Erkekler tarafindan hep reddedilmek

Evet çünkü güzel olmayınca kimde yüzüne bile bakmıyor. Hocalar bile. Güzel kızların resimlerine bir sürü yorumlar yağıyor
Bu duygular düşünceler sizin gerçek dünya algınızi etkiliyor. Takıntı haline getirmişsiniz. İnsanlar tabiki de sıkıntı sorun yaşarlar. Bunu tek başına atlatamiyorsan eğer uzamn desteği almalısın. O birikmiş paranla psikolojik tedavi almalısın öncelikle.

Kendim için estetik olacağım. Cunku aynaya bakmak bile istemiyorum bazen. Pozitif guleryuzlu bir insandim. Ama karşıma çıkan insanlar beni bu hale getirdiler

Karşıma çıkan bütün erkekler iki yüzlü

O zaman karşınıza çıkacak bütün iki yüzlü erkekler için neden estetik yaptırmak istiyorsunuz?

Ne saçma bi şey bu. Kendinizi beğenmiyorsanız estetik yaptırın da erkeklere bu kadar gömüp hem de onlar için estetik yaptırmak saçma...

İkiyüzlü diye sevgilisi olduğu halde başkalarına yeşil ışık yaktıkları için dedim

Zaten antidepresan kullanıyorum sorun ben degilim sorun karşımdaki erkekler
Sorun sende. Erkeklerin kimi seçtiği tercih ettiği sorun değil ki. Bu onların kararıdır. Aynı şekilde senin birini tercih etmemen senin kararındir. Burda sorun seni güzellik, ilişki, ilgi görme algında. Bu çok ciddi bir sıkıntı

Gayet normal. Çünkü erkekler bunu hakediyorlar.
Her erkek öyle değil.
Bir zahmet tercihlerinizi değiştirin, her erkeğe aşık olmayın.
Benimde normal olmayan sevgililerim oldu ama onların varoş karakteri yüzünden kendimi hiç suçlamadım.
Onların karakteri oturmamışsa ben ne yapayım?
Ha şunu da söyleyeyim prenses gibi bir kadın değilim. Burnum hafif büyük, dişlerimin orta hattı biraz yamuk. E şimdi sevgilim benden ayrılsa koşa koşa gidip estetik mi olayım?
Düşünce biçimini çok saçma ve yanlış.. 20 yaşındasın sanırım, ileride bu düşüncelerinin ne kadar çocukça olduğunu farkedeceksin.

Evet yurtdışı hayalim de var. Kariyer hayalim de. Benim sorunum yasitlarimin evlenmesi değil gerçek aşkı bulmalari

Bence estetisyenden önce psikolog ile görüşün. Yazdıklarınızdan çıkarttığım yıllardır aşk acısı çektiğinize göre artık bu durumu takıntı haline getirmişsiniz. Sanki hayattaki bütün amacınız biri tarafından sevilmek, birini sevmek gibi. Bu karşı tarafa çok itici gelen bir durum bence.

Erkekler için olacağını yazmışsın da o yüzden.
Konu sahibi ciddi manada sıkıntılı ruh haline sahip. Gördüğü herseyi gerçek sanıyor. Gerçek aşk, Gerçek güzellik, sosyal medyadaki yorumlar resimler kusursuz ve gerçek zannediyor

Bunu karşı tarafa belli etmiyorum ama siz yasamadiginiz için bilmiyorsunuz. Hep platonik sevmek çok acı. İnsan kendini yetersiz hissediyor

Virus bitince once psikolojik destek alin.

Virus suresince de evde basit hileli makyaj videolari izleyin. Yanaklari daha dolgun, burnu daha duzgun gosterecek makyaj yaparsiniz hem kendinizi iyi hissetmenize yarar, hem mesgul olursunuz.

Bunun disinda evet erkekler cogunlukla ilk adimlar için dis gorunuse bakar. Ama dis gorunuse gore cogunlugu uzun sureli bir sey dusunmezler. Cok guzel olsaniz da yeterli degil. Once kafayi toplayin. Psikolojik destek sart diyorum.

Bunu söyleyerek Sizi kırmak istemem. Ama şu an çizdiğiniz profil kendini sevmeyen, saplantılı, melankolik, aşırı aşırı duygusal, gelgitli ruh hali birisine benziyor. Bu insanları sizden uzaklaştırıyor. En ufak ilgi gösterdiklerinde aşırı bağlanıyor ya da hemen birseyler bekliyorsunuz. Siz şu andaki ruh halinizle biriyle gerçek manada bir ilişkiye başlayamazsiniz. Çok ciddiyim tedavi alın

Bebisim iyi de sen yuzume kimse bakmiyor diye yazmamissin ki - ha boyle olsa da baskalari icin yaomamalisin o ayri da-
Senin hayatindaki problem o kisilerin dogru insan olmamasi
Ya da devam ettiremedigin iliski durumlarinda bulunman

Bir erkek muhtesem guzelliktesin diye senin yaninda kalmaz

Klasik bi ornek verelim adriana lima bkz.

Cevremde aldatilan kadinlar hep kendilerinden daha cirkinlerle aldatildi

Kendini daha iyi hissedeceksen yaptır estetik tabii ama ben o sekilde iyi hissedecegini zannetmiyorum

Cunku asil problem dusunce seklin ve buna paralel hayatina çektiğin insanlar

Bunu karşı tarafa belli etmiyorum ama siz yasamadiginiz için bilmiyorsunuz. Hep platonik sevmek çok acı. İnsan kendini yetersiz hissediyor

Ben en son lisedeydim platonik birini sevdiğimde. Düşündüğümde çocukluğuma veriyorum. Sizi anlıyorum ama sizi anlayan benim lisedeki halim. Şimdi birini beğendiğimde karşı taraftan elektrik alamadıysam hayatta uzatmam, bir de oturup ortada olmayan aşkın acısını çekicim, değerli zamanıma yazık. Aslolan sizsiniz boş yere üzüyorsunuz kendinizi. Hayatınıza giren her erkeğe potansiyel sevgili adayı gözüyle bakıyor olabilir misiniz acaba?

Keşke dediğiniz gibi olsa Yüz hatlarım güzel değil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…