- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
Gelse de kabul etmem artik bos ver gelirse sen de kabul etme. Kalpleri gibi biri ile olurlar insallahevet sundugu sebepler cidden sacmaydı :/ madem umut vermiceksin gidiceksen
cok üzüldüm senin adına :/ inşallah benim ki gibi olmaz siz biran evvel barısırsınız
evet banada bazen bu düşünce ağır basıyo :/ durduk yere gitmez biri vardır aklını çelenHayır tabiki de. ..oyle bir düşünce yapıları yok erkeklerin bence.
Gerçekten seven bir erkeğin gideceğine de kesinlikle inanmıyorum. Elde etmek için yürümesi için herşeyi yapar.
Muhtemelen diğerinden yeşil ışık yandı onunla olmaya karar verdi.
Bu kadar basit.
arasa arardı aramıcak bellki
valla ben gelmesini pişman olmasını deli gibi istiyorum aynı sekilde bende davranmadan içim soğumaz benimGelse de kabul etmem artik bos ver gelirse sen de kabul etme. Kalpleri gibi biri ile olurlar insallah
var ama soramam pek güvenebiliceğim insanlar degil gider kulagına facete falan takip ediyorum neler yapıyo diye ordan yakaladığım bişi var bosanmıs kızı olan bi kadın vardı işyerinden ondan süphelenmedim desem yalan olurBelli ki başka biri var hayatında.. Ortak arkadaşınız yok mu? Öğrenebilirsiniz aslında.
Asil senin onu yok sayman lazim. Hic olmamis gibi kendi hayatina odaklan. O dusunsun napiyor bu kiz, acaba baska biri girdimi hayatina diye. Kendince daha iyisini bulamazsa mutlaka donucektir, ama dondugunde kucak acarsan bu senin hatan olur. Asla tam guven duyamayacagin gibi, ikinci darbesi cok daha fazla yaralar.ahh bi geri gelsede desem hadi başka kapıya :)) ama onu da yapmıyo beni yok sayıyo gibi bu daha da cok üzüyo
kesinlikle haklısınız merak etmiyo ki etse göstercem de ahh neyse var demekki daha zamanıAsil senin onu yok sayman lazim. Hic olmamis gibi kendi hayatina odaklan. O dusunsun napiyor bu kiz, acaba baska biri girdimi hayatina diye. Kendince daha iyisini bulamazsa mutlaka donucektir, ama dondugunde kucak acarsan bu senin hatan olur. Asla tam guven duyamayacagin gibi, ikinci darbesi cok daha fazla yaralar.
şimdi evlisiniz ama dimi yanlış anlamadım :)) sonu güzel olmus... gidene kal denmezmiş zaten üstüne bi daha git diceksin ki anlasın neye ugradıgını ..işte ben pek bi iyimserim bu konuda ahh kafam ahhEşimin çikma teklufine evet dedim ve adam bi daha 3 ay aramadi.Tekrar gorusunce 3 yil kayboldu.Sonra geldi 2 yil gitti.Sonra döndü ve dedim ki " git.4 ay sure...istemeye geldiiin geldin.yoksa git ve bi daha sakin gözum seni görmesin". Onla mi uğrascam psikolojimi bozdu yahu
belkide.. istedigi sey herneyse alamadı tam kalbimi vermek üzereyken gittibence sizi elde etmek istemiş istediğini alamayınca veya alınca vazgeçmiş . sevgiyi çıkarı için kullanmış gbi başıma gelmedi ama okurken böyle hisettim
işte bende bunu anlamıyorum severse bi erkek kim ne derse desin karsısına almalıydı .. şimdiki erkekler yetmiyomus gbi kendi degisik bahaneler cıkarıyolar2 kez başima geldi
Biriyle annesi doktor degilim diye istemediği için ayrildik.Cok sevdik cok agladik.Sirf kokum var diye giyilmiş elbisemi alip yazliğa goturup koklardi.Digeri de sözluyken gönlü bana kaymis ve ben de sözlüsü de bunu hak etmiyoruz ama bunu bana soyleyemedigi icin sessizce gitmis.Zaten bikac gunluk biseydi.
Olabilir.. Siz kendi hayatınıza devam edin.. Hiç takmayin. Umursamayin.var ama soramam pek güvenebiliceğim insanlar degil gider kulagına facete falan takip ediyorum neler yapıyo diye ordan yakaladığım bişi var bosanmıs kızı olan bi kadın vardı işyerinden ondan süphelenmedim desem yalan olur
Evet sokakta tanistik.Soyadini bilmiyodum bile..5-6 yil gitti geldi...sadece döneceğine çooooooook inandim yoksa ben bulamazdin onuşimdi evlisiniz ama dimi yanlış anlamadım :)) sonu güzel olmus... gidene kal denmezmiş zaten üstüne bi daha git diceksin ki anlasın neye ugradıgını ..işte ben pek bi iyimserim bu konuda ahh kafam ahh
Kendini uzmemek içinde olabiliraramaması yada benim aramalarıma cevap vermemesi beni daha cok üzmek istemediğinden o zamn böyle düşünebilirmiyiz ??
Her şey aşk var diye çözulmez kiişte bende bunu anlamıyorum severse bi erkek kim ne derse desin karsısına almalıydı .. şimdiki erkekler yetmiyomus gbi kendi degisik bahaneler cıkarıyolar
insanın içine doğar derler :)) benimde arada doğuyo ama diyorum ben cok istediğim için mi böyle hissediyorum bakalım kısmet sanırım birazdaEvet sokakta tanistik.Soyadini bilmiyodum bile..5-6 yil gitti geldi...sadece döneceğine çooooooook inandim yoksa ben bulamazdin onu
bencil desenize anneme üstü kapalı anlatmıstım oda bencil biriymiş desene dedi :)Kendini uzmemek içinde olabilir
ama sebep sacma ortada cok ciddi bi mesele olmadıgı sürece vazgecmemelilerHer şey aşk var diye çözulmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?