- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
aramaması yada benim aramalarıma cevap vermemesi beni daha cok üzmek istemediğinden o zamn böyle düşünebilirmiyiz ??Belki geçerli sebepleri vardır sizinle birlikte olamamak icin.
Sadece hoşlandığı için başlayamycak kadar büyük nedenler.
Bunun sizle pek alakası olduğunu sanmyorm geçmiş tecrübelerinden kaynaklaniyordur muhtemelen.
evet sundugu sebepler cidden sacmaydı :/ madem umut vermiceksin gidiceksenYapar arkadasim bal gibi de gider hem de uyduruk bir sebepten. Aynini dun yasadim
aramaması yada benim aramalarıma cevap vermemesi beni daha cok üzmek istemediğinden o zamn böyle düşünebilirmiyiz ??
Valla en dogrusu hic neden nicinine kafa yormamak, geri geldigin de hadi baska kapiya demek olur.aramaması yada benim aramalarıma cevap vermemesi beni daha cok üzmek istemediğinden o zamn böyle düşünebilirmiyiz ??
Hayır tabiki de. ..oyle bir düşünce yapıları yok erkeklerin bence.aramaması yada benim aramalarıma cevap vermemesi beni daha cok üzmek istemediğinden o zamn böyle düşünebilirmiyiz ??
Yedek listesine hoş geldinizz
ben aradım bi kaç defa en buyuk hatam oydu sanırım :/ 3- 4 ay oldu bu olay olalı arasa arardı aramıcak bellkiHerseyi beklerim.. Peşine düşmeyin.. Bırakın.. Zaten gerçekten seviyorsa arar sizi.. Zamana bırakın.
sevmiyor benceeeee
Belli ki başka biri var hayatında.. Ortak arkadaşınız yok mu? Öğrenebilirsiniz aslında.ben aradım bi kaç defa en buyuk hatam oydu sanırım :/ 3- 4 ay oldu bu olay olalı arasa arardı aramıcak bellki
ahh bi geri gelsede desem hadi başka kapıya :)) ama onu da yapmıyo beni yok sayıyo gibi bu daha da cok üzüyoValla en dogrusu hic neden nicinine kafa yormamak, geri geldigin de hadi baska kapiya demek olur.
canım benim insanı öyle güzel kandırırlar ki, şeytan bunların yanında melek kalırerkekler cok güzel beceriyo bu işleri laf yapmayı inandırmayı sözleriyle yaptıkları uyusmuyo haklısınız :/
uzağız zatende işte insan aklına söz geciremiyor ki neden niçin hep sorup duruyorum :/ yalvarmasıda bişi en azından bu da bi tepki tepkisizlik en kötüsü içimi kemiriyor resmenaman uzak dur bosşver baştan böyle yapmış 1 senedir ilişkim var her kavgamızda beni bırakıyor ben sana layık değilim kaldıramıyorum bu sevgiyi diyor ama 1 saat geçmeden yalvarıyor nolur bırakma diye bu erkekler neden böyle anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?