- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/
Bu hikayede seven nerde?
Şu an mutlu olabilir ama bu onun hep mutlu olacağı anlamına gelmez.inşallah tek tesellim o :/ Şuan cok mutlu gerciben acı cekerken onu mutlu görünce bile içim ayrı acıyo
güldürdün beni bende göremedim sevdiğini sandım diyelim o zamn öyle hissetmiştim
asıl merak ettiğim ortada hiçbir sebep yokken hersey yolnda giderken nasıll dönüp arkalarını gidiyolar ??Güzelsin demesi ya da hoşlanması seviyor anlamına gelmiyor,biz kadınlar her hoş laf edeni bizi seviyor sanıyoruz ve sonra acı çekiyoruz.sevmemiş ne yazik ki canım ..
asıl merak ettiğim ortada hiçbir sebep yokken hersey yolnda giderken nasıll dönüp arkalarını gidiyolar ??
ben cok safım onu öğrendim artık :)kanıyorum 2 tatlı lafa
ayy yok gelsin kapıma deli gibi pişman olsun bende içimde kalan ne varsa söyliyim sonra naparsa yapsınBunu çoğu erkek yapıyor sanırım.uğraşmak istemiyorlar gözyaşlarıyla,sorularla falan..öylesi daha kolayına gitmiştir..bence sakın birdaha arama hatta o geri dönerse açma ve yoluna bak.böyle birini şurda oturup konuştuğumuza bile değmez.adam olan kaçmaz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?