Erkekler: Tavsiye, oneri artik ne verebilirseniz

Erkeğin dik duruş sergilemesi gerekir, tek gereken bu. Bazı erkekler zekalarını kötü niyetle birleştirip kullanabiliyor. Temiz niyet gibi görünen kirli işleri için. Sevgilisinin, karısının arkasından istediğini yapıyor. Öyle bir vicdan sistemleri var ki aldatma olarak görmüyorlar bu kirli işleri.

Ancak bazı erkekler çok aptal. Bakıyorsun iyi okul okumuş, kaliteli meslek sahibi olmuş.
Veya bakıyorsun okumamış üniversiteyi ama ticarettr vs. almış başını gitmiş, tehlikeli adamlara bile fırsat vermiyor, kendini ispatlamış. Bu tarz adamların bir zaaf noktası oluyor, kullanıldıklarını anlamıyorlar bile. Bu süreçte kendilerine asıl değeri veren insanların kalplerini kırıyorlar.

Sizin erkek arkadaşınız hangi sınıfta bilmiyorum ama dik duruş sergilemediği ya da sergilemek istemediği için hatalı.

Muhtaç değilsiniz bu adama, şöyle düşünün, fani dünya. Bu tarz işler yapmasa bile yanınızda olsa bile ölebilir. Bağımlıyım diye düşünmeyin, onsuz da iyi olmaya çalışın. Ezdirmeyin kendinizi.
Burada soylenen bircok seye o kadar katiliyorum ki

Artik kabul ediyorum. Ben iliski yurutmede cok kotuyum :'( Hayatima pek erkek girmediginden tecrubesiz olmam da cabasi. Yas 33 oldu ne onu birakip onume bakabiliyorum ne de onunla devam edebiliyoruz. Son tartismamizi kisaca anlatayim da boyle beni deli eden bir konu olunca nasil tepki vermeliyim bur akil verin.
Erkek arkadasimin yeni is yerinde gorusmesini kisitladigim biri vardi. Is yerindeki muhabbetlerine kahvalti ve ogle yemeginde birlikte olmalarina karismiyordum ama is sisinda gorusup konusmalarini istemiyordum. Bunun en buyuk nedeni kadinin daha once evli bir erkek ile munasebeti oldugundan. Neyse erkek arkadasim da saygi duyup is disinda iletisimde olmuyordu. Gecenlerde bu kadin annesi ile tartismis esyalarini ve coxuklarini alip evi terketmis. Sonra benim erkek arkadasimi arayip onun bosta olan evini 10-15 gunlugune kullanabilir mi diye sormus. Erkek arkadasim benim tepkimi bildiginden kadini benden habersiz eve koymus. Ben bir hafta sonra tesaduf eseri ogrendim. Duydugumda actim agzimi yumdum gozumu. Hem benden gizli boyle bir sry yapmasina hem de benim gelip kaldigim eve onu getirmesine cok kizdim.
Ama yine suclu ben oldum. Neymis ben onunla olgun olgun konusmaliymisim. Boyle kukreyince kendimden sogutuyormusum. Simdi bana kus, konusmuyor.
Bir de sunu ogrendim ki kadin o eve tasininca arada benim erkek arkadasimla ise gidip gelmisler. Ben bu adamla ne yapacagim? Beni aldatmadigindan eminim ama hem benim hazetmedigim birine boyle davranmasi hem de benim gelip kaldigim eve bir kadini yardim amacli da olsa getirmesini kendime saygisizlik olarak goruyorum ve affedemiyorum. Ote yandan erkek arkadasimi da kaybetmeye cesaretim yok. Yasadigim sehirde kendimi yalniz hissediyorum ve o benim en buyuk manevi dayanagim. 1 haftadir nasil bir ruh hali icindeyim anlatamam size.

Konu uzun aslinda ama bu kadarini ozetleyebildim

Kimseyi kısıtlayamazsınız ama hayatınızda olacak kişiyi de siz seçersiniz. Size uymuyorsa ya da uymakta zorluk çekiyorsa onu kısıtlamak yerine yol verirsiniz. O da mecbur kaldığı için değil sizi gerçekten kaybetmek istemediğinden bazı şeyleri değiştirir falan filan. Bu işler böyle yürür... Ama çoğu insan yalnız kalma korkusundan mıdır nedir rest çekmek yerine kıvırmayı tercih ediyor.

Sevgilimin ya da eşimin, ahlaki değerleri zayıf bir erkek ya da kadınla arkadaşlık yapması beni rahatsız ederdi. Üstüne bunun için yalan söylemesi:/ Sahiden art niyetsiz bir yardımlaşma olsa da bunu başkalarından öğrenmem hoş olmazdı. Tanıştırsaymış madem sizi. Herkesin yeri dolar, sallayın. Gitsin, rahat rahat yardım etsin. Size de yardım eden çıkar, merak etmeyin:-)

Kimseyi kısıtlayamazsınız ama hayatınızda olacak kişiyi de siz seçersiniz. Size uymuyorsa ya da uymakta zorluk çekiyorsa onu kısıtlamak yerine yol verirsiniz. O da mecbur kaldığı için değil sizi gerçekten kaybetmek istemediğinden bazı şeyleri değiştirir falan filan. Bu işler böyle yürür... Ama çoğu insan yalnız kalma korkusundan mıdır nedir rest çekmek yerine kıvırmayı tercih ediyor.

Sevgilimin ya da eşimin, ahlaki değerleri zayıf bir erkek ya da kadınla arkadaşlık yapması beni rahatsız ederdi. Üstüne bunun için yalan söylemesi:/ Sahiden art niyetsiz bir yardımlaşma olsa da bunu başkalarından öğrenmem hoş olmazdı. Tanıştırsaymış madem sizi. Herkesin yeri dolar, sallayın. Gitsin, rahat rahat yardım etsin. Size de yardım eden çıkar, merak etmeyin:-)
Son cumleniz tebessum etttirdi dogrusu. Tesekkurler

Hakli ve haksiz olduğunuz yerler var. Erkek arkadasınızın iş dışında görüsmesini istememekte haklisiniz. Ben de istemezdim. Onun dışında iyilik yapmak istemiş biri sizi arasa aynisini dese siz de yapmak isteyebilirdiniz. Keske size haber verseydi ama sizin de bagırmanız hoş olmamış

Hakli ve haksiz olduğunuz yerler var. Erkek arkadasınızın iş dışında görüsmesini istememekte haklisiniz. Ben de istemezdim. Onun dışında iyilik yapmak istemiş biri sizi arasa aynisini dese siz de yapmak isteyebilirdiniz. Keske size haber verseydi ama sizin de bagırmanız hoş olmamış
Kizmamin asil nedeni ben yasadigim bir yere kadini getirmesi ve benim de bunu 1 hafta sonra ogrenmem. Hatali oldugum dogru ama bunu ilk ogrendigimde daha farkli bir tepki veremezdim yine de. Kendimi kontrol etmeyi de ogrensem iyi olacak.

Kizmamin asil nedeni ben yasadigim bir yere kadini getirmesi ve benim de bunu 1 hafta sonra ogrenmem. Hatali oldugum dogru ama bunu ilk ogrendigimde daha farkli bir tepki veremezdim yine de. Kendimi kontrol etmeyi de ogrensem iyi olacak.
Haklisiniz ama bağırarak bir yere varılmıyor maalesef.

Olay spontane gelisse de agzinda evet ciktigi icin bu durum olsa yinee anlardim. Ama daha once bu muhabbet acilmis sonra aradan zaman gecmis kadin arayinca gel eve otur demis resmen.

Burada bir arkadas Adil Yildirim'i izlememi tavsiye etmisti. Bugun biraz bakayim dedim. Nasil iyi geldi anlatamam. Sizinle de paylasmak istedim.

Back
X