- 6 Mart 2020
- 223
- 127
- 18
- Konu Sahibi xGuzGulleri
-
Erkekler peşten koşan kadınları değil, peşinden koştukları kadınları isterler.
Sizin ciddi sıkıntılarıniz var gibi görünüyorDaha önce bu tarz bir şey yaşayan var mı bilmiyorum ama kimi sevsem reddediliyorum. Resmen aşkla imtihan ediliyorum. Platonik seviyorum beğeniyorum. Sonra karşımdaki kişi de bana yeşil ışık yakıyor. Benden bundan cesaret alarak sevgimi belli ediyorum. Ve karsimdaki kişinin ya sevgilisi ya da sevdiği biri çıkıyor. Hoşlandığım kişi de beni sucluyor. Defalarca kez başıma geldi. Artık pes etmek üzereyim. İlk sevgilim 3 yıl önce oldu. 1 hafta çıktık sonra da beni 3 kızla aldattığını öğrendim. Ama arkadaşlarıma göre onun ugruna aglamadigim için ben suçluyum. Virüs bitince ilk isim gidip estetik yaptırmak olacak. Bütün erkekler dış görünüşten başka bir şeyle ilgilenmiyorlar. Sevmeyi ve sevilmeyi cok istiyorum. 2 3 yıl öncesine kadar ask acisi çeken arkadaşlarım suan ya nişanlı ya da evliler. Ben ise yıllardır bu acıyla yaşıyorum. Beni isteyenler de oldu ama onlarla bir türlü dikiş tutturamadim. Bunun çözümü nedir? İlla bir erkek tarafından sevilmek için güzel ve zalim mi olmak lazım? Süründurmek mi lazım? Çünkü kimi sevdiysem benimle mutlu olmayı değil surunmeyi tercih etti.
Sizin ciddi sıkıntılarıniz var gibi görünüyor
Nerene yaptıracaksın estetik?
Gerçek nedir sizce?Nasıl yani? Ben gerçekleri söylüyorum. Karsima çıkan erkekler yüzünden boyleyim
Gerçek nedir sizce?
Benim de burun ucum sarkıktıBurnum kemerli ve yamuk iyi bir kbb uzmanı buldum. Çenem de yamuk dişlerim de öyle. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Alt cenem de onde. Bir de yanaklarıma dolgu yaptıracağım.
Bunu söyleyebilmeniz için dünyadaki bütün erkeklerle çıkmış olmanız gerekiyor.Bütün erkekler dış görünüşten başka bir şeyle ilgilenmiyorlar.
Tek inandığınız gerçek bu mu? Estetik karşıtı değilim özellikle burun, diş gibi sıkıntı olan yerlere tabiki yapılmalı. Ancak siz güzel olunca tüm sorunlarınızin çözüleceğini mi düşünüyorsunuz?Karşıma çıkan bütün erkekler iki yüzlü
Evet ciddi ciddi tedavi olmaktan bahsediyorumArtık bu kaçıncı konu. Virüs sonrası destek alman dileğiyle. Depresyon desen depresyonun bir sürü türevi var. Detaylı analiz gerek size. İş, okul, kendinizle alakalı, çevreyle- erkek sevgili vs sıkıntılarınız var.nelluniverso bundan mı bahsediyor galiba?
Artık bu kaçıncı konu. Virüs sonrası destek alman dileğiyle. Depresyon desen depresyonun bir sürü türevi var. Detaylı analiz gerek size. İş, okul, kendinizle alakalı, çevreyle- erkek sevgili vs sıkıntılarınız var.nelluniverso bundan mı bahsediyor galiba?
Bir psikoloğa gidin mutlaka. Ruh haliniz hiç normal değil.Evet çok sevdiğim için kaybettim. Ama elimde birikmiş param var. Ben de çok güzel olup iyi bir kariyer yapip hiçbirine yüz vermeyeceğim.
Tek inandığınız gerçek bu mu? Estetik karşıtı değilim özellikle burun, diş gibi sıkıntı olan yerlere tabiki yapılmalı. Ancak siz güzel olunca tüm sorunlarınızin çözüleceğini mi düşünüyorsunuz?
Bir psikoloğa gidin mutlaka. Ruh haliniz hiç normal değil.
Evet ciddi ciddi tedavi olmaktan bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?