• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler tarafından görünmezim.

19 yaşındayım. baştan söyleyim. çirkin değilim.Dikkat çekecek kadar güzel olmasam da güzel bir kızım ve bakımlıyım. saçıma giyimime makyajıma çok dikkat ederim. abartı süslü makyajlı da değilim. Ne dikkat çekecek kadar sosyal girişkenim ne de utangaç ya da sessiz bir kızım. tam ortasıyım. Hayatımda hiç bir erkek bana gelip açılmadı, ya da gelip benimle konuşmak için sohbet başlatmak için yanıma gelmedi. kimse yazmadı mesela. Bakın yazmasın zaten ne güzel diyeceksiniz. Evet ben de muhtemelen bana yürüyen boş tiplere yüz vermem rahatsız olurum. fakat hiç olmayınca insan sorguluyor. Hiç mi yok diye şaşırıyo insanlar çevremdeki en yanlız arkadas bile ona yazanları beğenmiyo. bana istek bile gelmiyor. size yürümesinden en rahatsız olacağınız kişiyi düşünün. işsiz güçsüz serseri mi? yaşlı adam mı? dünyanın en çirkin abazan erkekleri mi? bana bir kere bile oyle biri bile yazmadı. tanısmaya calısmadı. asosyal değilim evden cıkmayan birisi değilim. bakın bana neden onlar yazmıyor diye üzülüyor değilim. sadece insan sorguluyor çevresini gorunce bir de benim kadar ilgi görmeyen birisi varsa muhtemelen o aşırı bakımsız ya da aşırı derecede asosyal evden çıkmayan birisidir. ya da zihinsel engelli falandır da kimse istemiyordur.

her neyse, buna rağmen bir sevgilim oldu. ona da ilk ben adım atmıştım. lise zamanı koridorda gorup bayıldıgım asırı yakısıklı bi cocuga ne kaybederim diye arkadaslarım ile haber yollamıstım. cocuk beni kabul etmişti. sonra bir sene sevgili olduk. ama anlatmak istediğimi bence anlamışsınızdır. bu ilişki benim de sevilebildiğim anlamına gelmiyor. çünkü ben adım attım. o kabul etti. ben onu seçtim. kimse beni seçmedi. yaşın daha çok kücük diyeceksiniz fakat 16 yaşından beri aynısını hissediyorum. arkadaslarımın hep bi konustugu vardı benim asla yoktu. Tam anlamıyla görünmezim arkadaşlar.

19-20 yaşında güzelliğimin zirvesindeyken bana bir insan bile bakmıyorsa ileride nasıl olacak cok merak ediyorum.
Sosyal ol git insanlar ile tanış demeyin. Normal insanlar ilk adımı atmadan da ilgi gördükleri oluyor ayrıca biris benle konussa zaten ben devamını getiriyorum .Flörtöz olmak bile değil istediğim şey. sadece 1 kişi bile neden beni beğenmez. İnstadan istek bile gelmiyor.
SAKIN çok güzelsin ve reddidileceklerini düşündükleri için korkuyorlar demeyin. o kadar güzel değilim. ve öyle olsam hissederdim bakışlardan falan.
Birine ha sen ilk adımı atmışsın ha o senden etkilendiyse ne farkeder? Çok klişe olacak ama olay güzellik değil çekicilik. Eğer auran bir garipse ikili diyalogların akıp gitmiyorsa detaya inince iticiysen ön yargılı biriysen ya da çok eleştirel bir yapıdaysan genelde bu şekilde olur. Yok ben böyle biri değilim diyorsan aşırı normal bir kızsındır yahu 30lara doğru senin gibi 19-20lerinde görünmez olan aklı başında bir adam seni bulur ve mutlu son olur. Herkes 20 yaşında aşkı bulacak erkekler pervane olacak diye bir kaide yok.Onların da kriterleri değişiyor.

Birine ha sen ilk adımı atmışsın ha o senden etkilendiyse ne farkeder? Çok klişe olacak ama olay güzellik değil çekicilik. Eğer auran bir garipse ikili diyalogların akıp gitmiyorsa detaya inince iticiysen ön yargılı biriysen ya da çok eleştirel bir yapıdaysan genelde bu şekilde olur. Yok ben böyle biri değilim diyorsan aşırı normal bir kızsındır yahu 30lara doğru senin gibi 19-20lerinde görünmez olan aklı başında bir adam seni bulur ve mutlu son olur. Herkes 20 yaşında aşkı bulacak erkekler pervane olacak diye bir kaide yok.Onların da kriterleri değişiyor.
of 30 ne ya imdat

30 a kadar dayanamam abla yapayanlız

Teyze gibi konuşacağım ama bu yaş dediğin 19 yaş bebek resmen. Güzelliğin zirvesi filan da değil daha bu işin 20lerin Sonu 30ların başı var 😄 herkesin kısmetinin açıldığı belli bir dönem var benim de 22-23 yaşına kadar bırak sevgiliyi flört olmadı doğru düzgün. Sonra o hoo 😂

Asosyal değilim diyorsun ama bazen sürekli aynı arkadaş gurubu, aynı çevre de insanın kısmetini kesiyor, asosyallikten farkı olmuyor.

Lisede bir yıl yakışıklı çocukla çıkmışsın işte daha ne? Boşver ilk kimin yürüdüğünü, neticeye bak sen. Beğenmese bir yıl beraber olmaz. Kadınlar da çoğu zaman yakın arkadaşlarından bile kendisinin yürüdüğünü , ilk adımı attığını saklar öyle her o bana yürüdü diyen kıza da inanma. O kadaaar boşuna enerjini düşürüyorsun ki ☺️

Teyze gibi konuşacağım ama bu yaş dediğin 19 yaş bebek resmen. Güzelliğin zirvesi filan da değil daha bu işin 20lerin Sonu 30ların başı var 😄 herkesin kısmetinin açıldığı belli bir dönem var benim de 22-23 yaşına kadar bırak sevgiliyi flört olmadı doğru düzgün. Sonra o hoo 😂

Asosyal değilim diyorsun ama bazen sürekli aynı arkadaş gurubu, aynı çevre de insanın kısmetini kesiyor, asosyallikten farkı olmuyor.

Lisede bir yıl yakışıklı çocukla çıkmışsın işte daha ne? Boşver ilk kimin yürüdüğünü, neticeye bak sen. Beğenmese bir yıl beraber olmaz. Kadınlar da çoğu zaman yakın arkadaşlarından bile kendisinin yürüdüğünü , ilk adımı attığını saklar öyle her o bana yürüdü diyen kıza da inanma. O kadaaar boşuna enerjini düşürüyorsun ki ☺️
ilk adımı atmanın da şöyle bir dezavantajı var; hayatı sıkıcı bir erkekse seni sevmese de beğenmese de kabul edebilir. belki icinden kullanırım der belki sununla biraz oyniyim der..

ilk adımı atmanın da şöyle bir dezavantajı var; hayatı sıkıcı bir erkekse seni sevmese de beğenmese de kabul edebilir. belki icinden kullanırım der belki sununla biraz oyniyim der..
Valla sen dedin aşırı yakışıklı diye. Yoklukta değildir yani öyle biri. İlla düşürecem modumu diyorsan sen bilirsin 🤷🏻‍♀️

Valla sen dedin aşırı yakışıklı diye. Yoklukta değildir yani öyle biri. İlla düşürecem modumu diyorsan sen bilirsin 🤷🏻‍♀️
asırı yakısıklı degilmis aslında ilk sevgilisi benmisim.... tam benim tipimdi cok uzun am boyluydu cevremdekiler uzun saçlı diye begenmiyordu ahahah benim ise tam idealimdeki yakısıklı erkekti

Bak bu yorum aşırı haklı yani kadınlar zaten kendi yürüse bile bana yazdılar der bazen..

Bak bu yorum aşırı haklı yani kadınlar zaten kendi yürüse bile bana yazdılar der bazen..
Kime sorsan yok sevgilisine başta hiç yüz vermemiş, yok şikayet etmiş 5 sene peşinden koşmuş.. ben orda gariplik ararım istemediği adamla neden oldu diye. İnsan çok beğendiği ve sevdiği için gurur duymalı söylemeli bence.

Kime sorsan yok sevgilisine başta hiç yüz vermemiş, yok şikayet etmiş 5 sene peşinden koşmuş.. ben orda gariplik ararım istemediği adamla neden oldu diye. İnsan çok beğendiği ve sevdiği için gurur duymalı söylemeli bence.
Aynen onlar buluyo da kadınları noluyo sanki kuş konduruyolar en çok peşinden koştukları kadının bile burnundan getiriyolar sonunda

Eşime ilk adımı ben attım. Hatta baya adımlar attım. İlişkinin devamında bunun etkisini hiç görmedim. Başladık ve devam etti. Ben de ezilip büzülmedim, gitmesin diye de alttan almadım. Eşit bir ilişki var aramızda...

Belki bakış açınız çok serttir, belki muhabbetiniz yoktur bilmiyorum ama zamanla farkedersiniz. En yakın arkadaşınızın yorumu be bu konuda??

Bana da böyle hikayeler anlatınca adam sapık, kadın da yalnızlıktan adamla beraber olmuş gibi geliyor. Hiç te romantik gelmiyor

Yani 19 yaşına kadar yakışıklı bir tane sevgili yetmediyse kaç erkek doyuracaktı ? Benim ilk sevgilim 20 yaşındayken olmuştu ondan sonra zaten sürekli gelenler gidenler reddettiklerim vs vs Sen ne olsun istiyorsun on tane mi ? Oha dediğin 30 göz açıp kapayıncaya kadar gelecek ve o zaman dönüp baktığında pişman olmak istemiyorsan az olsun öz olsun demeyi öğren ablası.

daha yasın çok küçük
şimdiden bunlara odaklanma
sevgilin olması için çok uzun yıllar var önünde
bakımlı ol, spor yap, kendini geliştir, gez toz, yeni arkadaslar edin
bazı şeyler gercekten zamanı ne zamansa o zaman olur

çok sevgilim oldu ama kaçıngan bağlandığım için cidden tam anlamıyla bağlanamıyordum çok sevgili olmasıda bir insanın başarı değil aslında kaliteli insan+kaliteli geçirilen zaman, çok daha önemli 16 yaşından bu yana hep oldu 36 yaşındayım 2 evliliğim şuan biraz aura, cilve ve sempatiklik bence erkekleri çeken fiziğinde yerindeyse giyinmesini de biliyorsan koşuyorlar peşinden

Ablacım güzelliğinin zirvesinde değilsin
30 yaş civarında daha da güzel olacaksın
Şu an kadın olmayı yeni öğreniyor sayılırsın
Paniğe gerek yok

Sessiz sakin biri olabilirsin
Ya da ışığını yansıtamıyor olabilirsin
Özelden bi foto at bakiyim
Belki giyimle kuşamla ya da duruşla ilgili oturmamış bir şeyler vardır

ay evet anlamıyorum sizde olup bende olmayan ne yani oyle anlatıyolar ki sanki adam maasallardaki gibi pencerelerinden gelip siir okumus kızı ikna edene kadare
Eşime ilk adımı ben attım. Hatta baya adımlar attım. İlişkinin devamında bunun etkisini hiç görmedim. Başladık ve devam etti. Ben de ezilip büzülmedim, gitmesin diye de alttan almadım. Eşit bir ilişki var aramızda...

Belki bakış açınız çok serttir, belki muhabbetiniz yoktur bilmiyorum ama zamanla farkedersiniz. En yakın arkadaşınızın yorumu be bu konuda??
onlar da bilmiyo, denk gelicek ortama girmedin diyolar ama ortama(ne bileyim kafelere kızlı erkekli etkinliklere barlara vs) girmeyen kendi hayatıyla kendi kız cevresi ile mesgul olan diger arkadaslarım hic benim gibi degil

Back
X