Erkekler tarafindan hep reddedilmek

Daha önce bu tarz bir şey yaşayan var mı bilmiyorum ama kimi sevsem reddediliyorum. Resmen aşkla imtihan ediliyorum. Platonik seviyorum beğeniyorum. Sonra karşımdaki kişi de bana yeşil ışık yakıyor. Benden bundan cesaret alarak sevgimi belli ediyorum. Ve karsimdaki kişinin ya sevgilisi ya da sevdiği biri çıkıyor. Hoşlandığım kişi de beni sucluyor. Defalarca kez başıma geldi. Artık pes etmek üzereyim. İlk sevgilim 3 yıl önce oldu. 1 hafta çıktık sonra da beni 3 kızla aldattığını öğrendim. Ama arkadaşlarıma göre onun ugruna aglamadigim için ben suçluyum. Virüs bitince ilk isim gidip estetik yaptırmak olacak. Bütün erkekler dış görünüşten başka bir şeyle ilgilenmiyorlar. Sevmeyi ve sevilmeyi cok istiyorum. 2 3 yıl öncesine kadar ask acisi çeken arkadaşlarım suan ya nişanlı ya da evliler. Ben ise yıllardır bu acıyla yaşıyorum. Beni isteyenler de oldu ama onlarla bir türlü dikiş tutturamadim. Bunun çözümü nedir? İlla bir erkek tarafından sevilmek için güzel ve zalim mi olmak lazım? Süründurmek mi lazım? Çünkü kimi sevdiysem benimle mutlu olmayı değil surunmeyi tercih etti.
Canım şöyle kısaca anlatıyım olay şu herkesin zevkleri renkleri görüşleri farklıdır ; kiminin aklı eski sevgilisi dedir yada eski sevgilisine benzeyen birini arar yada cidden gözüne hoş gelen manken gibi kızları ister yada sempatik sesi güzel zeki pozitif enerjili cesur gibi gibi aklıma gelen örnekler bunlar şuanlık :) ama sırf seni reddettiler diye bu demek değil ki sen çirkinsin sakın öyle düşünme kuzum gayet güzel birisin İnan eminim sevdiğin için fedakarlık yapan iyi bir kızsındır ama hal ve hareketlerinden etkilenmemişlerdir belki çok saf geldiysen gözlerine yada hareketlerin ergence geldiyse rahatsız ettiysen bu kendini onlara beğendirme çabanla vs.vs. bunlardan dolayı da istememiş olabilirler ama şöyle birşey var kızlarda göze hoş gelen erkeği beğenir erkeklerde aynı istisnalar olabilir evet ama genel olarak tipe bakıyoruz yine istisnalar olabilir altını çiziyorum. Kuzum illa estetiğe gerek yok tarzını değiştir misal saçını kısa tarz kestirebilirsin Bob tarzı yada boyayabilirsin kıvırcık yapabilirsin makyaj yapmayı bilmiyorsan öğrene bilirsin yada makyaj tarzını değißtirebilirsin kıyafetlerin ayakkabıların takıların daha marjinal ilgi çekici karakterislik olabilir kitap okuyabilir spor yapabilir daha içsel maneviyatını yenilemeye gidebilirsin. Sakın erkeklerin peşinde koşma yada yaranmaya çalışan sürekli iyilik yapicam diye peşlerinden koşan biride olma zaten karantinadayiz nasıl yapicaksin bunları bide o var lütfen ve lütfen özgüvenli ol kendini sorgulama cirkinim diyede eleştirme sacindir kadındır burnundur tuyundur bunlara asla kusur bulma sadece gör ve kabullen bu sensin daha özgüvenli dinamik saygılı ve sempatik olursan bide kılık kıyafetine temizligine dikkat edersen ilgi cekebilirsin tatlım üzülme lütfen umarım herşey senin icin guzellesir erkekleri merkezin yapma :)

Artık bu kaçıncı konu. Virüs sonrası destek alman dileğiyle. Depresyon desen depresyonun bir sürü türevi var. Detaylı analiz gerek size. İş, okul, kendinizle alakalı, çevreyle- erkek sevgili vs sıkıntılarınız var. @Mistik hanim bundan mı bahsediyor galiba?
Canım senin yorumlarına dikkat ettim psikolojiyle mi ilgileniyorsun.sakın yanlış anlama beni sadece meraktan soruyorum :KK19:

Canım şöyle kısaca anlatıyım olay şu herkesin zevkleri renkleri görüşleri farklıdır ; kiminin aklı eski sevgilisi dedir yada eski sevgilisine benzeyen birini arar yada cidden gözüne hoş gelen manken gibi kızları ister yada sempatik sesi güzel zeki pozitif enerjili cesur gibi gibi aklıma gelen örnekler bunlar şuanlık :) ama sırf seni reddettiler diye bu demek değil ki sen çirkinsin sakın öyle düşünme kuzum gayet güzel birisin İnan eminim sevdiğin için fedakarlık yapan iyi bir kızsındır ama hal ve hareketlerinden etkilenmemişlerdir belki çok saf geldiysen gözlerine yada hareketlerin ergence geldiyse rahatsız ettiysen bu kendini onlara beğendirme çabanla vs.vs. bunlardan dolayı da istememiş olabilirler ama şöyle birşey var kızlarda göze hoş gelen erkeği beğenir erkeklerde aynı istisnalar olabilir evet ama genel olarak tipe bakıyoruz yine istisnalar olabilir altını çiziyorum. Kuzum illa estetiğe gerek yok tarzını değiştir misal saçını kısa tarz kestirebilirsin Bob tarzı yada boyayabilirsin kıvırcık yapabilirsin makyaj yapmayı bilmiyorsan öğrene bilirsin yada makyaj tarzını değißtirebilirsin kıyafetlerin ayakkabıların takıların daha marjinal ilgi çekici karakterislik olabilir kitap okuyabilir spor yapabilir daha içsel maneviyatını yenilemeye gidebilirsin. Sakın erkeklerin peşinde koşma yada yaranmaya çalışan sürekli iyilik yapicam diye peşlerinden koşan biride olma zaten karantinadayiz nasıl yapicaksin bunları bide o var lütfen ve lütfen özgüvenli ol kendini sorgulama cirkinim diyede eleştirme sacindir kadındır burnundur tuyundur bunlara asla kusur bulma sadece gör ve kabullen bu sensin daha özgüvenli dinamik saygılı ve sempatik olursan bide kılık kıyafetine temizligine dikkat edersen ilgi cekebilirsin tatlım üzülme lütfen umarım herşey senin icin guzellesir erkekleri merkezin yapma :)

Teşekkür ederim ama yüzüm asimetrik ve dislerim yamuk. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Bu yüzden tekrar tedavi olacagim

Burnum kemerli ve yamuk iyi bir kbb uzmanı buldum. Çenem de yamuk dişlerim de öyle. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Alt cenem de onde. Bir de yanaklarıma dolgu yaptıracağım.
Sorun dış görünüm değil, özgüvensizlik.

Daha önceki konulardan da hatırladığım kadarıyla size tek tavsiyem; artık hatayı biraz da kendinizde arayın. Yaşadığınız tüm olumsuzlukların sebebini objektif bir şekilde kendinize sorun. Ben de sizin yaptığınızı yaptım belli bir yaşa kadar. Benden bağımsız başıma gelen olumsuzluklarda bile kendi hatalarımı fark ettim ve onları bir daha yapmadım. Kendime kızmadım, kendime zarar vermedim psikolojik olarak. Hatalarımla kendimi sevmeyi de öğrendim. Yeşil ışık diyorsunuz mesela; ama ben anlattığınız olayda erkeğin size bir yeşil ışık yaktığını düşünmedim. Oturup bunları detaylıca düşünün. Kendinizden ve hatalarınızdan korkmayın.

Teşekkür ederim ama yüzüm asimetrik ve dislerim yamuk. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Bu yüzden tekrar tedavi olacagim
Kuzum İnan bende yüzümde begenmedigim çok yerim var benimde asimetrik bir yüzüm hafif Kemerli uzun bir burnum ince dudaklarim tüylerim vs. vs. ama ben güzel bir makyaj yapıyorum yüzüme kılık kıyafetin temiz ütülü ve marjinal giyinirim biraz gotiğe kaçıyor tarzım bedenime uygun dar giyinirim kikardak kulelerin hizmam saçımda Bob ama beğenen beğeniyor beni çok tarzsin çok güzelsin senin niye hala sevgilin yok çok taşsın diyorlar ama ben hala kendimi beğenmem mesela estetiği param olursa düşünüyorum tabi dişlerin yamuksa yada burnun büyükse yamuksa kemerliyse tabiki psikolojini bozuyorsa hangi şeyin yaptırabilirsin sorun yok ama erkekler beğensin diye değil sen beğen diye yap. Kuzum benden 1 yaş küçüksün pek yaş farkımız yok ama öncelikle psikolojini düzelt yani özgüvenini kaybetme canım erkekleri onemseme onlarda gelip geçici İnan evlendikleri güzel kızlar bile olmuyor çirkin şansı olanlarda kapanı kapıyor :) iş karakterde bitiyor dediğim gibi farketmedigin göze batan erkeklerde veya kızlarda hareketin vardır buna ozguvensizligin ve çevren sebep oluyor senin enerjini emen özgüvensiz ve çirkin hissettiren insanlardan uzak dur sonra özgüvenin gelir zaten ama fazla insanlarla çok samimi olma dedikoducu olma çok yardımda etme her işlerine sen koşma sana sadece bunları diyebilirim ama kendini değiştirme geliştir iyi yönlerini keşfet kötü yonlerin varsa onlarida gör ve gizle :)

Ben burdaki cogu arkadasa katilmiyorum.estetige asla karsi degilim.elinde paran varsa burnunundan ve cenenden basla. Cenen uzunsa ben kadina o olayi yakistirmiyorum.yani bu tek tipleme ladinlarda benzeme tabiki travestiye benziyorlar.hic hos degil.ama meslea gizel kucuk bir burun olur ceneni duzeltirsin tamam.baskada oynama derim.ondan sonrada hareketlerine ceki duzem veririsin eerkekleri merkezine koymamayi ogrenmelisin.yani tek amacin sevgili yapmak olmasin.ben guzellestikce mutlu olan kadinlardanim.ruhuma iyi geldi sanada bol sanslar

Ben burdaki cogu arkadasa katilmiyorum.estetige asla karsi degilim.elinde paran varsa burnunundan ve cenenden basla. Cenen uzunsa ben kadina o olayi yakistirmiyorum.yani bu tek tipleme ladinlarda benzeme tabiki travestiye benziyorlar.hic hos degil.ama meslea gizel kucuk bir burun olur ceneni duzeltirsin tamam.baskada oynama derim.ondan sonrada hareketlerine ceki duzem veririsin eerkekleri merkezine koymamayi ogrenmelisin.yani tek amacin sevgili yapmak olmasin.ben guzellestikce mutlu olan kadinlardanim.ruhuma iyi geldi sanada bol sanslar

Teşekkür ederim aşırı derecede estetik ben de istemiyorum. Zaten cildim pırıl pırıl. Tek sorun burnum çenem ve yanagimdaki çokukluk. İnşallah bir gün ben de mutlu olurum

Benim sizin bir gün mutlu olacağınıza inancım tam. Düşe kalka yolunuzu bulacaksınız. İnsanları gözlemlemeye devam edin. Bazı arkadaşlar "sizinle arkadaş olmak istemezdim. Hatta çevremde olsaydınız görmezden geldiğim biri olurdunuz." Demişler.

Çok yazık. Bir insanın psikolojik sorunları olabilir. Benim bildiğim toplumda namussuzlar, vatan hainleri, hırsızlar dışlanırlar. Bu kız sadece kendi tabirince "yeşil ışık" yakanlara umutlanmış, insanlara ne gibi bir zararı var ki bu gibi insanların üstüne geliyorsunuz? Böyle insanları toplumdan soyutlamanın insanlık dışı olduğunu düşünüyorum.

Bu genç kız sadece hayatı öğreniyor, kimi zaman düşer kimi zaman kalkar ama er geç yolunu bulacaktır.

Sana önerim, mesleğini eline alman ve iyi bir kariyer yapman. Bazı insanlar çocuklukta öğreniyor dediğin gibi ikili oynamayı, ya da insanların gözünü boyamayı. Yazdıklarından anladığım kadarıyla öyle bir insan değilsin.
Sen mesleğini eline aldığında sana çok daha fazla özgüven gelecektir. O zaman paran ile en iyi psikologlara, estetik uzmanlarına gidersin.
20 yaşındasın, derslerine odaklan ve insanları gözlemle, kendini tanı.

Marilyn Monroe'nun bir sözünü paylaşmak istedim...
images.jpeg-35.jpg

Benim sizin bir gün mutlu olacağınıza inancım tam. Düşe kalka yolunuzu bulacaksınız. İnsanları gözlemlemeye devam edin. Bazı arkadaşlar "sizinle arkadaş olmak istemezdim. Hatta çevremde olsaydınız görmezden geldiğim biri olurdunuz." Demişler.

Çok yazık. Bir insanın psikolojik sorunları olabilir. Benim bildiğim toplumda namussuzlar, vatan hainleri, hırsızlar dışlanırlar. Bu kız sadece kendi tabirince "yeşil ışık" yakanlara umutlanmış, insanlara ne gibi bir zararı var ki bu gibi insanların üstüne geliyorsunuz? Böyle insanları toplumdan soyutlamanın insanlık dışı olduğunu düşünüyorum.

Bu genç kız sadece hayatı öğreniyor, kimi zaman düşer kimi zaman kalkar ama er geç yolunu bulacaktır.

Sana önerim, mesleğini eline alman ve iyi bir kariyer yapman. Bazı insanlar çocuklukta öğreniyor dediğin gibi ikili oynamayı, ya da insanların gözünü boyamayı. Yazdıklarından anladığım kadarıyla öyle bir insan değilsin.
Sen mesleğini eline aldığında sana çok daha fazla özgüven gelecektir. O zaman paran ile en iyi psikologlara, estetik uzmanlarına gidersin.

Marilyn Monroe'nun bir sözünü paylaşmak istedim...Eki Görüntüle 2613901

Sana şunu söyleyeyim, hiçbir zaman insanlardan, platonik olduğun insanlardan seni tam anlamıyla tatmin edecek bir ilgi bulamayacaksın. Sen ile birlikte hiçkimse bulamayacak. İnsanlar yalnız doğup yalnız ölürler. En güzel kız veya en karakterli kız bile taparcasına sevilmez. Kendini sevmeyi dene, o zaman öyle bir huzura ereceksin ki, beni neden sevmiyorlar diye bile düşünmeyeceksin.

"Kendi omuzuna tırman, başka nasıl yükselebilirsin ki?" Nietzsche

Cnm konuyu baştan sona ilgiyle okudum. Tamam aşk çok güzel bir duygu ama hayatının odak noktası yapma bunu. İnan bana gerçek aşk ne şekle ne zamana ne mekana bağlı değil. Estetik konusuna gelince elbette yaptır ama kendin için. Umarım aradığın mutluluğu en kısa zamanda bulursun. Bolşans.

Marilyn Monroe'nun bir sözünü paylaşmak istedim...Eki Görüntüle 2613901

Teşekkür ederim bu pozitif yorumunuz için. İnşallah her şey duzelecek. Ailemle konuştum burnum için ameliyat olmama izin veriyorlar. Virüs bitince ilk isim tedavi olmak :)

Back
X