Erkekler tarafindan hep reddedilmek

Hayır. Benim okuduğum lisede siniflar kız erkek ayriydi. Instagramda resimlerimi Vs beğeniyordu. Okulda gözü hep benim ustumdeydı. Sesimi duyunca arkasini döner bakardı. O zamanlar hoslandi zannetmistim ama sonra öğrendim ki herkese böyle yapıyormuş Yani tek amacı gönül eglendirmekmis

Ben de kendimi sevmek istiyorum ama olmuyor. Aynaya bakınca güzel bir kız görmek istiyorum
Inan bunun güzellikle de ilgisi yok. Adriana Lima gibi de olsan şu durumda yine kendini sevmeyeceksin.

Peki sordun mu hiç kendine? Neden kendimi sevmiyorum? Nasıl biri olsam kendimi severdim diye.
Cevap olarak lütfen güzel olsaydım diyerek kestirip atma. Al bir kağıt kalem eline. Derinlemesine düşün, yaz.

Ben de bunu anlamıyorum kimse komşu kızı beni beğensin diye estetik yaptırmaz. Tabi erkekler için yapılıyor. Ee kendim için diyenler aynada kendimi güzel görmek istiyorum diyenler de sana aynada kendini kabul ettirmeyip kendini çirkin görmene sebep olanda toplumun güzellik algısı değil mi yani. Estetiğe karşı değilim buarada. Sasece bu tezat geliyor bana

Bendr terazi burcuyum teraziler eglenceli ve arkadas canlisi olurlar. Yakindaki arkadaslarinla cok iyi gecin oncelikle ikili iliskiler duzgun oldumu karsi cinsle de guzel olur. Birdr sevgililik icin acele etmesen daha iyi bu yaslarda zaten ciddi iliskk olmayacaginfan bu gecen sureyi baska seylere ada bence belki egitim belki baska bisry bilmiyorum. Ben 20 yasndayken sevgililigi gereksiz goruyodum zatennicime kapanik ve cekingendim lise bitene kdr da sevgilim olmadi ama dedim ya benim sevgili olma gibi bi istegimde olmadi erkeklerde daha cok arkadas olmak zaman gecirmek yetiyordu sevgili olupta opuseyim sarilayim gibi isteklerim yoktu. Sende biraz akisina birak yadini erken buldum etrafina cok aldanma onlar oyle yapiyir diye sende oyle yapacaksn diye bi sey yok)

Evet haklısınız. Kötü insanla beraber olacağıma yalnız kalırım daha iyi. Şuan egitimime adam kendimi. Yüksek lisans yapmak gibi bir hedefim var :)

bir erkekle görüşmeye başlayınca eğer onun senden hoşlandığını ya da sana ilgi duyduğunu fark ettiğin anda çok sevsen bile ilgiyi kesmen, azaltman gerekiyor. eğer senden hoşlanıyorsa gerçekten ama gerçekten peşinden koşmaya başlıyor. böyleler veya bana da hep böyleleri denk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…