• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler "tr" Sever !

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
68
683
ErkekLer "Çıtır" Sever ! ________________________________________
Yolda yürüyorsunuz; o da ne?
20'li yaşlarda çıtır bir kız, yanında da 30'unu aşmış bir erkek yürüyor. Hemen iç geçirirsiniz... Nasıl oluyor da oluyor? Bu kadar genç bir kızın yanında yaşını başını almış 30'lu yaşlarda bir erkek ne arıyor? Onda neler buluyor acaba diye düşünürsünüz...

Neden mi? İşte size 30 yaş ve üstü erkeklerle birlikte olmak için 30 neden...

1. Askerlik, iş bulma gibi nedenlerle uğraşmazsınız. O artık hayatını kurmuş bir erkektir.

2. Para durumları işleri güçleri oturduğundan daha iyidir.

3. Onu ailenizle tanıştırırken göğsünüzü gere gere tanıştırırsınız. Ne de olsa adam gibi adamdır artık.

4. Arkadaşlarıyla güç gösterisine girmezler.

5. Onunla bir bara ya da restorana gittiğinizde etrafını kesmezler.

6. "Beni aldatıyor mu?" düşüncesine daha az kapılırsınız. Eh 20'lik ateş değil ne de olsa.

7. "Şimdi nerede ve ne yapıyor?" diye düşünmezsiniz. Çünkü o artık bar, disko ve gece hayatını bırakmıştır. Sakin sakin evinde oturuyordur.

8. Çoğu şeye doymuştur artık o, siz onun gerçek "bir tanesi"sinizdir.

9. Eski defterleri fazla karıştırmazlar. Geçmiş geçmişte >kalmıştır.

10. Onlar yalnız geleceğe bakarlar.

11. Giydiğiniz dekoltelere, minilere daha az takılırlar.

12. Onlar "olayları" artık "aşmış"lardır. Ufak tefek detaylarla uğraşmazlar.

13. Eski hatalarını tekrarlamazlar. Ne de olsa bunlardan yeterince ders almışlardır.

14. Eski kız arkadaşlarının fotoğraflarını odalarının bir köşesinde ya da cüzdanlarında taşımazlar.

15. "Eski kız arkadaşım da şöyleydi" cümleleriyle söze başlamazlar.

16. Geleceğe yönelik planları daha kolay kurarlar.

17. Daha çok özen gösterirler. Arada babacanlığa da geçerler.

18. Göğsüne başınızı dayadığınızda kendinizi kelimenin tam anlamıyla "güçlü" ve "güvenli" kollarda hissedersiniz.

19. Her an hissetlikleri şeyleri daha rahat söylerler ve duygularını daha sık dile getirirler.

20. "Seni seviyorum" cümlesini kurmakta o kadar zorlanmazlar.

21. "Kadın" dilini daha iyi anlarlar.

22. Kıyafet, eşya vb. seçimlerde sizi yanlarından ayırmazlar. Onlar artık kadınların daha zevkli ve daha iyi alışverişçiler olduğunu kabul etmişlerdir.

23. Ne istediklerini daha iyi bilirler ve hedefe yönelmek için anında harekete geçerler.

24. Size kendilerini beğendirmek için daha çok çaba sarf ederler. Aslında daha oturmuş olduklarından kendilerine neyin, ne kadar
yakıştığını daha iyi bilirler.

25. Sizi kaybetmekten gerçekten korkarlar. Sizin gibi çıtırı bulmuştur bir kere... Size keyfini çıkarmak kalır.

26. Sizinle konuşurken kelimeleri daha özenli seçerler.

27. Sohbetleri daha keyifli ve doludur. Kadınlarla da sohbet edilebildiğini anlamışlardır.

28. Zaman kavramı onlar için önemlidir. Her anı artık dolu dolu yaşamak isterler.

29.Onlar size kendinizi gerçek bir "kadın" gibi hissettirirler. Ne de olsa tecrübe!..

30. Ve en önemlisi "ön sevişmenin" kadınlar için ne kadar önemli olduğunu artık bilirler ve ön sevişmeyi mümkün olduğu kadar uzatırlar. Böylece sizi daha mutlu ederler.

ALINTI

Yaren'ciğim peki olgun erkek tüm bunları yaparken çıtır kız ne yapacak???Yani oda gençliğini ve çıtırlığını yaşamak isterse ne olacak?Tam bir felaket!

Herşeyin bir yakışanı vardır.Tamam ortada ''gerçek bir sevgi' varsa eyvallah ama bana hiç de öyle gelmiyor.
Ben gençliğimi yaşamak isterken,yanımda köşe yastığı gibi duran ve ağırlıktan taş değil kaya parçasına benzeyen bir erkeği de hiç haz etmem doğrusu...

Herşeyi zamanında yaşamak, ilerde insanın içine bir uhde olarak yerleşmez diye düşünüyorum..
Ellerin dert görmesin,paylaşımını zevkle okudum..

yarenim izninle bir ekleme yapayım canım:
eşlerini aldatan erkeklerin yüzde sekseni de 30 yaş üzeri erkeklermiş.
yani çıtır çok önemli değil.her zaman daha çıtırını istiyorlar.
valla ben kıtır yaşlarındayım.doğal olarak eşim de öyle.
bu devirde gözü yiyorsa bulsun bir çıtır da göreyim...

yazı cok güzel arkadasım, zevkle okunuyor, eline sağlık ancak yazı sanki 30 yaş üstü olup da çıtır sevdasına kapılmış erkek ( ya da erkeklerce) yazılmış gibi. ben 20 yasındayım, evet 30 üstü için çıtırım ama onlar da benim için çok kart. bence her şeyin bir yakışanı var, aşkı falan karıştırmıyorum ama bu nedenlerden hiç biri benim için yeterli değil.

Oldumu şimdi canım benneyaptımki benim nişanlım 31 yaşında fisfisfis bende 27 yani birde çıtırlarmı çıktı başımıza nasıl koruyucam şimdi :dilcikar: şaka bir yana bu biraz zevk meselesi bende tam tersi benimkinin olgun kadınlardan hoşlandığını düşünürüm jeyyar

bu yazıyı yazan erkekler zaten,neden çıtır sevdiklerini anlatmış

sanki kendileri 18 lik :mymeka::oklava: kart zamparalar:mymeka:

anaaam ben çıtır değilmiyim şimdi ee herüf 32 yaşında akşama kavga var lem nere gitti bu :oklava:

18lik kızlar neden o yaşlı başlı kart zamparalar olurlar tabikide PARA.. paran varsa düdüğü çalarsın..
Erkekler neden 18likl çıtırlara bakarlar heyecan , ne sorunlu bu erkek kadın ilişkileri yahu..

18lik kızlar neden o yaşlı başlı kart zamparalar olurlar tabikide PARA.. paran varsa düdüğü çalarsın..
Erkekler neden 18likl çıtırlara bakarlar heyecan , ne sorunlu bu erkek kadın ilişkileri yahu..

çok önyargılı konuşuyorsun herşey para demek değildir sevgi vardır aşk vardır kalp bu otada konur b...da işte bu düşüceliler asıl para yönünden birlikte olurlar benim sevdiğim bana 5 kuruşsuz gelsin ben yine severim ben onu sevdim parasını değil..şimdi diceksin neden tepki gösterdin benim sevdiğimle aramda 15 yaş fark var yaşım 23 onu çok sevdim seviyorumda ayrıldık hala seviyorum oda sevdiğini sölüyor ama ben bıraktım şimdi söle bakalım parası için olsaydm dönmezmiydim 2 dakkada hiç düşünürmüydüm ama kırılan kalp tamir edilemez dönülmüyor işte o kalp parayla satın alınmaz canım...

hersey para degildir bosver sen gelincik:içelim: ben 23 sevgilimde 38yasında aramızda baya yas farkı var ama bugune kadar birtek gün olsun parasını yemedim zaten ihtiyacımda yok ayrıca hiçbir sekilde cinsel birlikteligimizde olmadı demekki herkes para için gitmiyo zaten para için gideni erkek bilir ona göre karsısındakine davranır

ya diyorum ya uzaktan konuşmak insanların en sevdiği şeydir belirli kızlar vardır bunları yapan kişinin sözü kendine aittir ve ben şunu hiçbir zaman unutmam bende asla diyordum olmam olgun biriyle ama büyük konuşmamak gerekirmiş oldu iikide olmuş seviyorum ben o adamı zaten o gibi kişiler genç kıza dokunmaz kıyamazlar dokunmaya namusunla alıcam der biter olay kime ne anlatıyorsunki canım benim yaşamayan bilemez konuşur öle

kimseye bişey anlatmaya calısmam canım sonucta herkes kendinden emindir erkekte yatılcak insanı sevilcek insanı bilir oyuzden bosver:içelim::içelim:

iftira gibi bişidir bu ama benim en nefret ettiğim konu sevdiğinin parası için berabersin dediler şimdi noldu ayrıldık demekki para için değilmiş bana çok güzel laf sölemişti sen istesende sana dokunmam diye buda son sözüm olsun hiçte utanmıyorum sevdiğimden...

çok önyargılı konuşuyorsun herşey para demek değildir sevgi vardır aşk vardır kalp bu otada konur b...da işte bu düşüceliler asıl para yönünden birlikte olurlar benim sevdiğim bana 5 kuruşsuz gelsin ben yine severim ben onu sevdim parasını değil..şimdi diceksin neden tepki gösterdin benim sevdiğimle aramda 15 yaş fark var yaşım 23 onu çok sevdim seviyorumda ayrıldık hala seviyorum oda sevdiğini sölüyor ama ben bıraktım şimdi söle bakalım parası için olsaydm dönmezmiydim 2 dakkada hiç düşünürmüydüm ama kırılan kalp tamir edilemez dönülmüyor işte o kalp parayla satın alınmaz canım...

üstüne alınınmışsın..
Kimse kimseye birşey anlatmak zorunda değil , ispatlamamda lazım değil diyorsun ama birşeyleri kanıtlacasına açıklama yapıyorsun?
Evet 18 ve 20 yaşındaki kızların evli , 40 yaş ve üzerindeki erkeklerle ne işi var?
30lu yaşları saymıyorum , evli ve kart zamparalarla olanlar için söylüyorum..Anlatabildimmi? Ama 20 yaşındaki bir bayanında 30lu yaşlardaki bir erkekle neden beraber olduğunuda anlamıyorum?
Aşk parayla satın alınmaz ama emin ol kadınların %50 si parayı sever ve para için yapmıyacakları yoktur.
Parasını yeme mevzusuna gelince %50 lik kısım ise(bayanlar)kendi ayakları üzerinde duran ve erkeğin parasından çok kendi parasıyla yaşamaya alışmış kişilerdir.

Şimdide cimcime hanımın sözüne gelelim evlenecek kadınla eğlenecek kadını ayırmış erkek milleti..
Ne kadar basit bir laf değilmi?
Kadınları (insanları) bu şekilde sınıflandırıp ayırmak?
Şimdi bir bayan bu lafı söylüyorsa erkek onla evlenememeli..
Bu lafı söyleyen kim olursa basit biri olarak görürüm..
İnsanlar arası ayrım yapmaya hakkınız yok!!!

üstüne alınınmışsın..
Kimse kimseye birşey anlatmak zorunda değil , ispatlamamda lazım değil diyorsun ama birşeyleri kanıtlacasına açıklama yapıyorsun?
Evet 18 ve 20 yaşındaki kızların evli , 40 yaş ve üzerindeki erkeklerle ne işi var?
30lu yaşları saymıyorum , evli ve kart zamparalarla olanlar için söylüyorum..Anlatabildimmi? Ama 20 yaşındaki bir bayanında 30lu yaşlardaki bir erkekle neden beraber olduğunuda anlamıyorum?
Aşk parayla satın alınmaz ama emin ol kadınların %50 si parayı sever ve para için yapmıyacakları yoktur.
Parasını yeme mevzusuna gelince %50 lik kısım ise(bayanlar)kendi ayakları üzerinde duran ve erkeğin parasından çok kendi parasıyla yaşamaya alışmış kişilerdir.

hala ne işi var diyorsun sen sevgi nedir bilmezmisin canım sevdim diyorum ötesi varmı???senin gibiler belki parayı düşünüyordur ama kusura bakma benim maddi yönden sıkıntım yoq Allah a şükür para için kimseyle olmam yapmam burdada doğru konuşursan sevinirim!bu sana son lafım SEN SEVGİ NEDİR BİLMİYORSUN!

ben kurabiyeye katılıyorum paran varsa kaç yaşında olursan ol yanında bi çıtır bulundurabilirsin en çok zamparalığı zaten parası çok erkek yapmıyormu

üstüne alınınmışsın..

hala ne işi var diyorsun sen sevgi nedir bilmezmisin canım sevdim diyorum ötesi varmı???senin gibiler belki parayı düşünüyordur ama kusura bakma benim maddi yönden sıkıntım yoq Allah a şükür para için kimseyle olmam yapmam burdada doğru konuşursan sevinirim!bu sana son lafım SEN SEVGİ NEDİR BİLMİYORSUN!

Sanırım beni tanıyorsunki böyle diyebiliyorsun? Komik çok komik.
Anlamıyorum anlamıyacamda bir kadın 20 yaşındadır sevgiliside 30 aralarında 10 yaş fark olması gayet doğaldır ama 40 yaşındaki bir erkeğin yanında 20li yaşlarında bir bayan varsa abesdir biraz. Özellikle evli ve zenginseyerimseniben

Benim paraya düşkünlüğüme gelince hayatım boyunca (5 senedir) çalışdığım süre zarfında kendi paramı kendim kazandım ve aileme bile muhtaç olmadım ki kaldı ki bir erkekğin parasını yiyecem pehhh , herkesi lütfen kendinizle karıştırmayına.s

ben cıtırmı oluyom yani 38yasındakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:içelim:[/QUOTE]

50 yaşında birini bulsam bende çıtır olurum canım :mymeka:

Back
X