- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sugarbaby2006
19 yaşındayım. baştan söyleyim. çirkin değilim.Dikkat çekecek kadar güzel olmasam da güzel bir kızım ve bakımlıyım. saçıma giyimime makyajıma çok dikkat ederim. abartı süslü makyajlı da değilim. Ne dikkat çekecek kadar sosyal girişkenim ne de utangaç ya da sessiz bir kızım. tam ortasıyım. Hayatımda hiç bir erkek bana gelip açılmadı, ya da gelip benimle konuşmak için sohbet başlatmak için yanıma gelmedi. kimse yazmadı mesela. Bakın yazmasın zaten ne güzel diyeceksiniz. Evet ben de muhtemelen bana yürüyen boş tiplere yüz vermem rahatsız olurum. fakat hiç olmayınca insan sorguluyor. Hiç mi yok diye şaşırıyo insanlar çevremdeki en yanlız arkadas bile ona yazanları beğenmiyo. bana istek bile gelmiyor. size yürümesinden en rahatsız olacağınız kişiyi düşünün. işsiz güçsüz serseri mi? yaşlı adam mı? dünyanın en çirkin abazan erkekleri mi? bana bir kere bile oyle biri bile yazmadı. tanısmaya calısmadı. asosyal değilim evden cıkmayan birisi değilim. bakın bana neden onlar yazmıyor diye üzülüyor değilim. sadece insan sorguluyor çevresini gorunce bir de benim kadar ilgi görmeyen birisi varsa muhtemelen o aşırı bakımsız ya da aşırı derecede asosyal evden çıkmayan birisidir. ya da zihinsel engelli falandır da kimse istemiyordur.
her neyse, buna rağmen bir sevgilim oldu. ona da ilk ben adım atmıştım. lise zamanı koridorda gorup bayıldıgım asırı yakısıklı bi cocuga ne kaybederim diye arkadaslarım ile haber yollamıstım. cocuk beni kabul etmişti. sonra bir sene sevgili olduk. ama anlatmak istediğimi bence anlamışsınızdır. bu ilişki benim de sevilebildiğim anlamına gelmiyor. çünkü ben adım attım. o kabul etti. ben onu seçtim. kimse beni seçmedi. yaşın daha çok kücük diyeceksiniz fakat 16 yaşından beri aynısını hissediyorum. arkadaslarımın hep bi konustugu vardı benim asla yoktu. Tam anlamıyla görünmezim arkadaşlar.
19-20 yaşında güzelliğimin zirvesindeyken bana bir insan bile bakmıyorsa ileride nasıl olacak cok merak ediyorum.
Sosyal ol git insanlar ile tanış demeyin. Normal insanlar ilk adımı atmadan da ilgi gördükleri oluyor ayrıca biris benle konussa zaten ben devamını getiriyorum .Flörtöz olmak bile değil istediğim şey. sadece 1 kişi bile neden beni beğenmez. İnstadan istek bile gelmiyor.
SAKIN çok güzelsin ve reddidileceklerini düşündükleri için korkuyorlar demeyin. o kadar güzel değilim. ve öyle olsam hissederdim bakışlardan falan.
her neyse, buna rağmen bir sevgilim oldu. ona da ilk ben adım atmıştım. lise zamanı koridorda gorup bayıldıgım asırı yakısıklı bi cocuga ne kaybederim diye arkadaslarım ile haber yollamıstım. cocuk beni kabul etmişti. sonra bir sene sevgili olduk. ama anlatmak istediğimi bence anlamışsınızdır. bu ilişki benim de sevilebildiğim anlamına gelmiyor. çünkü ben adım attım. o kabul etti. ben onu seçtim. kimse beni seçmedi. yaşın daha çok kücük diyeceksiniz fakat 16 yaşından beri aynısını hissediyorum. arkadaslarımın hep bi konustugu vardı benim asla yoktu. Tam anlamıyla görünmezim arkadaşlar.
19-20 yaşında güzelliğimin zirvesindeyken bana bir insan bile bakmıyorsa ileride nasıl olacak cok merak ediyorum.
Sosyal ol git insanlar ile tanış demeyin. Normal insanlar ilk adımı atmadan da ilgi gördükleri oluyor ayrıca biris benle konussa zaten ben devamını getiriyorum .Flörtöz olmak bile değil istediğim şey. sadece 1 kişi bile neden beni beğenmez. İnstadan istek bile gelmiyor.
SAKIN çok güzelsin ve reddidileceklerini düşündükleri için korkuyorlar demeyin. o kadar güzel değilim. ve öyle olsam hissederdim bakışlardan falan.