ağzına sağlıkgitmişse ve uzun süre de dönmemişse bence keisnlikle umudu kesin.. kendiyolunuza bakın. hatta belki o bakıyordur bile, bunu kimse bilemez. oyalanacak veya ilgisini yoğunlastıracak başka alternatifler bulmasabu kdr uzak hoşlanan biri duramaz... belki çok sert oldu yorumum amabuna benzer bi durumla karşılaşmıştım, gideni beklemek akıl karı değil.. önümüze bakmalıyız. :)
yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum,yanlış anlamışsam düzeltin..
demişsinizki bir derdi var soruyorum söylemiyor..kim bilir nedir acaba..yerinizde olsam komplo teorilerinden önce bunu öğrenmeye çalışırdım gerçekden gönül verdiysem tabii..neler duyup izliyoruz,herşey olabilir,sağlık sorunu,madddi sorun,ailevi sorun.. bumu şumu diyorum söylemiyor diyorsunuz..üzerine gitmeden öğrenmeye çalışın derim,doğru olanı budur..
yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum,yanlış anlamışsam düzeltin..
demişsinizki bir derdi var soruyorum söylemiyor..kim bilir nedir acaba..yerinizde olsam komplo teorilerinden önce bunu öğrenmeye çalışırdım gerçekden gönül verdiysem tabii..neler duyup izliyoruz,herşey olabilir,sağlık sorunu,madddi sorun,ailevi sorun.. bumu şumu diyorum söylemiyor diyorsunuz..üzerine gitmeden öğrenmeye çalışın derim,doğru olanı budur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?