etrafta o kadar çok varki böyle tipler ,o yüzden kocamla evlendim zaten ,öyle olmadığı için ,sevgisi masum olduğu için..
başımdan geçen bir olayı basitçe anlatmak isterim ,bekardım henüz kocam hayatımda bile yoktu daha ,
eski iş yerinden bir kız arkadaş sayesinde bir işe başladım ,bu kız arkadaşla samimiyetim yok ,ama erkeklere çok prim veren ,
biraz tabiri caiz ise oynak bi kız .dedim banane ben işime bakarım ,yönlendirdiği işe girdim ,hemen aldılar ,
1 hafta oldu başlayalı ,şirketin sahibnin oğlu bana kafayı taktı ,etrafımda geziyo habire ,ama sapık bakışlar farkettim patronda yazık yaşlı bişeyden haberi yok ..
bir gün hesap kitap işleri için biraz geç saate kaldım ,şöforde vardı şirkette ,patron dedi işte hüseyin efendi bırakır seni şu işleri toparla
öyle çıkarsın ..bi baktık hüseyin efendi gitmiş

saat epey bi geç olmuş ,oğlu geldi ,patronum dedi oğlum al anahtarı eylülü eve bırak
dedi ,hayır desem o saatten sonra başka bişeyle gidemem ,patrona beni siz götürün diyemem ,ee mecbur kaldım bu çocukla çıkmaya
çocuk bana yolda ne cesaret ise artık ,ben senden hoşlanıyorum ,ve seninle güzel şeyler yaşamak istiyorum dedi ,bende sandım
çıkma teklif ediyo

meğer niyet bozukmuş ,dedim ne gibi ,her konuda dedi ,bir erkeğin istediği şeyler vardır filan demeye
başlayınca tepem attı ,işlek bir yerde olmanın cesaretiyle dur dedim inicem ya napıyosun filan dur dedim ,durdu indim o da indi ,ya
dur yalnış bişeymi dedim dedi ,dedim daha ne olsun sen beni ne sandın dedim ,ne yaşıycakmışsın benle ,seni dedim parçalarım burda
kimse alamaz elimden ,ya ama elifin arkadaşın ya hani ,onun vesilesiyle geldin ,sende öylesindir dedim ,hani sadece eğleniriz biraz
istedim dedi ,bana bak dedim o benim arkadaşım değil bu bir ,seni git o eğlendirsin ,benden sana iş çıkmaz haydi başka kapıya dedim
,bir dahada o iş yerine adım atmadım ,ertesi günde elifi arayıp gerekenleri söyledim zaten
yani yanındaki arkadaş çok önemli ,o gün anladım ki gerçekten seçmek gerekiyor muhattap olacağın kişileri,ve o gün tekrar anladım ki bazı
erkeklerin malesef akılları sadece oraya çalışıyor ..