Uyeligine bakmadim bile. Zaten arastirma psikoloji muhabbetlerini hiç kariştirmasaydi da ayni soruya ayni cevabi verirdik ne önemi var.Yani ben verirdim
Öğrenci diye atladım ben de. Ne güzel araştırma yapan genç kız dedim.
Büyüksün ablaAfedersiniz psikoloji oğrencisi olduğunuzu hiç mi hiç düşünmüyorum. Öyle olsaydı ilişkilerde sadakatsizlik sebebi vb bir başlıkla gelirdiniz, psikolojide daha güzelini bulunca terk etme gibi bir terim yokBöyle bir ödev veya tartışma konusu zaten olamaz. Sınıfta oo çok güzel hatun gördü dibi düştü hemmen terk etti şeklinde mi tartışılıyor? Psikolojide erkek davranışları ve yönelimleri diye bir konu mu var ayrıca???
Konu sahibesi dangalak bir ekşiboy belli ki gelmiş burda pazar araştırması yapıyor bu başlık üstüne: daha güzelini bulsan sevgilini bırakır mısın
@Kazen @Mune konu feyk
Valla yeni üye olmasından da kokuyu almadıysanız yazık KKlılar sadece ben çakmışım bakın ablanızın önünde döz çöküp tövbe isteyin
Link açılmıyor, merak edenler için ben de paylaşayım;
şu üye ile aynı kişiler birde böyle bakar mısınız konuya....
ben whastapp yönlendirmesi yaptım zaten
başka durumlarda var , para meslek ve bağlanma. erkek bağlandıysa bırakmazMerhaba bu soruyu genel olarak soruyorum bir anket için.kendim psikoloji öğrencisiyim bunu yapan erkek tabiki benim gözünde de karaktersiz kendi görüşümde bu yönde .siz sormadan söyleyeyim neden böyle bir soruyla işin var diyebilirsiniz toplumda erkekler deyince söylenilen şeylerden birisi bu .aslında ödevim kadın ve erkekler için toplumda genel olarak düşünülenler üzerine ve reelde bir anket yaptık aldığım cevaplar doğrultusunda bu soruları soruyorum.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm .benimle sizlerde erkekler ile ilgili varsayımları paylaşabilirsiniz . çoğunlukla 1 yılın üzerinde ilişkisi olan erkekler eleştiriliyor yani uzun iliskisi olanlar şimdi diyebilirsiniz sadece neden erkekler üzerinden gidiyosun diye erkeklere kadınlar için kadınlarada erkekler için sorduk hep yani hocamızın dediği buydu aslında her iki tarafında birbirini eleştiriceğini ve karşıt cinsiyeti daha çok eleştirebiliceğini söyleyerek bizi zorlamak istedi .şimdiden olumlu yada olumsuz her cevabınız için teşekkür ederim
Bu tur cumle kuran biri daha vardi; nokta kullanmak yerine hani diyorduLink açılmıyor, merak edenler için ben de paylaşayım;
2 yıllık iliskisi olan erkek ilişkiden önce konuştuğu kızları sosyal medyadan ekliyorsa ve mesajlaşma olmadığı halde kısıtlıyorsa şüphelenmeli miyiz
Bence öylesine bakmış arkadaşınız aldatılmamış ama siz aldatılmışsınız dikkatli olun. Nasıl yaniwww.kadinlarkulubu.com
Fake miymiş?
Çok aldatılmış hissediyorum şu an
Ilk ben reportladım Cirilla şimdi yeme bizi, abla de ve üstünlüğümü kabul etUyeligine bakmadim bile. Zaten arastirma psikoloji muhabbetlerini hiç kariştirmasaydi da ayni soruya ayni cevabi verirdik ne önemi var.Yani ben verirdim
Aynen böyle, işte aradığımız tat benim herkesten fazla olduğumu dimdirekt kabul etsin herkes bitsin gitsin bu üyeyi örnek alınBüyüksün abla
Tüh be
Ilk ben reportladım Cirilla şimdi yeme bizi, abla de ve üstünlüğümü kabul et
Aynen böyle, işte aradığımız tat benim herkesten fazla olduğumu dimdirekt kabul etsin herkes bitsin gitsin bu üyeyi örnek alın
Kısa süreli ceza aldığım için cevao veremedim ancak sorunu çözdüm ve hesabım tekrar açıldı artık cevaplayabilirimAfedersiniz psikoloji oğrencisi olduğunuzu hiç mi hiç düşünmüyorum. Öyle olsaydı ilişkilerde sadakatsizlik sebebi vb bir başlıkla gelirdiniz, psikolojide daha güzelini bulunca terk etme gibi bir terim yokBöyle bir ödev veya tartışma konusu zaten olamaz. Sınıfta oo çok güzel hatun gördü dibi düştü hemmen terk etti şeklinde mi tartışılıyor? Psikolojide erkek davranışları ve yönelimleri diye bir konu mu var ayrıca???
Konu sahibesi dangalak bir ekşiboy belli ki gelmiş burda pazar araştırması yapıyor bu başlık üstüne: daha güzelini bulsan sevgilini bırakır mısın
@Kazen @Mune konu feyk
Valla yeni üye olmasından da kokuyu almadıysanız yazık KKlılar sadece ben çakmışım bakın ablanızın önünde döz çöküp tövbe isteyin
Hayır değildim öyle hissetmeyin lütfenFake miymiş?
Çok aldatılmış hissediyorum şu an
Hiç duymadım ama araştırırım teşekkür ederim bu ödevimi tamamlasamda illaki tekrarlayacak bir projem vs olur . teşekkür ederimmRica ederim. Bir ara bir site vardı anketi yüklüyorsun bir link oluşuyor. Kullanıcılar da girip anket dolduruyor. Araştırın isterseniz.
Teşekkür ederimmUyeligine bakmadim bile. Zaten arastirma psikoloji muhabbetlerini hiç kariştirmasaydi da ayni soruya ayni cevabi verirdik ne önemi var.Yani ben verirdim
Hayır değildim öyle hissetmeyin lütfen
Ufak bir yanlışlık olmuş wp üzerinden gerekli iletişim yapıldı hesabım gerçek
Teşekkür ederim konu genel olarak tüm seneye yayılacak bir konu bölüm bölüm tamamlıyorum(arada yine sizlere sorarım)Anket işi çok zordur, insanları ikna etme kısmı zordur demek istiyorum.
Kendimce cevap verdim ancak diğer üyeler fake deyince o an için üzülmedim değil.
Çabucak tamamlarsınız umarım.
Teşekkür ederim konu genel olarak tüm seneye yayılacak bir konu bölüm bölüm tamamlıyorum(arada yine sizlere sorarım)sorduğum kısmı tamamladım sizede teşekkür ederim cevaplarınız için üzülmenize sebebiyet verdiysemde kendi adıma kusura bakmayın lütfen
Merak etmeyin fake değildim hala değilimMuhatabı erkekler olan bir konuda, biz kadınların vereceği cevaplar en fazla kendi başımıza gelenlerden yola çıkarak yapacağımız yorumlardan ibaret olur ve yanıltıcı olabilir.
Çoğumuz (en az) bir erkekle yaşıyoruz. Eşimiz, abimiz, kardeşimiz, oğlumuz, babamız. Bir sürü model var.
Nasıl kategorize edebiliriz ki?
Benim başıma böyle bir şey gelmedi mesela.
Ve bu mesajı tam göndermek üzereyken üstteki yorumları okudum.
Biri de biz dolandırılan kadınların psikolojisi üzerine bir anket yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?