Erkekler sex, bayanlar neden romantizim der?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Şeniz arkadaşlar erkekler neden sexe bukadar düşkünler ve biz bayanlarda neden bukadar romantiğiz.:asigim:Eşlerimiz romantik olmayınca bizler çok üzülüyoruz,davamlıda sex olmazki:1no2: arkadaşım dimi yani...............

çünkü onlarda bizde olmayan erkeklik hormonu var canım.. ve bu hormon sayesinde sürekli cinsellik düşünüyorlar.. onların doğası bu kimse değiştiremez bizde romantiğiz işte bunuda kimse değiştiremez:))))

evet bende hep merak etmişimdir bunu.bu çok yonlu bır konu.hem dınsel hem sosyolojık hem bılımsel hem tıpsal ...yanı bır çok dala konu oluşturabılecek bır konu.benım için erkek arkadaşımın bana çiçek alması yada bır mum ışıgında yemek yada senı sevıyorum demesı bıle dunyalara bedelken erkekler bunlardan hiç keyıf almıyorlar yada bızım gıbı cok mutlu olmuyorlar.

ya biz bayanlar çok safız acaba erkeklerde çok uyanık bunu nasıl halledicez offf of

evli bir erkek uzun sure sex yapmazsa esiyle kesin aldatir kizlar dikkat edin

sexe romantızmı soksalar demek iş çözülcek

niye ki? bence bayanlar da seksi seviyorlar...biz seksi çok seviyoruz aslında sadece sekse biraz romantizm ekliyoruz...yani yemeğe tuz atmak gibi birşey...ama bazı erkekler demekki yemeği tuzsuz yemeği tercih ediyorlar...

Son düzenleme:
biz kadınlar ayrıntıları severiz...kıyafette ,yemekte ,sekste...ama erkekleer hayatta herşeye düz bakar.......istisnasız herşeye.........

ben böyle düşünmüyorum seksi düşünmeyen kadın varmı ??sadece erkekler kadar rahat yaşayamıyoruz bunu, erkekler için ne kadar doğal bir ihtiyaçsa bizim içinde öyle...

biz duygularımızla hareket ederiz her şeyde duygusallık ararız küçücük bi çiçek bile mutlu olmamız için yeterlidir ama erkekler için o sadece bi ottur...erkekler için her şey seksi cagrıştırır mümkünmü bi erkegin gögsüne yatıp romantizim yapmak pembe düşler kurmak işin sonu kesin yatak odasında biter

sekse olmalı ama öncesinde bi hazırlık dönemi olur değilmi..yok anam direk dalcaklar

sekse olmalı ama öncesinde bi hazırlık dönemi olur değilmi..yok anam direk dalcaklar

kesinlikle ne o öyle en direk serbest vuruş mu yapıyoz yapılarına ters gelsede istediklerini elde edene kadar bişeyler olcek yok öle bide bizzat ben kendim balık burcuyum romantizm olmadan olmaz:asigim:

çünkü biz seksi beynimizle ,erkekler bilmem nereleriyle yaşıyor....
t

zaten sex zamanı canım cicim oluyorlar işleri bittimi yine odun takılıyorlar.ahhh ahhh erkekler işte ne olcak bizi öldürür bunlar ...................

Ah şu erkekler sex zamanı canım cicim olurlar işleri bittimi tambi odun olurlar .biz bayanların işi çoooook zor ama onlarıda birgün yola getiricez.

zaten belden yukarı takıldıklarını görmedim:CüvCüv: göğüsler hariçsırnaşık şey

sankı yapabıldıkllerı bısey var da köpek eşelemesı gıbı ıkı dakkada bıde tepınıp duruyo salaklar

bayanlar romantizimi erkekler sex ikisi birbirni tamamlıyor kadın içinde sexsiz hayat olmaz yapmayın ilgilenmeyince kızarız azcık yanaşınca aaa sen nekadar sexse düşkünsün olur onlar bizsiz biz onlarsız olamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…