- 6 Mart 2020
- 223
- 127
- 18
- Konu Sahibi xGuzGulleri
Uzgunum ama yaydigin enerjiden ben bile hoslanmadim erkekler napsin.
Tekrar eskisi gibi pozitif olacagim ama önce gorunusumde düzeltmeler yapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzgunum ama yaydigin enerjiden ben bile hoslanmadim erkekler napsin.
KBB uzmanı kemerli ve yamuk burnunuza nasıl bir müdahale edecekBurnum kemerli ve yamuk iyi bir kbb uzmanı buldum. Çenem de yamuk dişlerim de öyle. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Alt cenem de onde. Bir de yanaklarıma dolgu yaptıracağım.
Tabiki daha iyi hissedeceksen yaptir. Ama cok iyi arastir iyi bir doktora yaptir sonra daha da pisman olma.Tekrar eskisi gibi pozitif olacagim ama önce gorunusumde düzeltmeler yapacağım
Nasıl yani? Ben gerçekleri söylüyorum. Karsima çıkan erkekler yüzünden boyleyim
Burnum kemerli ve yamuk iyi bir kbb uzmanı buldum. Çenem de yamuk dişlerim de öyle. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Alt cenem de onde. Bir de yanaklarıma dolgu yaptıracağım.
Karşıma çıkan bütün erkekler iki yüzlü
Evet çünkü güzel olmayınca kimde yüzüne bile bakmıyor. Hocalar bile. Güzel kızların resimlerine bir sürü yorumlar yağıyor
Zaten antidepresan kullanıyorum sorun ben degilim sorun karşımdaki erkekler
Okulda dışlanma sebebim aslında başarılı ve hocalar tarafından seviliyor oluşumdu. Derslerim iyi olduğu için kiskanilirdim. Bos derslerde tenefuslerde ogle aralarinda bile soru cozerdim. Meslek lisesi okudum ve meslek dersleri vs ağırdı. O yüzden çok iyi bir yeri kazanamadim. Ama elimden geleni yaptim
KBB uzmanı kemerli ve yamuk burnunuza nasıl bir müdahale edecekMerakımdan soruyorum
Arkadaşı herkes ötelemiş durmuş, psikolojik sorunların var diye. Benim için sorun, derdinden bahsedene direk ve negatif sen acilen biriktirdiğin parayla psikoloğa git demektir.
Herkes mükemmel olmak zorunda değil, zaten mükemmel insan tanımı yoktur. Bu arkadaş, bir erkekten iltifat duymamış. Değer görmemiş. Dalga geçilmiş veya reddedilmiş. Henüz 20 yaşında ama ablaları ona direk psiklojik sorunların var, bu forumdan birçok insanla arkadaş olurum, senden uzak dururum gibi.. :)
Ya hayret ediyorum, bu insanın yarası var ve 2. Bir yara açıyorsunuz. Etik değil.
Bir kadının bir erkekten iltifat beklemesi kadar normal bir durum yok. Tabiat bu. İnsan insan ile yaşar, kadın iltifat duymamış ilgi görmemiş, tabiki güzellikle kafayı bozacak. Sebep-sonuç ilişkisini az görün, yargılamaktan önce. Bir insanın takıntısı, eksiğidir.
Vay efendm erkeğe güzel görünmek için mi gideceksin estetiğe, kendin için git edebiyatını bırakın, tekrar ediyorum. İnsan insan ile yaşar. Dünyada tek insan olsaydınız makyaj yapar mıydınız? Güzel giyinir miydiniz? Tamam kendini seveceksin! Ama sadece kendini ve karakterini sevmek, aynaya bakmak yetmez, ruhu doyurmaz. Bazen diğer insanların övgüsü de gereklidir. Ruhun isteği budur. Ruh pamuklara sarmalanmak ister.
Sosyal medyaya boy boy fotoğraflar yükleyip, beğeni sayısını takip edip, sevgilisinden 2 iltifat duyunca yelkenleri indirenler burada kendim aynada güzel görünüyorsam yeterlidir diyor. Demagojiyi bırakalım. Çünkü ironik.
Herşeyin aşırısı yanlış, bu kadar ben bana yeterim kafası erkekleştirir. Kadın ruhu beğenilmeyi, arzu edilmeyi sever. Bunu eziklik olarak görmeyelim. Ruhun isteklerini, zamanın algısına göre reddetmek sorun yaratır. Geçen zaman ile algılar değişse de yaratıcının verdiği ruh bakidir.
Arkadaşım, anlattıkların beni üzdü. Görsel olarak kendinden hoşnut değilsen, ufak değişimler yapabilirsin. Evet, bahsettiğin gibi erkekler ilk etapta dışa bakar. Bu onların zaafı. Kendi sevgilim bile söyledi bunu. İşin önemli kısmı şu. Güzellik ilk adım içindir. Aşk karakter ile oluşur.
Dış görünüşünde hoşuna gidecek değişimleri yap, ne kadar estetiği sevmesem de.. sende yaralara sebebiyet veriyorsa yap, kendini sev.. ve sonra iltifatlar geldikçe gönlündeki küsmüş kuşların sesini duyacaksın. Sonrasında karakterini analiz et, eksim nedir diye. Olayın düğüm noktası bu.
Ben genel olarak senin ilgiye açlığınla ilgili konuştum, bu dönemi geçtikten sonra karakterini ele al. İnsan psikojisi ilginç. Sadece tüm kartları açık oynamak, karşındakinin her istediğini onaylamak.. ilişkin için yararlı şeyler değildir. İnsan ilişkisi saygı kuralları içinde savaşı ve zoru seviyor. Gizemi, çözememeyi seviyor. Etki tepkiyi seviyor, (buradaki insanlara karşı bile pasif kalmışsın. Buradan bile üzülüp, böyle sert konuşmamaları gerekirdi) Bunu aklından çıkarma
Ahaha bak yine başkalarını suçlamışsın. Başkaları yüzünden mutsuzsun. Sen hep mağdursun ama dünya sana karşı hocalar bile yüzüne bakmıyor. Aaa sen ama hocalar yüzünden lisede başarısızdın de mi doğru. Geçen konuda böyleydi yani.
Aaa bunda da tam tersi. Hocalar seviyomus ondan kıskanıyolarmıs. O yüzden de hayatı mahvolmuş. Bak şeyi unutmussun sana derste “bu soruyu da çözsene hadi” gibi gaddarca bir tutumla zorbalık yapan kızı. Cidden mutfakta elinden yumurta düşürsen “o tavuk yüzünden yumurtayı düşürdüm o yüzden de çalışamadım kötü bölüm kazandım” diyeceksib
Anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun.KBB uzmanları da burun estetiği yapabiliyor. Instagramda gidecegim doktorun yaptığı burunlara baktim cok beğendim. Bir hastasiyla da konuştum memnunum dedi.
Zorbalık ciddi bir konu. Dalga geçilecek bir şey değil. Sizin çocuğunuz da bir gun zorbaliga ugrayabilir. Siz de ugrayabilirsiniz. Ama inşallah sizin karsiniza sizin gibi dalga geçen anlayissiz insanlar çıkmaz.
Yahu diğer konularında gayet yardımcı olmaya yönelik yorumlar yaptık. Ama sen self pity olayını hayatının merkezine koymuşsun. Sana kimse yardımcı olamaz burda. Kendi kendine yapıyosun ne yapıyosan çünkü.
Nasıl yardımcı oldunuz? Senin psikolojik sorunların var psikoloğa git diyerek otekilestirerek mi? Zorbaliga ugradigim icin dalga gecerek mi? Zorbaliga ugrayan çocukların ders başarısının düştüğü uzmanlar tarafindan kanıtlanmış bir sey. Bir insani tanımadan etmeden sanal ortamda asla yargilamam mesela. Çünkü ne yaşadığıni bilemem.
Bana yeşil ışık yakiyorlar umutlandiriyorlar
Benim de burnum dişlerim yamuk ama peşimden gayet koştular. Sıkıntı sizin davranışlarınızda farkında değilsinizBurnum kemerli ve yamuk iyi bir kbb uzmanı buldum. Çenem de yamuk dişlerim de öyle. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Alt cenem de onde. Bir de yanaklarıma dolgu yaptıracağım.
Benim de burnum dişlerim yamuk ama peşimden gayet koştular. Sıkıntı sizin davranışlarınızda farkında değilsiniz
O yüzden mi sırf bu yüzden estetik olmaya karar verdiniz? Estetik olmak kendini mutlu etmek içindir, başkası beğensin diye değil kiBen sıkıntılı değilim gayet normalim. Sevdiğim erkekler sorunlu.
Size söyleyeceğim, estetik yaptırma dış görünüş önemsiz diyenleri kulak ardı edin. Para biriktirmişsiniz madem yaptırın estetik. Beğendiğiniz bir dış görünüşün özgüvene etkisini 100 psikolojik seans veremez.
Ben sıkıntılı değilim gayet normalim. Sevdiğim erkekler sorunlu.