Erkekler tekrar aşık olur mu?

harpis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
266
186
103
Evet kızlar derdim başlıktaki gibi. Yani uzun ilişkiden çıkmış bir erkek. Eski sevgilisini çok sevmiş aşkı onda tatmış, uzun süre unutamamış.. Evlenmek istemiş çeşitli sebeplerle kavuşamamış sevdiğine. Belki evlenmiştir sevdiği kız. Tekrar aşık olur mu sizce? Tekrar büyük bir aşkla bağlanır mı başka birisine. Yoksa o ilk aşkı kalır mı kalbinin bir köşesinde hep.. Var mı bu konuda tecrübesi olan?

Son düzenleme:
Hic bir ask unutulmaz ama kullenebilir. Tekrar asik olunabilir tabi ki de. Eger karsisinda ki insanin gercekten dogru kisi olduguna inanirsa evet bu mumkun. Ama dedigim gibi eski askini unutmasini beklemeyin. Eger asik olacagi taraf sizseniz, gecmis askina saygi duyun ve temiz bir sayfa acin... Bu hayatta her sey mumkun

olur neden olmasın . misal ben aşıktım bitti gitti şimdi başkasına aşğım . ben bile unuttuysam herkes unutur bu dünyada . açıkcası erkeklerin çoğunun çok aşık olduğunu düşünmüyorum . erkekler için duygulardan çok başka şeyler ön planda . duygusal erkeklerde var tabi ama az .

Bunun erkegi kadini yok kisiden kisiye degisir bi kere asik oldu nasip kismet olmadi diye hayata kuscek degil yine sever sevilir aski yasamak isterr ama daha temkinli yaklasir

Ben gercek aşkın zor unutulacagı kanısındayım ki etkeklerin rahat rahat aşık olabilen varlıklar oldugunu düşünmüyorum bir erkek gercekten asik olduysa zor unutur bence

Zamanında birinden hoşlanmıstım isi gucu yerinde kariyerli yakışıklı sempatik biri ama 3 yıl önce sevgilisi tarafından aldatılmış(ki kızın niye aldattığını hala aklım almış değil) ve kalbinin kapısını herkese kapatmış 3 yıl geçmesine ragmen hala o kızdan söz açılınca gözleri doluyordu yani istese o kızdan cok daha iyilerini bulacagina eminim ama iste demekki gercek ask kolay kolay unutulmuyormuş

Evet korkutucu bir durum bu. Seni sevdiğini sanarken kalbinin derinliklerinde gizli kalmış birisi var. Unuttuğundan asla emin olamayacağın birisi. Hep bir şüphe hep bir kuruntu. Zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…