Erkekler uzun ilişkide olsa da sevgilisinden daha güzel birini bulunca bırakır mı?

Böyle tek sorulu anketi hiçbir hoca ödev olarak vermez.Böyle bir araştırma yapılmaz.İyi sallamışsınız
Tek sorulu bir anket değildi burada tek bir soru sordum
Araştırma konusuda bu değildi ikili ilişkiler üzerineydi insanların bize anlattıkları üzerinden soru yapıp sorduk bu soruyu sadece buraya sorduk zaten
Sallamam için bir çıkarım olması gerekir böyle bir sorudan bireysel bir çıkar ne olabilir diye mantıken düşünmenizi tavsiye ederim sallama olmasının saçma olduğunu anlarsınız

Psikoloji öğrencisisiniz ve karaktersiz diyorsunuz, bu durumda kişilik kuramları almadınız henüz. Almadıysanızda en fazla 2. Sınıf öğrencisisiniz. Sözde anketinizin altı dolu değil.
Evet diyorum çünkü bireysel görüşlerimi ön olanda turan birisiyim tabiki profesyonel bir şekilde danışanımla olsam böyle bir hitap kullanamam ama bahsettiğim ödev zaten tamamen bizlere bırakılmış ve hem anket şeklinde yaptığınız (tabiki temel sorularla yapılan bir anket) ve insanların verdiği cevaplardan yola çıkarak oluşturduğumuz sorulardan birisiydi ve sadece burada sorduk . Ve 2.sınıf öğrencisiyim.Ayrıca kişilik kuramları lisede tm öğrencisi olan her öğrenciye 11.sınıftan itibaren zaten verilmeye başlanır .

Gerçekten seviyor dürüst karakterli biriyse birakmaz

Asıl anket sorularımız bunlar değildi temel anket sorularımız için grafik şeklinde raporlama yaptık
Burada sorduğum soru temel sorulara verilen cevaplar doğrultusunda çıkardığımız bir soruydu .
Ayrıca direk akademik bir anket yapacak olsam tek soruluk olmazdı burası asıl ankete ufak bir katkı oldu .bireysel raporlarımızda değerlendirdik ve yazdık ve çoktan teslim edilen bir ödev yinede cevabınız için teşekkürler

Ben yine de cevabımı vermek istiyorum

Hayır bırakmaz bırakmışsa onun altında başka nedenler vardır kişi konuyu güzelliğe bağlamıştır
İstisnalar da vardır elbet

Benden güzelini bulunca beni terk mi etti dediler
Sorduğumuz soru :Erkekler hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Hepsinde ortak olduğunu düşündüğünüz bir karekteristlik özellik var mı?
Gibi sorulardı .ve tabiki yüzlerce binlerce kişi böyle bir cevap vermedi ancak toplam 15-20 kişi civarı yanındakinden güzelini bulunca bırakıyolar gibi cevapta bulundular tabi hepsi aynı şekilde söylemedi ama hepsinin ortak dili bu soruydu

Seven erkeğin karşısına jennifer lopez bile çıksa dönüp bakmaz...

Ödevim demişsiniz.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm…yazmışsınız.Yani sadece buraya sormamışsın.Neyse bu tarz ödev yapmaya devam

Daha güzelini bulunca değil ama hükümdarlığıni onaylayan ve onun kötü yanlarıyla henüz karşılaşmamış kişiyi bulunca bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…