• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Merakları...

Yaşasın tabi ki ama arkasında durabilecekse pişman olmayacak ise. Bak burada açılmış bir konu vardı sevgilisi dövüyor eve kitliyor ama kız diktirip keklediği için bir şey yapamıyor yorum yazanlara saldırıyor.

Peki tanışdığı gün yatmak nedir ilk hafta yatmak nedir parası pulu için yatmak nedir ? Aynı anda iki kişi ile birlikte olmak nedir hadi işini göreyim oda işimi görür ne demekdir ? Erkeklere bu gücü o sözleri yine bu kadınlar vermiyor mu?

Dul bir arkadaşımızda yaralı bu durumdan ama nasılsa boşandım evlenince niye kız değilsin demezler diye hızlı yaşayan onca kadın var. Hatta evli olup aldatanlar var.

Haydi bakalım oldumu her bakire olmayan bayan yollu vs şimdi karşı tarafın gözünde.Burada bile üni.li kardeşlerim arkadaşlarımız neler belirtiyor arkadaş çevreleri ile alakalı.

Tek taraflı bakmak suçu erkeğe atmak ne kadar sağlıklı analiz etmemize yarar ki bu olguyu ?

Genitaldekilere dikkat edin orada yazdıkları burada açtığı konular arasında dağlar kadar fark var.

Nihali, bu anlattıkların kadınların tek başına yaşadığı bir şey değil.. Kadın tanıştığı gün yatıyorsa erkekte tanıştığı gün daha yatıyor.. Ama erkeğe gelince hoş karşılanıyor veya alttan alınabiliyor.. erkek işte deniyor! Bu olmaz arkadaşım o zaman o adam için de yollu dersin.. Ama iki taraf için de hoş değil..Yaşam tercihi(tasvip etmesek de,sinir de olsak böyle) demek daha doğru..

"Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen." Yada erkekler yollu rahat bir kadın gördü mü etrafını sarıyorlar.. kadın kimsenin başına silah dayamıyor..

Erkekler para verip tanımadığı kadınlarla yatıyor.. hastalık kapma pahasına..

asıl dokunan bence bu erkekler bu kadar iğrenç ve iki yüzlüyken, kadının kadına yollu demesi üzdü bizi....

Neden baska birinin hayatini ve bedenini tartisiyoruz anlamis degilim.O bayan hergun baska biriyle yatmak istiyorsa bana ne... bize ne... istedigini yapsin... icine siniyorsa devam etsin. Bir gun cinsel hastalik kapabilir,psikolojik rahatsizliga dusebilir bu onun sorunu kendi secimi.

INSANLAR niye baskalarinin yaptiklarini bu kadar yakindan inceliyor anlamis degilim. Ben sahsen hic umursamam yani kim ne yapmis isime bakarim. Zaten baska bayanlarin ozel hayatini takip edicek kadar fazla bos vaktim hic olmuyor.

Nihali, bu anlattıkların kadınların tek başına yaşadığı bir şey değil.. Kadın tanıştığı gün yatıyorsa erkekte tanıştığı gün daha yatıyor.. Ama erkeğe gelince hoş karşılanıyor veya alttan alınabiliyor.. erkek işte deniyor! Bu olmaz arkadaşım o zaman o adam için de yollu dersin.. Ama iki taraf için de hoş değil..Yaşam tercihi(tasvip etmesek de,sinir de olsak böyle) demek daha doğru..

"Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen." Yada erkekler yollu rahat bir kadın gördü mü etrafını sarıyorlar.. kadın kimsenin başına silah dayamıyor..

Erkekler para verip tanımadığı kadınlarla yatıyor.. hastalık kapma pahasına..

asıl dokunan bence bu erkekler bu kadar iğrenç ve iki yüzlüyken, kadının kadına yollu demesi üzdü bizi....

Canım arkadaşım iki taraflı bu anlaşmalı zaten ki tek tarafa yüklenmeyelim diyorum bende.

Kız bakire değil tanışdığı gün yatıyor ise erkek milleti ne der en kibar tabir ile yollu ve bunu çevresinede öyle anlatır evet erkeklerde iyimiş ya der etrafını sarar sıraya geçer kızın umrunda değil ise erkek milletinin hiç umrunda olmaz zaten ama eğlence düşkünü erkek niye gitsin bakire kıza ? İşte böyle durum etrafını sarıyorlar doğru bu isim yapan çok var böyle hiç mi etrafınızda olmadı görmediniz lütfen.

Artık parası ile yapmıyor erkekler çünki yeni nesil hiç dert etmiyor ha bazıları var faturaları için kredi kartı ödemesi için paraylada yapayım bari diyen onlar ayrı üni.de çok vardır bu tipler benim zamanımda kontör için yapanlar bile vardı.

Neden baska birinin hayatini ve bedenini tartisiyoruz anlamis degilim.O bayan hergun baska biriyle yatmak istiyorsa bana ne... bize ne... istedigini yapsin... icine siniyorsa devam etsin. Bir gun cinsel hastalik kapabilir,psikolojik rahatsizliga dusebilir bu onun sorunu kendi secimi.

INSANLAR niye baskalarinin yaptiklarini bu kadar yakindan inceliyor anlamis degilim. Ben sahsen hic umursamam yani kim ne yapmis isime bakarim. Zaten baska bayanlarin ozel hayatini takip edicek kadar fazla bos vaktim hic olmuyor.

Burada tartışılan konu aslında en başlarda dediğim gibi artık devrin değişmesi, erkeklerin aklına direkt bel altı gelmesi.. Yollu kelimesini kullanmış olmam seviyesiz olduğum anlamına mı geliyor ? pardon da beni ne kadar tanıyorsunuzda bu tarz ithamda bulunacak kadar seviyelisiniz?
Konu açıldı insanlar görüşlerini yazdı. Ben görüşümü yazdım. Gerekli açıklamayı yaptım.
Evet arkadaşım benim çevremde o tarz insanlar var. Sırf parası için evli barklı gözetmeksizin erkeği baştan çıkartmaya çalışan.
Bunların nesine saygı duyayım?
Ayrıca konu nereden nereye geldi. Ben neden bahsettim nerelere çektiniz.
kim ne yapmış umursamıyorsanız lütfen işinize bakınızı.
Burada kimse size sevgilinizle öpüşüyorsunuz diye laf söylemedi. Daha ne kadar çıklayım bilmiyorum valla.

Kızlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz allah aşkına..konu sahibinin kullandığı kelimeyi hakedenler fazlasıyla var..diyorsunuz ki kimle isterse yatsın kalksın,evet yatsın kalksın bize ne dimi..birazcık empati yapalım,ya bir gün yatmak istedikleri kişi sevgiliniz eşiniz olursa ne diyeceksiniz,sevgiliniz yüz vermediği halde açık saçık benimle bilmem ne yap diyen kızlara ne diyeceksiniz ??

Erkek yapınca erkektir demiyoruz ki,o zaman erkekte haysiyetsiz,kalitesiz basit demektir,ister yollu de ister başka bir şey,konu bu değil ki..boşuna savunuyorsunuz o tarz insanları,emin olun karşınıza çıksa,öyle şeyler söylersiniz ki ben mi dedim bunları dersiniz..Onların etrafında erkeklerin olması doğrudur peki sizce neden,aşk için mi,arkadaşlık güzellik için mi,değmeyecek bir tartışma..

Son düzenleme:
Burada tartışılan konu aslında en başlarda dediğim gibi artık devrin değişmesi, erkeklerin aklına direkt bel altı gelmesi.. Yollu kelimesini kullanmış olmam seviyesiz olduğum anlamına mı geliyor ? pardon da beni ne kadar tanıyorsunuzda bu tarz ithamda bulunacak kadar seviyelisiniz?
Konu açıldı insanlar görüşlerini yazdı. Ben görüşümü yazdım. Gerekli açıklamayı yaptım.
Evet arkadaşım benim çevremde o tarz insanlar var. Sırf parası için evli barklı gözetmeksizin erkeği baştan çıkartmaya çalışan.
Bunların nesine saygı duyayım?
Ayrıca konu nereden nereye geldi. Ben neden bahsettim nerelere çektiniz.
kim ne yapmış umursamıyorsanız lütfen işinize bakınızı.
Burada kimse size sevgilinizle öpüşüyorsunuz diye laf söylemedi. Daha ne kadar çıklayım bilmiyorum valla.

Peki sizi elestren bir ben mi oldum? Seviyesiz cok kotu anlamda bir kelime. Bir yanlis var ortada siz baska bir yanlisla dogru yapmaya kalkisiyorsunuz arkadasim. 2 yanlisin bir dogru ettigi nerde gorulmus.O bayanin kotu oldugu asikar olabilir ama sizde boyle bir kelime kullanarak cokta egitim gormus, kibar gorgulu hanim profili cizmiyorsunuz. Agziniza cok kotu bir kelime aliyorsunuz. Baskasinin seviyesizliginden dem vurup sizde amaannnn yollu derim iste nasilsa herkesle yatiyo gibi bir tavir icine girmissiniz. Seviyesizlik sadece onune gelenle yatmakla olmaz. Bu kadar ahlak namus diye kafayi bozup baski altinda kalmaktan bence bazi bayanlar kime nasil sarsam hakarete vardirsam diye bakinir olmus.

Ben bir bayana yakismiyor dedim, gayette itici bir kelime siz yakistiriyorsaniz kullanin. Bir bayanin kufur etmesi bile hos degil.BU arada konu acisinizda verebilecegimiz ve veremeyecegimiz cevaplari siralayin danisikli dovus olsun. Kendi isinize bakin deyip yorumculari kiskislamakta neyin nesi??? Forumdasiniz ve bizimde yazmaya hakkimiz var. BU da benim gorusum hakaret etmiyorum ama o kelimeyi size yakistiramiyorumda!

Bir erkeğin sizi sevmeden sadece cinsellik için istemesi ne kadar normal?
Arada aşk, sevgi yoksa o öpüşmenin dokunmanın ne heyecanı var?
Aşkta dokunma öpüşme heyecan olduğu söylenilmiş. AŞK tan bahsediyoruz, aşk varsa ben de karşı değilim zaten. Saygı duyarım aşk ile olan her hataya, her heyecana..
Ben bundan bahsediyorum. Daha ne kadar açıklayayım?
Evet yollu diyorum. Ne diyeyim halk jargonunda ki malum kelimeyi söylesem seviyem daha mı yukarıda olur. Yapmayın ya hu..
Sırf yollu dedim diye demediğiniz kalmamış bana, kaçınız beni tanıyorsunuz sözüm ona benim seviyesizliğimden kande seviyenizi gösteriyorsunuz?
Ben sevgisiyle öpüşene hatta sevişene yollu demem. Dediğim gibi aşk varsa saygım sonsuz.
Aşk olmadan sırf para için, sırf birilerinin ailesini dağıtmaktan zevk aldığı için cinselliği bu derece temel husus haline girmiş insana derim.
14 15 yaşında ki kız sevgilisini elde tutmak için cinsellik isteğini kabul ediyorsa buna kızarım.
Hepimiz anne olacağız, eş olacağız.
Umarım başımıza çocuklarımızın başına bu tür olaylar gelmez.

Lütfen artık siz de yollu kelimesine bu kadar takacağınıza bu yorumu okuyun sonra bana ne derseniz deyin.

Kızlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz allah aşkına..konu sahibinin kullandığı kelimeyi hakedenler fazlasıyla var..diyorsunuz ki kimle isterse yatsın kalksın,evet yatsın kalksın bize ne dimi..birazcık empati yapalım,ya bir gün yatmak istedikleri kişi sevgiliniz eşiniz olursa ne diyeceksiniz,sevgiliniz yüz vermediği halde açık saçık benimle bilmem ne yap diyen kızlara ne diyeceksiniz ??

Erkek yapınca erkektir demiyoruz ki,o zaman erkekte haysiyetsiz,kalitesiz basit demektir,ister yollu de ister başka bir şey,konu bu değil ki..boşuna savunuyorsunuz o tarz insanları,emin olun karşınıza çıksa,öyle şeyler söylersiniz ki ben mi dedim bunları dersiniz..Onların etrafında erkeklerin olması doğrudur peki sizce neden,aşk için mi,arkadaşlık güzellik için mi,değmeyecek bir tartışma..

Iste ben bunaa hicccc inanmiyorum. Bir erkek istemedikte sonra hic bir kadin onu ayartamaz. Bir erkek istedikten sonrada siz 24 saat izlesenizde yapar yapacagini. Is erkekte biter.

Iste ben bunaa hicccc inanmiyorum. Bir erkek istemedikte sonra hic bir kadin onu ayartamaz. Bir erkek istedikten sonrada siz 24 saat izlesenizde yapar yapacagini. Is erkekte biter.

Tamam ayartamadı zaten yazdıklarımda ayartma ile ilgili bir şey yazmadım zaten..eeee o kızın söylediklerine yaptıklarına ne diyeceksin söyle bakalım..aa tamam aşkım sen ona yüz vermedin ne kadar mutluyuz mu diyeceksin..kızı parçalamak dövmek isteyeceksin..ne yapılır başka..

Son düzenleme:
Arkadasim forumda bu tarz kelimeler kullanmiyorsunuz gunluk hayatinizda kullanin istediginiz kadar. Tepki almanizin diger sebebi de budur. Bu platformda sectigimiz sozcuklere dikkat etmeliyiz. Boyle bir kelimeyi israrla kullanmayin artik bence ceza alirsiniz.

Tamam ayartamadı zaten yazdıklarımda ayartma ile ilgili bir şey yazmadım zaten..eeee o kızın söylediklerine yaptıklarına ne diyeceksin söyle bakalım..aa tamam aşkım sen ona yüz vermedin ne kadar mutluyuz mu diyeceksin..kızı parçalamak dövmek isteyeceksin..ne yapılır başka..

Hicbisi yapmam, sonuc hersey erkekte biter. Ugrasanda avcunu yalar yeterki erkek saglam olsun. Boyle insanlar hep olcaktir. Esinize guvendikten sonra hava alirlar. Bu kadar basit.

Hicbisi yapmam, sonuc hersey erkekte biter. Ugrasanda avcunu yalar yeterki erkek saglam olsun. Boyle insanlar hep olcaktir. Esinize guvendikten sonra hava alirlar. Bu kadar basit.

Eşinin sağlam durması değil ki konu,eşin tabi sağlam duracak..ama bu durumda kimse sakin kalamaz,kalanın sevgisinden şüpe duyarım zaten..kız gelecek eşine askıntılık olacak sen de eşim yüz vermiyor diye hiç bir şey yapmıcaksın,sessiz sakin oturacaksın öylemi..valla bravo..

Canım arkadaşım iki taraflı bu anlaşmalı zaten ki tek tarafa yüklenmeyelim diyorum bende.

Kız bakire değil tanışdığı gün yatıyor ise erkek milleti ne der en kibar tabir ile yollu ve bunu çevresinede öyle anlatır evet erkeklerde iyimiş ya der etrafını sarar sıraya geçer kızın umrunda değil ise erkek milletinin hiç umrunda olmaz zaten ama eğlence düşkünü erkek niye gitsin bakire kıza ? İşte böyle durum etrafını sarıyorlar doğru bu isim yapan çok var böyle hiç mi etrafınızda olmadı görmediniz lütfen.

Artık parası ile yapmıyor erkekler çünki yeni nesil hiç dert etmiyor ha bazıları var faturaları için kredi kartı ödemesi için paraylada yapayım bari diyen onlar ayrı üni.de çok vardır bu tipler benim zamanımda kontör için yapanlar bile vardı.

işte ne güzel söyledin,erkek milleti pis,her türlü yakıştırmayı yapıyor ve biz de onların yakıştırmasını baz alırsak olmaz arkadaşım.. olmamalı.. :ssz:

Takıldığımız noktaya örnek olsun, hani yukarıda "eğlence düşkünü erkek" diyorsun ya, biraz yumuşatıyorsun yani.. bende diyorum ki ahlaksız uçkur düşkünü erkek fırsatı bulmuş atlıyor hemen.. kadın daha namuslu değil ama erkeğe gelince biraz daha yumuşuyor cümleler.. Senin böyle düşünmediğini biliyorum,yanlış anlama...Toplumda yumuşuyor cümleler.. kadın söz konusu olunca tam tersi cümleler daha ağır ve kırıcı oluyor.. "yollu" kelimesi o nedenle rahatsız etti.. :31:

Maalesef cinselliği çıkarları için kullanan kadın sayısı çok fazla ve yaş olarak da hergün küçülüyor.. Bunun farkındayız.. bu konuda aynen katılıyorum. ve çok üzülüyorum..

Toplumun bu kadar kirlenmesinin nedeni belki de; yıllarca erkeklere her şey hak görüldü..erkek yapar..yakışır dendi..bir erkek bir çok kızla yatar; erkek çapkın,kızlar o..pu olur.. ve artık değişen toplumda kadın damga yemekten bıktı ve erkeğe "hak"sa bana da hak demeye başladı.. he bu çok iğrenç boyutlara vardı o ayrı... Eskiden bu durum tek taraflıydı... şimdi çift taraflı..
artık sadece erkekler kadınları kullanmıyor,kadınlarda erkekleri kullanıyor.. Ama bencil ve ikiyüzlü erkek milleti bunu henüz anlamıyor...Hala "ben hatunu götürdüm" gözüyle bakıyorken artık kadınlarda "ben adamı götürdüm" kafasında... (Tabirler pek hoş değil biliyorum ama en net ifadesi bu) :ssz: kadın için de erkek için de kötü bir gidişat... :31:

ahh ahha dünya kötü.. ve daha iyi olmayacak zaten kıyametin şartı bu değil mi..toplumlar bozulacak... :50:

Evet benim de oldu dokunmadan,öpmeden,sevişmeden sürdürdüğüm bir ilişki.
Ama yürütemedik.
Ben aslında eğer cinsel anlamda beraber olabilseydik ayrılamazdık diye düşünürüm hep. (Tabii Rabbim daha iyi bilir de)
40 yaşına yaklaşmış çiftlerin öpüşüp sevişmeden flört etmeleri bana anlamsız geliyor.
Ve gerçekten de eksik kaldık birbirimize,yetemedik.
Çünkü gerçekten seven kalpler birbirine dokunduğunda kavgalar daha yumuşak,barışmalar daha sıcak olur bana göre.
Birbirinizi daha iyi tolere edersiniz. Kokusunu almışsınızdır bir kere. Vazgeçmeniz de öyle kolay olmaz.
Bilmiyorum ben cinsellik adına aykırı düşünüyorum sanırım...
Sevmek dokunmaya kıyamamak değildir benim eski sevgilimin dediği gibi...
Sevmek dokunmaktır,hissetmektir...

işte ne güzel söyledin,erkek milleti pis,her türlü yakıştırmayı yapıyor ve biz de onların yakıştırmasını baz alırsak olmaz arkadaşım.. olmamalı.. :ssz:

Takıldığımız noktaya örnek olsun, hani yukarıda "eğlence düşkünü erkek" diyorsun ya, biraz yumuşatıyorsun yani.. bende diyorum ki ahlaksız uçkur düşkünü erkek fırsatı bulmuş atlıyor hemen.. kadın daha namuslu değil ama erkeğe gelince biraz daha yumuşuyor cümleler.. Senin böyle düşünmediğini biliyorum,yanlış anlama...Toplumda yumuşuyor cümleler.. kadın söz konusu olunca tam tersi cümleler daha ağır ve kırıcı oluyor.. "yollu" kelimesi o nedenle rahatsız etti.. :31:

Maalesef cinselliği çıkarları için kullanan kadın sayısı çok fazla ve yaş olarak da hergün küçülüyor.. Bunun farkındayız.. bu konuda aynen katılıyorum. ve çok üzülüyorum..

Toplumun bu kadar kirlenmesinin nedeni belki de; yıllarca erkeklere her şey hak görüldü..erkek yapar..yakışır dendi..bir erkek bir çok kızla yatar; erkek çapkın,kızlar o..pu olur.. ve artık değişen toplumda kadın damga yemekten bıktı ve erkeğe "hak"sa bana da hak demeye başladı.. he bu çok iğrenç boyutlara vardı o ayrı... Eskiden bu durum tek taraflıydı... şimdi çift taraflı..
artık sadece erkekler kadınları kullanmıyor,kadınlarda erkekleri kullanıyor.. Ama bencil ve ikiyüzlü erkek milleti bunu henüz anlamıyor...Hala "ben hatunu götürdüm" gözüyle bakıyorken artık kadınlarda "ben adamı götürdüm" kafasında... (Tabirler pek hoş değil biliyorum ama en net ifadesi bu) :ssz: kadın için de erkek için de kötü bir gidişat... :31:

ahh ahha dünya kötü.. ve daha iyi olmayacak zaten kıyametin şartı bu değil mi..toplumlar bozulacak... :50:

Aynen durum bu sonuna kadar katılıyorum ama erkek o kadına ne der ki başka bak çok modern çağdaş tanışdığı gün yatıyor vs hayır demez çünki o kadının neler yaptığını bilir artık kızlar eve erkek atıyor.

Peki bu kadınlar okul vs bitince ne yapıyor salak bulayımda kekleyeyim bak arkasında duramıyoruz ki toplum ben sen o ama yok hemen yalanlar erkek şöyle toplum böyle zorla oldu ben istemedim ne zaman ki arkasında durup ben buyum desek o zaman et parçası olmaktan kurtuluruz ama herşeyi yaşayan hem cinslerimizde bu yok aman aile duymasın felan koşayım diktirmeye keklemeye kadınlık onuru gururu nerede kaldı?

Bu dvirde kızlar daha beter bana göre ve kullanılmak gibi saçma bir laf yok iki tarafın isteği var.

Ayrıca bu tür kadınlara ki önceki yorumda belirtiğim kadınlara yollu denmesi eleştiri almış merak ettim siz ne diyorsunuz acaba karşı çıkanlar ?

Evet benim de oldu dokunmadan,öpmeden,sevişmeden sürdürdüğüm bir ilişki.
Ama yürütemedik.
Ben aslında eğer cinsel anlamda beraber olabilseydik ayrılamazdık diye düşünürüm hep. (Tabii Rabbim daha iyi bilir de)
40 yaşına yaklaşmış çiftlerin öpüşüp sevişmeden flört etmeleri bana anlamsız geliyor.
Ve gerçekten de eksik kaldık birbirimize,yetemedik.
Çünkü gerçekten seven kalpler birbirine dokunduğunda kavgalar daha yumuşak,barışmalar daha sıcak olur bana göre.
Birbirinizi daha iyi tolere edersiniz. Kokusunu almışsınızdır bir kere. Vazgeçmeniz de öyle kolay olmaz.
Bilmiyorum ben cinsellik adına aykırı düşünüyorum sanırım...
Sevmek dokunmaya kıyamamak değildir benim eski sevgilimin dediği gibi...
Sevmek dokunmaktır,hissetmektir...

Canım zaten ben buna karşı değilim ki, arada aşk varsa sevgi varsa sorun yok.
Daha önce yazdığım gibi, aşk olmadan sırf cinsellik için yaşanan ilişkiye karşıyım.

Canım zaten ben buna karşı değilim ki, arada aşk varsa sevgi varsa sorun yok.
Daha önce yazdığım gibi, aşk olmadan sırf cinsellik için yaşanan ilişkiye karşıyım.

Ya onu da bilemezsin bak.
Bazen insanın tek ihtiyacı o oluyor.
Gerçekten o da kolay değil.
Öyle bir an geliyor ki insan kendi bile anlamıyor acaba hissettiği aşk mı cinsel boşluk mu?
Yine diyorum belli bir yaşın üzerindekiler için hayat daha karmaşık ve zor.

Ya onu da bilemezsin bak.
Bazen insanın tek ihtiyacı o oluyor.
Gerçekten o da kolay değil.
Öyle bir an geliyor ki insan kendi bile anlamıyor acaba hissettiği aşk mı cinsel boşluk mu?
Yine diyorum belli bir yaşın üzerindekiler için hayat daha karmaşık ve zor.

Çevrem de o kadar var ki sadece cinsellik için kızlarla birlikte olmak isteyen erkek..
Kendi sınıfımdan erkekleri kaç kere konuşurken duydum, kızları sadece et parçası olarak görüyorlar.
Liseye giden kardeşimin anlattıkları, çevremden gözlemlediklerim..
14 15 yaşında ki gençler kızları eğer onlarla cinsellik yaşamazlarsa terk edeceklerini söylüyor, kızda aşık olduğunu düşündüğünden vazgeçemediği için kabul ediyor.
Gerçekten kanım donuyor bunları görünce...
Biz de anne olacağız kaçımız kızımızın bu durumda olmasını ister.
Tabi yaş ilerleyince, karşılıklı güven olduktan sonra bende karşı değilim. Her iki tarafta sorumluluk kaldırabilecekse istediklerini yaşayabilirler.
Öpüşmek sevişmek hatta evlenmeden çocuk sahibi olmak bile.
Ama küçücük yaşta bunların yaşanması, o psikolojiye girmek, sonra erkeklerin bundan yara almadan kurtulması o kızın yaşayacağı tranva, pişmanlık..
Daha yazacak çok şey var bu konu ile ilgili ama konu öyle bir yere çekildi ki değil duygularımı anlatmak, anlattıklarım yanlış anlaşıldı..
Bir erkeğin beni cinsel obje et parçası olarak görmesinden rahatsızlık duyuyorum, bana ben olduğum için değer vermeli önce.

Çevrem de o kadar var ki sadece cinsellik için kızlarla birlikte olmak isteyen erkek..
Kendi sınıfımdan erkekleri kaç kere konuşurken duydum, kızları sadece et parçası olarak görüyorlar.
Liseye giden kardeşimin anlattıkları, çevremden gözlemlediklerim..
14 15 yaşında ki gençler kızları eğer onlarla cinsellik yaşamazlarsa terk edeceklerini söylüyor, kızda aşık olduğunu düşündüğünden vazgeçemediği için kabul ediyor.
Gerçekten kanım donuyor bunları görünce...
Biz de anne olacağız kaçımız kızımızın bu durumda olmasını ister.
Tabi yaş ilerleyince, karşılıklı güven olduktan sonra bende karşı değilim. Her iki tarafta sorumluluk kaldırabilecekse istediklerini yaşayabilirler.
Öpüşmek sevişmek hatta evlenmeden çocuk sahibi olmak bile.
Ama küçücük yaşta bunların yaşanması, o psikolojiye girmek, sonra erkeklerin bundan yara almadan kurtulması o kızın yaşayacağı tranva, pişmanlık..
Daha yazacak çok şey var bu konu ile ilgili ama konu öyle bir yere çekildi ki değil duygularımı anlatmak, anlattıklarım yanlış anlaşıldı..
Bir erkeğin beni cinsel obje et parçası olarak görmesinden rahatsızlık duyuyorum, bana ben olduğum için değer vermeli önce.

Katılıyorum cinsellik yaş ortalaması düştü,yani düşmüştür elbet.
Elimizde herşeyin bu kadar hazır ve kolay olması gençleri de etkiliyor işte.

Back
X