• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler tarafından görünmezim.

Yani 19 yaşına kadar yakışıklı bir tane sevgili yetmediyse kaç erkek doyuracaktı ? Benim ilk sevgilim 20 yaşındayken olmuştu ondan sonra zaten sürekli gelenler gidenler reddettiklerim vs vs Sen ne olsun istiyorsun on tane mi ? Oha dediğin 30 göz açıp kapayıncaya kadar gelecek ve o zaman dönüp baktığında pişman olmak istemiyorsan az olsun öz olsun demeyi öğren ablası.
ya 1 sevgili oldu evet ama normal insanların genelde sevgili olana kadar reddettikleri, baska hoslandıkları flortte kalanlar falan oluyor bu benim tek flortum ve tek sevgilim ve tek iletisimimdi ayrıca 30yas cok buyuk degil biliyorum ama 30 yasında boyle seyler yasamaya baslamak istemem

çok sevgilim oldu ama kaçıngan bağlandığım için cidden tam anlamıyla bağlanamıyordum çok sevgili olmasıda bir insanın başarı değil aslında kaliteli insan+kaliteli geçirilen zaman, çok daha önemli 16 yaşından bu yana hep oldu 36 yaşındayım 2 evliliğim şuan biraz aura, cilve ve sempatiklik bence erkekleri çeken fiziğinde yerindeyse giyinmesini de biliyorsan koşuyorlar peşinden
cilve denen o sey bende 0 gerçekten fizik giyim her seyi hallettim ama 0 cilve ve aura :110:

"onaylanmak istiyorum"
"onaylayın beni"

kendinden emin isen, başkasından adım beklemene gerek yoktur, sorgulamazsın.
19 yaşında henüz. 2007'de doğmuş.

Sosyal medyada herkesin; kendini, ilişkisini, hayatını kusursuzmuş gibi gösterdiği bu dönemde, kendini bulmaya çalışan, yeni genç kız olmuş birine, onaylanmak istiyorsun demeye ne gerek var?

ya 1 sevgili oldu evet ama normal insanların genelde sevgili olana kadar reddettikleri, baska hoslandıkları flortte kalanlar falan oluyor bu benim tek flortum ve tek sevgilim ve tek iletisimimdi ayrıca 30yas cok buyuk degil biliyorum ama 30 yasında boyle seyler yasamaya baslamak istemem
Başlamak için evet çok büyük ama ilgi görmek, teklif almak için büyük değil.

Mimikleriniz donuk olabilir mi

Erkekler ciddi duran kızlardan çekinirken tam tersine güleç olan sempatik mimikler yapan kızlara karşı adım atmaya daha meyilli oluyolar bu onlara cesaret veriyor diyebilirim

Mimikleriniz donuk olabilir mi

Erkekler ciddi duran kızlardan çekinirken tam tersine güleç olan sempatik mimikler yapan kızlara karşı adım atmaya daha meyilli oluyolar bu onlara cesaret veriyor diyebilirim
aslında çok aşırı güler yüzlü sokakta dans eden bir yere girdigimizde dikkat ceken arkadaslarım var mesela onlara gerçekten çok koca koca adamlardan ilgi geliyor ve ben bundan rahatsız olurdum bu yüzden donuk mimikli olmamı bazen seviyorum. Önüne gelen konuşmaya çalışmıyor. Ama keske ayarında olsa. Kimse yaklasmıyor korkudan :110:

Buna takıldım üniversitede bir arkadaşım kız kılığında insta hesabı açmıştı bir haftada bile onlarca kişiden istek ve mesaj geldi
dekolteli foto mu koymustu profile? ne bileyim işte gelmiyo hesapta da güzel bi resmim var bence

aslında çok aşırı güler yüzlü sokakta dans eden bir yere girdigimizde dikkat ceken arkadaslarım var mesela onlara gerçekten çok koca koca adamlardan ilgi geliyor ve ben bundan rahatsız olurdum bu yüzden donuk mimikli olmamı bazen seviyorum. Önüne gelen konuşmaya çalışmıyor. Ama keske ayarında olsa. Kimse yaklasmıyor korkudan :110:
Mesela tanımadığım insana ben de donuğumdur ama biraz sohbet edince istem dışı çok gülerim espri moduna falan geçerim belki böyle bir mizacınız olmadığından sohbet ettiğiniz erkekler daha resmi/ciddi modda yaklaşıyor olabilir cilve demeyim de dişil enerjiyle ilgili olabilir bence dişil enerji artırmayla ilgili şeyler okuyun izleyin

Buna takıldım üniversitede bir arkadaşım kız kılığında insta hesabı açmıştı bir haftada bile onlarca kişiden istek ve mesaj geldi
Toplasan 1 tane adam etmez.çer çöp onlar.siz de biliyor olmalısınız bir kadın olarak.hem hiç de öyle olmuyor ya.ya da bazılarının mi şansı yaver gidiyor bilmem.

Back
X