Merhaba bu soruyu genel olarak soruyorum bir anket için.kendim psikoloji öğrencisiyim bunu yapan erkek tabiki benim gözünde de karaktersiz kendi görüşümde bu yönde .siz sormadan söyleyeyim neden böyle bir soruyla işin var diyebilirsiniz toplumda erkekler deyince söylenilen şeylerden birisi bu .aslında ödevim kadın ve erkekler için toplumda genel olarak düşünülenler üzerine ve reelde bir anket yaptık aldığım cevaplar doğrultusunda bu soruları soruyorum.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm .benimle sizlerde erkekler ile ilgili varsayımları paylaşabilirsiniz . çoğunlukla 1 yılın üzerinde ilişkisi olan erkekler eleştiriliyor yani uzun iliskisi olanlar şimdi diyebilirsiniz sadece neden erkekler üzerinden gidiyosun diye erkeklere kadınlar için kadınlarada erkekler için sorduk hep yani hocamızın dediği buydu aslında her iki tarafında birbirini eleştiriceğini ve karşıt cinsiyeti daha çok eleştirebiliceğini söyleyerek bizi zorlamak istedi .şimdiden olumlu yada olumsuz her cevabınız için teşekkür ederim
Maleseff varlar evet:/ nazik cevabınız için teşekkür ederimHerkes birakir diyemem ama birakanlar olur/var, kimisi de birakmaz ama kucuk kacamak yapabilir. Cok yardimci olamamiş olabilirim.Herkesi tek kaliba sokarak cevaplamak dogru bir şey olmayacak ama cogunlugu birakir diyeyim
Hmm siz ne düşünürdünüz az çok tahmin ediyorum ama güzellik haricinde ne için bırakabilirBırakır üzün süreli sevgilisini ama sebep güzellik mi tartışılır.
Kesinlikle karakter meselesi katılıyorum.aldığım cevaplardan çoğunluk diyemesemde bir kaç kişi uzun ilişkide erkek arkadaşının başkalarına yazmasından şikayetçiydi. teşekkür ederim cevabınız içinİlişkinin kısa ya da uzun oluşundan bağımsız olarak bu erkeğin karakteriyle alakalıdır.
Bazıları zıp ona zıp bunayken bazıları sadıktır.
Tabiki yazarım ama cok fazla var hangi sorular daha fazla eleştirildiyse onları sorup fikirlerinizi almak isterim tabikiSoruları yazarsanız şıkları verelim.
Kesinlikle haklısınız ama hani anket değilde genel olarak ders olarakta aldığımız bir konu olarak söyliyim bazı kişiler var ki ilişki sevgi aşktan çıkıp bağlılık haline geliyo ve ilişkiyi bırakmak yerine kızı kandırmaya devam ederek başkalarına yazanlar var . teşekkür ederim cevabınız içinBu karakter meselesi, karaktersizse uzun kısa farketmez her zaman bırakabilir
Kesinlikle daha iyisini bulan mevcut ilişkisindekini terk eder. Kısa süreli bir ilişkiyse bırakmayabilir çünkü her ilişkinin başları kusursuzdur, zaman geçtikçe bazı şeylerin farkına varırız yada kişi daha normal davranır ve büyü bozulur. Çok nadir de olsa bırakmayacak adam gibi adamlar da vardır tabi hepsi bırakır diyemeyizMerhaba bu soruyu genel olarak soruyorum bir anket için.kendim psikoloji öğrencisiyim bunu yapan erkek tabiki benim gözünde de karaktersiz kendi görüşümde bu yönde .siz sormadan söyleyeyim neden böyle bir soruyla işin var diyebilirsiniz toplumda erkekler deyince söylenilen şeylerden birisi bu .aslında ödevim kadın ve erkekler için toplumda genel olarak düşünülenler üzerine ve reelde bir anket yaptık aldığım cevaplar doğrultusunda bu soruları soruyorum.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm .benimle sizlerde erkekler ile ilgili varsayımları paylaşabilirsiniz . çoğunlukla 1 yılın üzerinde ilişkisi olan erkekler eleştiriliyor yani uzun iliskisi olanlar şimdi diyebilirsiniz sadece neden erkekler üzerinden gidiyosun diye erkeklere kadınlar için kadınlarada erkekler için sorduk hep yani hocamızın dediği buydu aslında her iki tarafında birbirini eleştiriceğini ve karşıt cinsiyeti daha çok eleştirebiliceğini söyleyerek bizi zorlamak istedi .şimdiden olumlu yada olumsuz her cevabınız için teşekkür ederim
Afedersiniz psikoloji oğrencisi olduğunuzu hiç mi hiç düşünmüyorum. Öyle olsaydı ilişkilerde sadakatsizlik sebebi vb bir başlıkla gelirdiniz, psikolojide daha güzelini bulunca terk etme gibi bir terim yokBöyle bir ödev veya tartışma konusu zaten olamaz. Sınıfta oo çok güzel hatun gördü dibi düştü hemmen terk etti şeklinde mi tartışılıyor? Psikolojide erkek davranışları ve yönelimleri diye bir konu mu var ayrıca???
Konu sahibesi dangalak bir ekşiboy belli ki gelmiş burda pazar araştırması yapıyor bu başlık üstüne: daha güzelini bulsan sevgilini bırakır mısın
Kazen Mune konu feyk
Valla yeni üye olmasından da kokuyu almadıysanız yazık KKlılar sadece ben çakmışım bakın ablanızın önünde döz çöküp tövbe isteyin
Tabiki yazarım ama cok fazla var hangi sorular daha fazla eleştirildiyse onları sorup fikirlerinizi almak isterim tabikiama önce bahsettiğim soruları diğerleri arasından seçmem lazım.ödevime katkı sağlayacak teklifiniz için teşekkür ederim
Afedersiniz psikoloji oğrencisi olduğunuzu hiç mi hiç düşünmüyorum. Öyle olsaydı ilişkilerde sadakatsizlik sebebi vb bir başlıkla gelirdiniz, psikolojide daha güzelini bulunca terk etme gibi bir terim yokBöyle bir ödev veya tartışma konusu zaten olamaz. Sınıfta oo çok güzel hatun gördü dibi düştü hemmen terk etti şeklinde mi tartışılıyor? Psikolojide erkek davranışları ve yönelimleri diye bir konu mu var ayrıca???
Konu sahibesi dangalak bir ekşiboy belli ki gelmiş burda pazar araştırması yapıyor bu başlık üstüne: daha güzelini bulsan sevgilini bırakır mısın
Kazen Mune konu feyk
Valla yeni üye olmasından da kokuyu almadıysanız yazık KKlılar sadece ben çakmışım bakın ablanızın önünde döz çöküp tövbe isteyin
Fake miymiş?
Çok aldatılmış hissediyorum şu an
Kazen Mune konu feyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?