelmiştir lakin benim konu sorusuna cevaben düşüncelerim:

-eve ve kendisine yeterince zaman ayıramıycağını düşünüyordur,
-kendine güveni yoktur, cahilce kıskançlığı vardır,
-maddi durumu çokçok iyidir.

ama bana kalırsa çok gereksizce böyle düşünmeleri. Mesela benim eşim hep çalışmamı desteklemiştir. Yorulmama üzülüyor ama evde kalıp kurup kurup ben işten gelince bana sarıcan diyor😂😂😂

Diğer yorumları okumadım belki konuya güncelleme gelmiştir lakin benim konu sorusuna cevaben düşüncelerim:

-eve ve kendisine yeterince zaman ayıramıycağını düşünüyordur,
-kendine güveni yoktur, cahilce kıskançlığı vardır,
-maddi durumu çokçok iyidir.

ama bana kalırsa çok gereksizce böyle düşünmeleri. Mesela benim eşim hep çalışmamı desteklemiştir. Yorulmama üzülüyor ama evde kalıp kurup kurup ben işten gelince bana sarıcan diyor😂😂😂

Ne kadar güzel maddi durumu da iyi değil aslında

Aşağılık kompleksi bence.
Bir arkadaşım bu sebepten nişanlısından ayrıldı. Çocuk kızın maaşının ondan yüksek olmasını kafaya taktığı için (kız da sağlıkçıydı) sürekli çalışmayacaksın baskısı yapıyordu. En son ayrıldılar.
Kız çalışma hayatında şimdiki eşiyle tanıştı. Gayet de çalışmasına destek verdi o dönem. Yani her erkek böyle değil. Bu farkı seçecek olan da sizsiniz.

Dipnot: Hoş kız şimdi kendi çalışmıyor. Ama olsun.. 😂😂

Her şeyi geçtim sizin sevdiğiniz, emek sarf ettiğiniz bir şeyin ödülünü almışsınız ve buna verdiği tepki hiç sevimli değil. Siz bunu adam edemezsiniz. Kaçın kurtulun.
Normal bir erkek eşinin çalışma hayatına karışmaz. Eğer karışırsa ve istemezse bilin ki tamamen sizi kontrol etmek ve sizi kendine bağımlı kılmak ister. Size bir de açıklama yaparsa ki “ ben karımın evde kalmasını istiyorum” “ benim düzenim olsun” veya “ sana kıyamıuorum, sana ben bakarım, sen çocuklarımıza bak vs” arkanıza bakmadan topuklayarak kaçın. Bir de bunların maaş kartına sahip çıkan üst türleri var. Onlar da aynı kişiliksizlikte.

Size erkek mi yok? Eğer hayatınızda birisi olacaksa sizi her zaman destekleyen, ileriye götüren, pozitif biri olsun. Kendi kompleksleri vs diyorsanız bu da uzak durmak için bir neden. Acımayın. Değiştirilirim demeyin.

Anlayamadım demek istediğinizi
Somut örnek vereyim
İlk ve acil yardım (önlisans) mezunuyum. Birde (lise çıkışlı) att ler var. Sağlık bakanlığının dün ki kadro dağılımına baktıysan (önlisans için) 251 kadro açılmış. Ama att lerin kadrosuna baktığımda 1000 küsürlerde bişi idi. Bu nasıl olur haksızlık vırt zırt ederken bi araştırdım ki. Meğersem avrupa uyum süreci mi ne varmış. Bi sonra ki sınavda artık attlerden alım yapmayacakları için kadrolarını önlisanslara nazaran şişirmişler. Lise sağlık çıkışlıymışsın. Son zamanlarını değerlendirmezsen (önlisans sağlık veya lisans sağlık düşünmezsen) bi sonraki yıllarda liseden atanma şansın yok pişman olursun dedim

İlerde ona muhtac ol elıne bak dıye.

Somut örnek vereyim
İlk ve acil yardım (önlisans) mezunuyum. Birde (lise çıkışlı) att ler var. Sağlık bakanlığının dün ki kadro dağılımına baktıysan (önlisans için) 251 kadro açılmış. Ama att lerin kadrosuna baktığımda 1000 küsürlerde bişi idi. Bu nasıl olur haksızlık vırt zırt ederken bi araştırdım ki. Meğersem avrupa uyum süreci mi ne varmış. Bi sonra ki sınavda artık attlerden alım yapmayacakları için kadrolarını önlisanslara nazaran şişirmişler. Lise sağlık çıkışlıymışsın. Son zamanlarını değerlendirmezsen (önlisans sağlık veya lisans sağlık düşünmezsen) bi sonraki yıllarda liseden atanma şansın yok pişman olursun dedim
Bende paramedıkcıyım sızın puan kac ben 250 rakamını gorunce çok oldum

Çok teşekkürler. İnşallah sende emeğinin karşılığını alırsın. 2018 de ki puanın kaçtı?
Benım 78 Yenı dogum yapmıstım calısmadım. Sımdı evden hazırlanıyorum kızım kucuk dershane ımkanım yok. Mat yapamıyorum ondan 10 15 yapsam kurtarıcım kendımı

Somut örnek vereyim

Evet canım biliyorum

Back
X