erkekler sevdiği halde bırakıp gidermi ??

kertenkelebek35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
257
79
18
34
kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/

Belki geçerli sebepleri vardır sizinle birlikte olamamak icin.
Sadece hoşlandığı için başlayamycak kadar büyük nedenler.
Bunun sizle pek alakası olduğunu sanmyorm geçmiş tecrübelerinden kaynaklaniyordur muhtemelen.

aramaması yada benim aramalarıma cevap vermemesi beni daha cok üzmek istemediğinden o zamn böyle düşünebilirmiyiz ??

aman uzak dur bosşver baştan böyle yapmış 1 senedir ilişkim var her kavgamızda beni bırakıyor ben sana layık değilim kaldıramıyorum bu sevgiyi diyor ama 1 saat geçmeden yalvarıyor nolur bırakma diye bu erkekler neden böyle anlamıyorum

aramaması yada benim aramalarıma cevap vermemesi beni daha cok üzmek istemediğinden o zamn böyle düşünebilirmiyiz ??
Hayır tabiki de. ..oyle bir düşünce yapıları yok erkeklerin bence.
Gerçekten seven bir erkeğin gideceğine de kesinlikle inanmıyorum. Elde etmek için yürümesi için herşeyi yapar.
Muhtemelen diğerinden yeşil ışık yandı onunla olmaya karar verdi.
Bu kadar basit.

uzağız zatende işte insan aklına söz geciremiyor ki neden niçin hep sorup duruyorum :/ yalvarmasıda bişi en azından bu da bi tepki tepkisizlik en kötüsü içimi kemiriyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…