- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.401
- 598
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
Herkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim falan çünkü iş alımı gibi bir durumu yoktu bugün sabaha karşı site anca açıldı ve başvuru yapabildim dün haberi verdim hmm iyi olmuş faln gibi bir cevap aldım ki kendisi part time bir işte çalışıyor iş bulmasında bile ne kadar yardim ettim ilanlar attim hep yardımcı oldum bana nasıl yaptın yapacaksın hayırlı olsun çok sevindim vs demedi sevinmedi bile triplenmeye başladı saçma sapan. Erkekler neden partnerinin çalışmasını istemez ki , aynı bu tarz konularda yine sorunumuz olmuştu bana istemiyorum falan diyordu bende evlensem de bekar durumum iýi olsada kendi ayaklarım üstünde duracağım kendi paramı kazanacağım derim bunada çok sinirlenir hatta kustugumuz bile çok oldu . Bide eğer Allah nasip ederse Alacağım ücret çok büyük birşey değil ama bana yeterli kendi aldığından yüksek olacak bunu mu sorun ediyor ben anlamış değilim hiç sormadı etmedi
insan hiç mi demez gözün aydın falan.??? Bazıları haberi görür atar ilgilenir sorar eder hiçbirşey demedi buda beni üzdü gerçekten hayırlı olsun demesini beklerdim. Sizce erkekler çalışmanızı neden Istemez ki
Erkeklerin öyle bişey istemediği yok. Erkek yerine başka bişeylerle (ne olduğunu tanımlayamıyorum) ilişki kuruyorsunuz sonra neden öyle neden böyle.