- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi xGuzGulleri
-
Bu duygular düşünceler sizin gerçek dünya algınızi etkiliyor. Takıntı haline getirmişsiniz. İnsanlar tabiki de sıkıntı sorun yaşarlar. Bunu tek başına atlatamiyorsan eğer uzamn desteği almalısın. O birikmiş paranla psikolojik tedavi almalısın öncelikle.Evet çünkü güzel olmayınca kimde yüzüne bile bakmıyor. Hocalar bile. Güzel kızların resimlerine bir sürü yorumlar yağıyor
Bunu söyleyebilmeniz için dünyadaki bütün erkeklerle çıkmış olmanız gerekiyor.
Demekki sizin çevrenizde hep bu karakterde insanlar var,o yüzden herkesi çevrenizdekiler gibi zannediyorsunuz.
Başkası için kendi bedeninde oynamalar yaptıran insanlara çok kızıyorum. Birisi sizi beğensin diye estetik olunca ne olacak? Hayır yani ne bekliyorsunuz tam olarak? Bir söz vardır, yüzü güzele 40 günde doyulur da huyu güzele 40 yılda doyulmaz diye.
Çok güzel bir kadın değilim ama davranışlarından dolayı çoğu erkeğe, kadına samimi geliyorum. Açıkçası aşk meşk işlerinde de güzelliğin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. En paspal, en keko halimde bile bir flörtüm vardı. Evet ilk izlenim güzel olmalı ancak sonrasında huylar ve davranışlar devreye giriyor.. Mesela hiçbir erkek bir agresif, itici bir kadına sırf yüzü güzel diye katlanamaz, evlenmez. Estetikten önce kendi davranışlarınız değerlendirin. Mesela çekingen olabilirsiniz, konu açamıyor olabilirsiniz, konuşmayı bilmiyor olabilirsiniz. Bunlar gayet normal şeyler. Ama lütfen sırf başkası beğensin diye bıçak altına yatmayın.
Karşıma çıkan bütün erkekler iki yüzlü
O zaman karşınıza çıkacak bütün iki yüzlü erkekler için neden estetik yaptırmak istiyorsunuz?
Ne saçma bi şey bu. Kendinizi beğenmiyorsanız estetik yaptırın da erkeklere bu kadar gömüp hem de onlar için estetik yaptırmak saçma...
Sorun sende. Erkeklerin kimi seçtiği tercih ettiği sorun değil ki. Bu onların kararıdır. Aynı şekilde senin birini tercih etmemen senin kararındir. Burda sorun seni güzellik, ilişki, ilgi görme algında. Bu çok ciddi bir sıkıntıZaten antidepresan kullanıyorum sorun ben degilim sorun karşımdaki erkekler
Her erkek öyle değil.Gayet normal. Çünkü erkekler bunu hakediyorlar.
20 yaşında değil misin sen daha?
20 yaşında üniversite okuyan genç bir kadının bu tip düşünceleri olması çok vahim.
Tüm bunlar bir tarafa, üç beş gün önce ülkedeki eğitim sisteminden yakınıp yurt dışı hayalleri kuran da sen şimdi evlenen çoluk çocuk sahibi yaşıtlarına özenen de sen. Hangisi gerçek sen?
Ciddi psikolojik sıkıntıların var bence.
Kendim için estetik olacağım. Cunku aynaya bakmak bile istemiyorum bazen. Pozitif guleryuzlu bir insandim. Ama karşıma çıkan insanlar beni bu hale getirdiler
Erkekler için olacağını yazmışsın da o yüzden.Virüs bitince ilk isim gidip estetik yaptırmak olacak. Bütün erkekler dış görünüşten başka bir şeyle ilgilenmiyorlar.
Bos ver allahın sevgili kuluymussun ne mutlu sana uzak dursunlar senden çünkü dokundukları yeri yıkıyolar hepsi degil ama cogu
Konu sahibi ciddi manada sıkıntılı ruh haline sahip. Gördüğü herseyi gerçek sanıyor. Gerçek aşk, Gerçek güzellik, sosyal medyadaki yorumlar resimler kusursuz ve gerçek zannediyorErkekler için olacağını yazmışsın da o yüzden.
Bence estetisyenden önce psikolog ile görüşün. Yazdıklarınızdan çıkarttığım yıllardır aşk acısı çektiğinize göre artık bu durumu takıntı haline getirmişsiniz. Sanki hayattaki bütün amacınız biri tarafından sevilmek, birini sevmek gibi. Bu karşı tarafa çok itici gelen bir durum bence.
Konu sahibi ciddi manada sıkıntılı ruh haline sahip. Gördüğü herseyi gerçek sanıyor. Gerçek aşk, Gerçek güzellik, sosyal medyadaki yorumlar resimler kusursuz ve gerçek zannediyor
Karşıma çıkan değil, sizin şans verdiğiniz, ilgi gösterdikleriniz serseri ve kekoKarşıma çıkan erkeklerin hepsi serseri ve keko.
Bunu karşı tarafa belli etmiyorum ama siz yasamadiginiz için bilmiyorsunuz. Hep platonik sevmek çok acı. İnsan kendini yetersiz hissediyor
Virus bitince once psikolojik destek alin.
Virus suresince de evde basit hileli makyaj videolari izleyin. Yanaklari daha dolgun, burnu daha duzgun gosterecek makyaj yaparsiniz hem kendinizi iyi hissetmenize yarar, hem mesgul olursunuz.
Bunun disinda evet erkekler cogunlukla ilk adimlar için dis gorunuse bakar. Ama dis gorunuse gore cogunlugu uzun sureli bir sey dusunmezler. Cok guzel olsaniz da yeterli degil. Once kafayi toplayin. Psikolojik destek sart diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?