• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler sevgilisi varken ve çok severlerken neden başka kızlarla da konuşurlar?

nilsubahar

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
3
2
6
42
yakalandığında da sevmediğimden değil diyorlar. seni çok seviyorum diye ağlıyorlar. ayrılmak istemiyorlar. sensiz yapamıyorum lütfen bir şans daha ver. bir daha asla yapmıcam diyorlar. diyorlar ama yine yapıyorlar. sonra yine aynı şeyler. asla yapmıcam falan

yakalandığında da sevmediğimden değil diyorlar. seni çok seviyorum diye ağlıyorlar. ayrılmak istemiyorlar. sensiz yapamıyorum lütfen bir şans daha ver. bir daha asla yapmıcam diyorlar. diyorlar ama yine yapıyorlar. sonra yine aynı şeyler. asla yapmıcam falan
Ağlıyorlar mı? :KK57:
Çok komik! :KK70::KK70:
Seven insan aldatmaz ki! :temizlik:

Çevrenin verdiği özgürlük. Aynı anda birçok kişiyi idare etmeyi kendilerine hak görüyorlar bu sayede egolarını tatmin ediyorlar. İslam dininde bile bir erkek dört kadınla evlenebiliyor. Benim şu yaşıma kadar erkeklerden uzak durma sebebimde bu maalesef, güvenemiyorum.

Genetik kod bozukluğu ile ilgili olabilir :-) Erkeklerin sosyal genlerinde problem var. Tabi bu problemi onlara aşılayan da toplumun erkeklere tanıdığı haklar ve biçtiği değerler. Annelerin aşılaması, erkeklerin de kendilerini özel varlıklar hissettirilmesi. Yani çok şey söylenebilir.

Beni "sanırım" terketmiş olan sevgilim de hep başka kızlarla konuşurdu, sorunca öylesine konuştum derdi ve bana kıskancım diye kızardı. Ama şekerim beni bir yandan deliler gibi severdi :p Şimdi anlaşıldı habersiz gitmesinden kim kıskanç kim masum!

Sevmedikleri için.

b

bizim orda bi hikaye vardir köpeğe .okunu yeme demisler. Tamam demis soz vermis sona cok zaman gecmeden gene yemis. Sormuslar e hani söz vermistin neden yedin diye ? Altin tabakta gorunce dayanamadim demis.
Sizin adaminki o hesap. Altin tabakta görünce dayanamaz :D
amannn amaan evlerden irakkk

Bu günüzde cok büyük bir sorun gercekten. sosyal medyanin da etkisi ile özellikle erkekler doyumsuz ve hizli heyecanlar pesinden kosuyorlar. Sevse bile gözü yeni heyecanlarda oluyor cogunun. Tabiki herkes ayni degil ama bu tür adamlar cogaldi mi bana mi öyle geliyor? Gercekten asik olmadigi sürece hic bir erkegin baska bir kadinin ilgisine kayitsiz kalacagina inanmiyorum ne yazikki. O ilgiye ne derecede karsilik verecegi de karakterine baglidir bence. Erkeklerin sevgisine cok güvenmeyin bence.
Bu durumda biz kadinlar ne yapmaliyiz? Nasil davranmaliyiz? Inanin ben de bilmiyorum.... cok zor.

Bir kişiyi gerçekten seviyorsanız başkasını görmezsiniz bile bırakın konuşmayı. Bu yüzden o sözlerin hiçbirine kanmayın yoksa çok üzülürsünüz derim.

gerçekten öyle karakter meselesi tamamiyle benimde sevdiğim insan her haltı yerdi ama ben selam verene karşılık versem kıyamet kopardı ama sevgiden kaynaklanıyor kesinlikle sevenin gözü kimseyi görmez kendimizden biliyoruzz zaten

Erkekler diye genelleme yapmayalım lütfen.Her insan bir değildir.

Back
X