Erkekler pişman olur mu ?

onerose98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
53
0
86
İzmir
arkadaşlar..ben biriyle tanıştım herşey güzel gidiyodu hiç kavgamız falan yok sevgili olacaktık artık güzel gidiyodu sora bana küstü sölemiyo sordum sordum cevap yok..çok üstüne gittim galiba artık bende kendimi çektim...acaba merak edermi sevgimi ilgimi beni özlermi???bu kadar merhametsiz biri olamaz inanmıyorum ama sorunu çözemedim..istemiyorum seni dese hayatımda biri var dese bende yoluma bakarım..ama yapmıyo acaba elindemi tutmaya çalışıyo işte buna katlanamam..yardım edin ne yapmalıyım???:gitme:

canım üzülme ama kuvvetli ihtimal ciddi düşünmüyodur
senin de ciddi olduğunu ve seni punduna getiremeyeceğini farkettiyse de sana daha emek vermez
sonuçta sana yukardakilerini açıklamasını beklemiyorsun herhalde..

yalnız bunun erkeklerin pişman olmasıyla ne ilgisi var anlamadım??

doru sölüyosun..erkekler pişman olurmu derken genel anlamda sordum..üzmek umurlarında diilmi bunların..bu kadar acımasızmı bunlar..ama farklı anlamlarda yaklaşsA hissetmezmiydim yani belli etmeziydi??elimi bile tutmadı cıvık bi hareketi olmadı amaç sadece vakit geçirmekmiydi??sinema cafede oturup kahve içmek seviyorum deyip aniden çekip gitmekmi amaç??kafamdaki sorulara cevap bulamıyorum ve üzülüyorum..

Erkeklerde insan..İnsanına göre değişir...dolayısıyla elbette pişmanlık duyar ama kadınlar gibi fazla dile getirmezler bence...

bencede haklısın..belki hiç kötü bişi olmamış gibi görüşürüz tekrar..benim umudum var hala..kolay kolayda silip atamam..:Saruboceq:

bende beklemiştim bir zamanlar ..

5 sene oldu evlendim çocuğum oldu

bilmem o pişman olmuş mudur....

erkeklrde pişmn olr ama elindeki degrli kisiyi kaybettktn snra olr..snin degerli oldugunu düsünmsi gerekr once ki snra pişman olsn..

gitmişse ve uzun süre de dönmemişse bence keisnlikle umudu kesin.. kendiyolunuza bakın. hatta belki o bakıyordur bile, bunu kimse bilemez. oyalanacak veya ilgisini yoğunlastıracak başka alternatifler bulmasabu kdr uzak hoşlanan biri duramaz... belki çok sert oldu yorumum amabuna benzer bi durumla karşılaşmıştım, gideni beklemek akıl karı değil.. önümüze bakmalıyız. :)

ağzına sağlık
alkisalkisalkis alkisalkisalkis :1closedeyes:

yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum,yanlış anlamışsam düzeltin..

demişsinizki bir derdi var soruyorum söylemiyor..kim bilir nedir acaba..yerinizde olsam komplo teorilerinden önce bunu öğrenmeye çalışırdım gerçekden gönül verdiysem tabii..neler duyup izliyoruz,herşey olabilir,sağlık sorunu,madddi sorun,ailevi sorun.. bumu şumu diyorum söylemiyor diyorsunuz..üzerine gitmeden öğrenmeye çalışın derim,doğru olanı budur..

çok haklısın bu tür gerilimleri çok yaşayan bi insanım şu kafyla bazen çok üsteliyorum çk bunaltıyorum en nihayetinde insan ya O'da bugnde tartışmştık zaten ama bundan sonra daha akıllı davranıcm konuşacağım hep onla bunu hakkediyor o çünkü yaptıları çk fazla benim için

erkekler genelde kaçak oynamayı seviyorlar çünkü,hele bide yaş faktörü varsa olgun deilse tamdan naza çekiyorlar kendini..aslında sağlıklı düşünen karşısındakine sevgiliyi bırakın insan olarak saygı duyan biri öyle peşinden sürüklemez,eziyet etmez,merakda koyarak üzmez ama yinede şartlar neyi gerektirmiş bilemiyoruz..

bazen nişanlımla aramızda geçen geçmişteki olayları konuştuğumuzda hep derki "yaş işte nede yanlış davranmışım çocukluk etmişim"..bende sizin dediğiniz gibi el ayak çekerdim,şimdi düşündüğümde o çocuksa ben ondanda çocukmuşum diyorum..şuansa üzerime düşen tecrübelerimi aktarmak,yanlışlarıma kimse düşsün istemem..

duygusuz davrandıklarında "erkek" olduklarını sanıyorlar. yalnız bu sorun özellikle bizimkilerde var bana kalırsa. kompleksli ve huysuzlar. tam Recep İvedikler. :)

çapkınlık yapmak ve kandırabildikleri kız sayısını arttırmak, kendilerine aşık olacak kız sayısızyla övünüp bir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmek bizimkilerin adı soyadı gibi bir şey... o yüzden asla aldanmayacaksın.

evet doru sölüyosun ben sorup üzerine gitmeliydim biraz...bende çektim kendimi nedense..belki yardımcı olabilirdim..ama ben hala bi gün konuşabileceğimize inanıyorum ve o zamaan bu hissettiklerimi bi sorunu olduğunu fark ettiğimi direk sölicem..o kaçak oynuyosa ben tam tersi çok açık olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…