• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Merakları...

Katılıyorum cinsellik yaş ortalaması düştü,yani düşmüştür elbet.
Elimizde herşeyin bu kadar hazır ve kolay olması gençleri de etkiliyor işte.

Sadece o değil ki canım, ne kızlar var çevremde.
Birisinin yuvasını yıkmak nasıl zevk verebilir birisine? Ben bunu kendi gözlerimle gördüm..
Arada aşk yok, sadece elde etme hırsı bunun verdiği haz...
Bir erkeği elde etmek için kadınlığı kullanmak hemde aşk yokken, sırf o zevki tatmak için.
Ben böyle bayanlara da çok kızıyorum.
Böyle insanlar yok değil çevremizde çokca var.
Bu tarz insanlar yüzünden de et parçası olarak görünüyoruz. Kadınlık değerleri erkeklerin gözünde yerle bir oluyor.
Bu tarz kadınlara yollu deyince de ben seviyesiz oluyorum.. Kim bilir kaçımızın ailesi bu tarz bayanlar yüzünden yıkıldı. Kaçımızı sevgilimiz bu tarz bayanlar için terk etti acı çektik...
Daha olayı açardım ama yine başka tarafa çekilmesinden korkuyorum..

Son düzenleme:
Kızlar konuyu nasıl açsam nereden başlasam diye düşündüm ama en iyisi direkt söylemek.
Bu erkeklerin cinsellik merakı beni çok rahatsız etmeye başladı.
Bir kızın önce kalçasına bakıyorlar resmen. :47:
Gerçekten anlam veremiyorum bu hallerine. Bu kadar cinsellik merakı niye?
Erkeklerden soğuyorum düşündükçe..
Artık ilişkiler bile bunun üzerine kuruluyor. Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen.
Gerçek aşk, sevgi kavramı olmaz mı bu erkeklerin kafasında...
Eski aşkları dokunmadan göremeden seven erkekleri istiyorum. Şimdi öpüşmek istemeyince bile ayrılık sebebi olabilir.
Ayy gerçekten çok doldum bu konuda... :47::47:
Aranızda böyle dokunmadan görmeden seven erkek gören var mı ben umudumu kaybettim de.
:ssz::ssz:
eşim ... bana dokunmadan 2 sene görmeden sevmiş benim haberim olmadan sonra cesaret edip telefon numaramı bulup aradı direk niyetini söyledi kabul ettim ve şu anda evliyim 1 tane de kızımız var rabbim herkese helal süt emmiş insan nasip etsin inşallah

Sadece o değil ki canım, ne kızlar var çevremde.
Birisinin yuvasını yıkmak nasıl zevk verebilir birisine? Ben bunu kendi gözlerimle gördüm..
Arada aşk yok, sadece elde etme hırsı bunun verdiği haz...
Bir erkeği elde etmek için kadınlığı kullanmak hemde aşk yokken, sırf o zevki tatmak için.
Ben böyle bayanlara da çok kızıyorum.
Böyle insanlar yok değil çevremizde çokca var.
Bu tarz insanlar yüzünden de et parçası olarak görünüyoruz. Kadınlık değerleri erkeklerin gözünde yerle bir oluyor.
Bu tarz kadınlara yollu deyince de ben seviyesiz oluyorum.. Kim bilir kaçımızın ailesi bu tarz bayanlar yüzünden yıkıldı. Kaçımızı sevgilimiz bu tarz bayanlar için terk etti acı çektik...
Daha olayı açardım ama yine başka tarafa çekilmesinden korkuyorum..

Hep de kadınlar yuva yıkar zaten di mi. :31::31:
Ahh bu zihniyet. Kadının kadını her daim suçlaması...
Erkekler bizi öyle görmesin, şöyle görmesin bilmem ne çabası. :19:

Herkes kendinden sorumludur. Önce insan kendine değer verecek.
Ondan sonra ancak değer görür karşı cinsten.
Böyle hemcinsini suçlayarak bir yere varamazsın.

Ayrıca isteyen salt cinsel haz için birliktelik yaşar.
Kime neeee???? :31::31::31:
Beden hazzına da düşkünj olan bir grup var. Sevmeden öpüşen, sevişen var.
Ne var bunda??
Herkesin kendi tercihidir. Böyle karalamakla olmaz.
Bu şekilde doğacak kızına da bir şey öğretemezsin.
Yazdıkların çelişkili ve saçma sapan olmuş. Düşüncelerin de kendine güvenden yoksun.

Peki sizi elestren bir ben mi oldum? Seviyesiz cok kotu anlamda bir kelime. Bir yanlis var ortada siz baska bir yanlisla dogru yapmaya kalkisiyorsunuz arkadasim. 2 yanlisin bir dogru ettigi nerde gorulmus.O bayanin kotu oldugu asikar olabilir ama sizde boyle bir kelime kullanarak cokta egitim gormus, kibar gorgulu hanim profili cizmiyorsunuz. Agziniza cok kotu bir kelime aliyorsunuz. Baskasinin seviyesizliginden dem vurup sizde amaannnn yollu derim iste nasilsa herkesle yatiyo gibi bir tavir icine girmissiniz. Seviyesizlik sadece onune gelenle yatmakla olmaz. Bu kadar ahlak namus diye kafayi bozup baski altinda kalmaktan bence bazi bayanlar kime nasil sarsam hakarete vardirsam diye bakinir olmus.

Ben bir bayana yakismiyor dedim, gayette itici bir kelime siz yakistiriyorsaniz kullanin. Bir bayanin kufur etmesi bile hos degil.BU arada konu acisinizda verebilecegimiz ve veremeyecegimiz cevaplari siralayin danisikli dovus olsun. Kendi isinize bakin deyip yorumculari kiskislamakta neyin nesi??? Forumdasiniz ve bizimde yazmaya hakkimiz var. BU da benim gorusum hakaret etmiyorum ama o kelimeyi size yakistiramiyorumda!

Size söylenilecek laf yok.
Bir sayfa önceki yorumunuzu açın bakın kendiniz bana seviyesiz demişsiniz. Bu konu hakkında 'ben estra namusluyum buda böyle biline'' konusu demişsiniz. Yazdıklarınızı açın okuyun bence.
Gayet açık bir insanım ailem aydın görüşlü insanlar, tesettürlü değilim Hatta din ile alakam olmadığını bile söylebilirim. Kafanızda belli belli bir profile koymuşsunuz öyle yorum yapıyorsunuz. Eğitim durumumu kibarlığımı siz hiç değerlendiremezsiniz.
Her kendini et parçası olarak görülmesinden rahatsız olan, cinsel obje olmak yerine insanlığıyla ön planda olmak isteyen bayanlar geri kafalı mı oluyor..
Bir insanı tanımadan bu tarz değerlendirmelere girmeyin.
Siz kendiniz çok geniş bir insan olabilirsiniz ama ben geniş değilsem namus diye kafayı bozmuş olmuyorum.
Başka insanlarla ilgili yorum yapmama kızıyorsunuz da siz beni tanımadan maşallah binlerce yakıştırma yapmışsınız.
şimdi bunları inkar etmeyin edecekseniz de önce yazdıklarınızı tekrar gözden geçirin.
Benim seviyem artık sizinle konuşmaya yetmiyor.
İyi geceler..

Konu sahibesinin düşüncelerine kısmen de olsa katılıyorum..
Yalnızca şu konuda sıkıntı oluştu kafamda.
İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz zihni, açıkçası benim pek anlayamadığım zihin..
Bence tam tersi... İnsan sevdiğine dokunmak, okşamak, öpmek ister...
Ama bunları dozajında yaptı mı güzel...
Gidip de henüz sevgili iken birinle birlikte olmak elbette ki -benim için- ters bir durum...
Yapanlara saygı duyarım tabiiki.
Ama ufak öpücükler, masum sarılmalar elbette ki ilişkinin içinde olacak şeyler...
Bunların olmadığı ilişkiler de vardır elbet.
Ama benim için bunların pek sakıncası yok.

Erkekler bizlerden daha bel altı düşünüyor o kesin :)
Ama düşünmeyen erkekler de vardır eminim arkadaşım...
En azından kendi sevgilim için bunu söyleyebilirim..
Ama büyüklerimizin bir lafı var; babana bile güvenmeyeceksin derler..
Niye bu söz anneler için değil de, babalar için...
Erkek oldukları için bana sorarsanız :)
Erkeklerin dünyası böyle işte, hormon meselesi sanırım...
Biz de onları bu dünyada öyle kabul edeceğiz ama kendimizden ödün vermeyeceğiz :)

bazı erkeklerde IQ değerinden değil cm değerinden zeka olduğundan çok da görmemek gerekir....

şimdi ben de bu konuya kayıtsız kalamayıp yazcam
öncelikle şunu söylemek istiyorum yollu kelimesi gerçekten de hiç hoş değil insanların yaşayış biçimlerini tercihlerini bu tip yakıştırmalarla adlandırmak yanlış
ama konuyu açan arkadaşımın bunu bu şekilde düşünerek yazmadığından eminim
şimdi konuya dönecek olursak öyle aşklar var ki hala çevremizde anlatılsa kitap olur mesela

BENİM HİKÂYEM

eşim başka ülkede yaşayan amcamın oğluydu birbirimizi gördüğümüzde ben 19 o 22 yaşındaydı ve ilk görüşte aşktı....
ama aileler kesinlikle akraba evliliğine karşıydı zira bizim ailemizde bu tür evliliklere kesinlikle onay yoktu
nitekim olmadı....
o başka bir bayanla ben de başka bir erkekle evlendik....
8 sene ne birbirimizi gördük ne de sesimizi duyduk bu arada şunu da belirteyim asla ne eli elime ne gözü gözüme değmemişti öyle saf bir aşktı işte...
lakin kader değişik işliyor
geçen 8 seneden sonra ben eşimle ayrıldım ve öğrendim ki o da ayrılmış
benim ayrıldığımı duyunca soluğu yanımda aldı birbirimizi unutamamıştık işte
ve biz sanki hiç onca şey yaşanmamış gibi kaldığımız yerden aynı aşkla birbirimizi sevmeye başladık
sonra ne mi oldu herkesin kendini parçalaması eşliğinde kimseyi dinlemeyerek evlendik
SONUÇ: beş buçuk yıldır çok mutlu bir evliliğimiz ve 4,5 yaşında pırıl pırıl bir kızımız var
Allahtan herkese hayırlı insanlarla karşılaşmasını dilerim
iyi akşamlar

Son düzenleme:
Popüler kültürün etkisinde kadın denilince akla cinsellik geliyor. Erkeklerin de cinselliğe bu kültürün etkisinde kalarak önem vermeleri doğal bence. Üstelik yavaş yavaş kadınlara yönelik de psikolojik müdehaleler oluyor. Kaslı, yakışıklı uzun boylu erkekleri güzellik ve cinsellik odağı haline getiriliyor. Reklamlar cekiliyor, filmler yapılıyor vs.
Konuyu biraz daha açacak olursam güzel kadın deyince akla ne gelir?
1. Dağınık, gür saçlar
-Gür saçlı kadınlar yapılan araştırmalara göre güçlü kadını anımsatırmış ve erkekler çok seksi bulurmuş
2. Uzun bacaklı kadınlar
3. (genellikle) sarışın kadınlar
4. Öz güvenli kadınlar

Bu popüler güzellik anlayışını düşündüğünüzde cinsellikle mutlaka bir bağlantısını bulabileceğinizi düşünüyorum. Bir de kıyafetler işin içine girdi mi tamamdır. O zaman, güzel bir kadın olmaktan önce seksi bir kadın olmaya çalışıyoruz. Belki fark ederek, belki fark etmeyerek. Bu durumda erkeklerin kadınlara, hele ki böyle kadınlara baktığında cinselliği sıkça düşünmesi kaçınılmaz oluyor.

Tabi biraz da onların biyolojik özellikleri de var. Onu da ihmal etmemek lazım. Bunun bir çok açıklamaları varmış ama çoğunu bilmiyorum ya da araştırma gereği duymadım. onun için fazla yararlı olamayacağım bu konuda.

Peki erkeklerin cinselliğe bu kadar önem vermelerinin negatif etkileri var mıdır?
-Evet. Seksi buldukları kadınlara aşk besleyip onlara samimi davrandıktan sonra genelde evlenme aşamasına gelir. Sonra bazı toplumsal örf ve adetlerle o kadınları bir eş-ten anne-ye dönüştürürler. Sorumluluklarını yüklerler ve onlara karşı cinsel istekleri azalır.
_Yukarıda ki durumdan sonra kötü evliliklerde kendine özel negatif etkileri beraberinde getirir. Böylece, zincir halinde devam eder.

(huhhh kızlar, sizi sıktım sanırım biliyorum ama öngörülerime göre bir kaç yıl sonra sadece erkekler değil, kadınlar da cinselliğe çok onem verecekler ve bu konuda erkeklerle yarışır olacağız. Dünya da cinselliğe verilen gereksiz önem arada sinirlerimi bozuyor, onun için doluyum. Sabredip okuyanlara teşekkür ederim =) )

Popüler kültürün etkisinde kadın denilince akla cinsellik geliyor. Erkeklerin de cinselliğe bu kültürün etkisinde kalarak önem vermeleri doğal bence. Üstelik yavaş yavaş kadınlara yönelik de psikolojik müdehaleler oluyor. Kaslı, yakışıklı uzun boylu erkekleri güzellik ve cinsellik odağı haline getiriliyor. Reklamlar cekiliyor, filmler yapılıyor vs.
Konuyu biraz daha açacak olursam güzel kadın deyince akla ne gelir?
1. Dağınık, gür saçlar
-Gür saçlı kadınlar yapılan araştırmalara göre güçlü kadını anımsatırmış ve erkekler çok seksi bulurmuş
2. Uzun bacaklı kadınlar
3. (genellikle) sarışın kadınlar
4. Öz güvenli kadınlar

Bu popüler güzellik anlayışını düşündüğünüzde cinsellikle mutlaka bir bağlantısını bulabileceğinizi düşünüyorum. Bir de kıyafetler işin içine girdi mi tamamdır. O zaman, güzel bir kadın olmaktan önce seksi bir kadın olmaya çalışıyoruz. Belki fark ederek, belki fark etmeyerek. Bu durumda erkeklerin kadınlara, hele ki böyle kadınlara baktığında cinselliği sıkça düşünmesi kaçınılmaz oluyor.

Tabi biraz da onların biyolojik özellikleri de var. Onu da ihmal etmemek lazım. Bunun bir çok açıklamaları varmış ama çoğunu bilmiyorum ya da araştırma gereği duymadım. onun için fazla yararlı olamayacağım bu konuda.

Peki erkeklerin cinselliğe bu kadar önem vermelerinin negatif etkileri var mıdır?
-Evet. Seksi buldukları kadınlara aşk besleyip onlara samimi davrandıktan sonra genelde evlenme aşamasına gelir. Sonra bazı toplumsal örf ve adetlerle o kadınları bir eş-ten anne-ye dönüştürürler. Sorumluluklarını yüklerler ve onlara karşı cinsel istekleri azalır.
_Yukarıda ki durumdan sonra kötü evliliklerde kendine özel negatif etkileri beraberinde getirir. Böylece, zincir halinde devam eder.

(huhhh kızlar, sizi sıktım sanırım biliyorum ama öngörülerime göre bir kaç yıl sonra sadece erkekler değil, kadınlar da cinselliğe çok onem verecekler ve bu konuda erkeklerle yarışır olacağız. Dünya da cinselliğe verilen gereksiz önem arada sinirlerimi bozuyor, onun için doluyum. Sabredip okuyanlara teşekkür ederim =) )

Etrafınıza bakarsanız kadınlar için cinsellik zaten önemli halde şuan ve erkekleri nerede ise geçeceğiz. Zevk için takılan çok bayan var bunun dışında çıkar amaçlı takılan da çok. Bu ön görüleriniz dışında şunu yazayım bayanın tipi özelliği vs önemli değil geniş ve rahat mı her erkek için seksi ve güzeldir çünki ulaşılması kolay basittir ve sonrasında dert tasa etmez.

Hep de kadınlar yuva yıkar zaten di mi. :31::31:
Ahh bu zihniyet. Kadının kadını her daim suçlaması...
Erkekler bizi öyle görmesin, şöyle görmesin bilmem ne çabası. :19:

Herkes kendinden sorumludur. Önce insan kendine değer verecek.
Ondan sonra ancak değer görür karşı cinsten.
Böyle hemcinsini suçlayarak bir yere varamazsın.

Ayrıca isteyen salt cinsel haz için birliktelik yaşar.
Kime neeee???? :31::31::31:
Beden hazzına da düşkünj olan bir grup var. Sevmeden öpüşen, sevişen var.
Ne var bunda??
Herkesin kendi tercihidir. Böyle karalamakla olmaz.
Bu şekilde doğacak kızına da bir şey öğretemezsin.
Yazdıkların çelişkili ve saçma sapan olmuş. Düşüncelerin de kendine güvenden yoksun.

1. ben hep kadınlar mı yuva yıkar dedim? Hayır. Böyle kadınlar da var dedim. Bütün kadınları bir tutmadım.
2. Hem cinslerimi mi suçladım yoksa erkekleri mi konunun başlığına bakarak anlayabilirsiniz. Eğer amacım hem cinslerime çamur atmak olsaydı konuyu farklı şekilde açardım. Konuşulanlar bir şekilde başkalarının laflardan farklı mana çıkartmasıyla buraya geldi.
Önce şöyleeee bir detaylıca okuyun, ben neden bahsederek konuyu açmışım kimler neler yazmış ben ne cevap vermişim.
Kızıma erkeklerin kölesi olmamayı öğreteceğim, sırf cinsellik için onunla birlikte olmak isteyen erkeklere karşı taviz vermemesini öğreteceğim. Tabi bunlar sizin için yanlış ise o sizin kendi kafa yapınızdır. Ben bir şey diyemem.

1. ben hep kadınlar mı yuva yıkar dedim? Hayır. Böyle kadınlar da var dedim. Bütün kadınları bir tutmadım.
2. Hem cinslerimi mi suçladım yoksa erkekleri mi konunun başlığına bakarak anlayabilirsiniz. Eğer amacım hem cinslerime çamur atmak olsaydı konuyu farklı şekilde açardım. Konuşulanlar bir şekilde başkalarının laflardan farklı mana çıkartmasıyla buraya geldi.
Önce şöyleeee bir detaylıca okuyun, ben neden bahsederek konuyu açmışım kimler neler yazmış ben ne cevap vermişim.
Kızıma erkeklerin kölesi olmamayı öğreteceğim, sırf cinsellik için onunla birlikte olmak isteyen erkeklere karşı taviz vermemesini öğreteceğim. Tabi bunlar sizin için yanlış ise o sizin kendi kafa yapınızdır. Ben bir şey diyemem.

Ben daha önce de sordum örnekleri verdiğim kadınlara yollu kelimesini yakıştıramayan arkadaşlara siz ne diyorsunuz acaba diye ama cevap yok herkes kendince anladığı şekilde yorumluyor artık.

Bu arada mesaj kutunu boşaltırmısın lütfen.

Ben daha önce de sordum örnekleri verdiğim kadınlara yollu kelimesini yakıştıramayan arkadaşlara siz ne diyorsunuz acaba diye ama cevap yok herkes kendince anladığı şekilde yorumluyor artık.

ben kendi adıma cevap vereyim, ben de yolluya takılanlardandım çünkü. ben hiçbir şey demiyorum. neyse odur. bazı insanların seks bağımlısı olduğu gerçeğini de unutmamak lazım. bir tavır ve hareketle de ona yollu demem. neyse odur özetle. namusunu tartışmak bana düşmüyor. tek istediği cinsel birlikteliktir belki, bu kişiye de bu gözle baktığımda yine yollu demem, ne istiyorsa onu alıyor beni ilgilendirmiyor. tabii ben okumadığım müddetçe olay ev yıkan kadınlara mı gitti onu anlamadım da, kadınlar tek başına yapmadığından bu işi, kadının tek amacı cinsellik, erkeğin de o an cinsellikse bu insanlar bir araya geliyor ve birlikte oluyorsa bana ne, kime ne, bize ne demek istiyorum artık. oturuduğumuz koltuktan "ay kıza bak aaay sevişiyor" demesek ne olacak, desek ne olacak. orada tek altı çizilen nokta, lütfen siz farklı düşünüyorsunuz diye siz gibi olmayana "yollu" demeyin, çok basit çirkin bir söylemdir bu demekti. niye böyle "peki ne diyelim bu kadınlara" diye karşı bir sorun oluştu anlamadım. hiçbir şey demeyelim? kadın işte, kendine özgü tercihleriyle başka bir kadın.

ben kendi adıma cevap vereyim, ben de yolluya takılanlardandım çünkü. ben hiçbir şey demiyorum. neyse odur. bazı insanların seks bağımlısı olduğu gerçeğini de unutmamak lazım. bir tavır ve hareketle de ona yollu demem. neyse odur özetle. namusunu tartışmak bana düşmüyor. tek istediği cinsel birlikteliktir belki, bu kişiye de bu gözle baktığımda yine yollu demem, ne istiyorsa onu alıyor beni ilgilendirmiyor. tabii ben okumadığım müddetçe olay ev yıkan kadınlara mı gitti onu anlamadım da, kadınlar tek başına yapmadığından bu işi, kadının tek amacı cinsellik, erkeğin de o an cinsellikse bu insanlar bir araya geliyor ve birlikte oluyorsa bana ne, kime ne, bize ne demek istiyorum artık. oturuduğumuz koltuktan "ay kıza bak aaay sevişiyor" demesek ne olacak, desek ne olacak. orada tek altı çizilen nokta, lütfen siz farklı düşünüyorsunuz diye siz gibi olmayana "yollu" demeyin, çok basit çirkin bir söylemdir bu demekti. niye böyle "peki ne diyelim bu kadınlara" diye karşı bir sorun oluştu anlamadım. hiçbir şey demeyelim? kadın işte, kendine özgü tercihleriyle başka bir kadın.

Canım arkadaşım ben daha önce bir şey yazmıştım o bayanlara siz ne diyorsun diye sordum herkesin cinsel hayatı olabilir saygı duyarım tabi ki ama kucaktan kucağa atlıyanlara kusura bakmayın ben yazık seks bağımlısı demem diyemiyorum.

Bende birsey demiyorum. Herkesin kendi hayati , kendi secimi... davranislarindan dolayi bir bayana isim takmam veya baska inciltici kelimeler kullanmam. Zaten kim ne yapiyor diye inceleyen bir insan degilim.

Daha oncede dedigim gibi kotu diye tabir ettiginiz insana da oyle sozcukler kullaninca bizde yanlis yapmis oluyoruz. 2 yanlisda bir dogru etmez maalesef.

Canım arkadaşım ben daha önce bir şey yazmıştım o bayanlara siz ne diyorsun diye sordum herkesin cinsel hayatı olabilir saygı duyarım tabi ki ama kucaktan kucağa atlıyanlara kusura bakmayın ben yazık seks bağımlısı demem diyemiyorum.

Iyide isterse hergun baska biriyle yatsin bize ne. Vucut kendisinin vajina kendisinin oyle rahat ediyor mutlu oluyorsa oyle yasasin.Bu onun ozel hayati. Ne yapiyorsa gozumuzun onunde yapmiyor ya? Dort duvar arasinda yapiyorlar sonucta.

Bize ne gibi bir zarari olabilir ki en fazla zarari kendine verir. Ayrica arz talep meselesi var.Belli bir kisim erkek olsun kadin olsun hayatini o sekilde yasamayi tercih etmis. Elestirmek o insani durdurmaz. Sizin kizdiginiz nokta baska birisinin hayatini istedigi gibi yasamasi mi ? Ulkemizde daha kotu tartisilacak konular var... Sapiklar var, tore cinayeti var, olmeye zorlanan tecavuz magdurlari var, cocuk tecavuzculeri var... Sokaklarda kadinlara nefes aldirmayan bir erkek guruhu var. Bunlarin zarari herkese...Ama kadin istedigi gibi yasamis hayatini ve bedenini istedigi gibi kullanmis kendinden baskasina da zarari olmamissa? Biz karisamayiz ki... napalim gidip sacindan tutup hergun baskasiyle yatiyorsun diyip dovelim mi? Ya da dedikodu yaparak isim takarak psikolojik baski mi uygulayalim. Ben insanlarin hayatlarini istedigi gibi yasamasini destekliyorum kotu bile olsa tercih kisinin kendisine ait olmali.

Aslinda kucaktan kucaga atliyan birinin seks bagimlisi olma durumu cok yuksek. Dusunmeden acele verilmis bir karar ise , ortada utanma , sekse ve karsisindakine alisma gibi kavramlar ortadan kalkmissa, hatta bazi bipolar, kisilik bozuklugu, cocuklukta yasanmis travma, tukenmislik sendromu gibi dalgali sorunlar geciriliyorsa ne yazik ki boyle seyler gorulebiliyor. Bu denli seks hayatini cok cabuk degistiren insanlarda duygusal bozkluklar var. Bir tercih olmasinin sebebini arastirmak lazim kimsenin durduk yere boyle davranacagina inanmiyorum cunku.

Son düzenleme:

her kucaktan kucağa atlayan bağımlıdır demedim elbette ama iç yüzü olan bilinmeyen şeyler de bazı insanlar için geçerli olabilir demek istemiştim. yani onlarca bilinmeyeni olan bir insanı bir hareketi, zaafı ya da nahoş hareketi (kendi algıma göre) sebebiyle yaftalamaktan kaçındığımı dile getiriyorum. yani kucakta olması da yine tartışılacak bir mevzu değil gibime geliyor. çok klişe olacak ama "onun vücudu, onun kararı" biz niye bunu tartışıyoruz, erkeklerin ilgisinin o kadınlara gitmesini neden tartışıyoruz onu anlayamadım? ilgilenen erkek aradığını orada buluyorsa kadını burada niye yargılıyoruz ya da yaftalıyoruz. herkes birinde aradığı bir şeyi buluyor. niye yani bu kadının dert olmasının sebebi nedir ben bunu anlayamadığımdan inatla bir de yaftalamaya gerek yok diyorum. olan biten bu yani yanlış anlaşılmasın.

her kucaktan kucağa atlayan bağımlıdır demedim elbette ama iç yüzü olan bilinmeyen şeyler de bazı insanlar için geçerli olabilir demek istemiştim. yani onlarca bilinmeyeni olan bir insanı bir hareketi, zaafı ya da nahoş hareketi (kendi algıma göre) sebebiyle yaftalamaktan kaçındığımı dile getiriyorum. yani kucakta olması da yine tartışılacak bir mevzu değil gibime geliyor. çok klişe olacak ama "onun vücudu, onun kararı" biz niye bunu tartışıyoruz, erkeklerin ilgisinin o kadınlara gitmesini neden tartışıyoruz onu anlayamadım? ilgilenen erkek aradığını orada buluyorsa kadını burada niye yargılıyoruz ya da yaftalıyoruz. herkes birinde aradığı bir şeyi buluyor. niye yani bu kadının dert olmasının sebebi nedir ben bunu anlayamadığımdan inatla bir de yaftalamaya gerek yok diyorum. olan biten bu yani yanlış anlaşılmasın.

Aslinda cok sevdigim bir soz var " There is a market for everything" Hersey icin bir pazar vardir, cok dogru.

Zaten o tur bayanlara ilgi duyan erkek grubu farkli olacaktir, daha muhafazakar bayanlara ilgi duyan erkekler farkli oalcaktir. Kimse ayni kulvarda yarismiyor nasilsa. Her kisinin kendine gore talibi elbette bulunur.Zaten hayatini hizli yasayan birine ilgi duyacak bir erkek istediginiz kadar iyi veya namuslu olun sizden haz duymayacaktir, ama baska bir erkekte sizin davranislarinizi begenip tamda sizin gibi bir bayan isteyebilir. Arz talep meselesi.

Son düzenleme:
Aslinda cok sevdigim bir soz var " There is market for everything" Hersey icin bir pazar , cok dogru.

Zaten o tur bayanlara ilgi duyan erkek grubu farkli olacaktir, daha muhafazakar bayanlara ilgi duyan erkekler farkli oalcaktir. Kimse ayni kulvarda yarismiyor nasilsa. Her kisinin kendine gore talibi elbette bulunur.Zaten hayatini hizli yasayan birine ilgi duyacak bir erkek istediginiz kadar iyi veya namuslu olun sizden haz duymayacaktir, ama baska bir erkekte sizin davranislarinizi begenip tamda sizin gibi bir bayan isteyebilir. Arz talep meselesi.

işte tam olarak dilimde bu yüzden tüy bitiyor. herkesin tercihi kendine, onla orantılı olarak alıcısı da kendine.

Kusura bakmayın o zaman sizin için belli düşünceler haiz teşekkürler cevaplarınız için ikinizede ayr ayrı.

Evet ben diyorum ki yollu kelimesi hatta hafif kalıyor daha ağır konuşuyorum peki açıklayacı olayım ki net ifade edebileyim kendimi ve başka yönlere de çekilmesin,

Her sabah biri ile uyanan, evli adam ile takılıp saçmalama evli adam dediğimde bırak ya karısı düşünsün bana ne zorlamı ( erkekte hatalı bu arkdaşım olmasa başka "Yollu" illa bulacaktır tabi, grup sekslere kadar işi büyüten veya normal her gün sevgili değiştiren sonra namus abidesi gibi takılanlar "Ben Allah'tan korkarım nasıl yapıyorlar" diyenler, aynı anda sıra ile birlikte olan bir gecede, bu gösterip vermeyen erkekleri napıcaz ya diye bağıran, sağda solda ballandıra ballandıra anlatanlar, kredi kartı ekstresini ödemek için, çıkarı için yapanlar ki neler anlatırım daha bu konuda benim nazarımda "Yollu" dur.

Peki bize ne diyorsunuz değil mi ? Birde silsile halinde tümümüzü nasıl etkiliyor bu olaylar.

Bir kız birlikte oldu severek yaşadı ama işler yürümedi ayrıldı o kıza hangi erkek inanır ?

Bu kadınların klasik yalanı nedir ? Tecavüze uğradım yada bir kişi oldu (böyle bir konu vardı hatırlayanlar bilir bayağı kişi olmuş ama bir demiş ırtaya çıakrmı korkusu taşıyordu) zorla oldu (genitale bakın kimse isteyerek yaşamamış (hepsi bir değil biliyorum) )

Şimdi ne ise diktirme var ekonomik özgürlükte var diktirip evleniyor saf erkek bulmalarına da gerek yok.

Kadınlık onuru gururu nerede dersem size peki? Toplum demeyin biz bireyler bu olguyu oluşturuyoruz klasik savunma yalanı erkek milleti demeyin kimse kimseye zorla bir şey yapmıyor. Aile hiç demeyin o zaten siz doğdunuzdan beri mevcut ve ailenizin doğrularını yaşama mecburiyeti ve mecburiyetimiz yoktur.

Bu kadınlar günümüzde çoğaldı mı evet çoğaldı ama yaşamasınlar mı diyorum ben hayır cinsellik en doğal haktır inancı yaşam şekline göre yaşasınlar ama sonra ğkul bitti kime diktirecem yada evlenecem kime diktirecem telaşı yapacaksa yada tehdit ediyor vereyimde sussun diyecekse kişi yaşamasın bu hepimizi etkiler ve erkeklerin ağzına sakız olan cümlelere sebeptir.

Arkasında durmayı başaran bayanlar oldukça bizler daha üst kaliteye geçicez ama her şeyi yaşarım çoşarım sonra kek bulur evlenirim mantığı ile 2.sınıf muaamelesi çok görürüz bu ülkede maalesef.

Cinselliğin de ayarı dozu olmalı bu gün bunla yatayım yarın şunla yatayım diyor ise o kişi hastalıkta kapar tehditte kapar. Ortalık malı tabiri ağır gelecek size ama bu şekilde ortalık malı çok gördüm ben.

Evet ben bu kadınlara "Yollu" diyorum.

Erkeklere de eskisi gibi kızmıyorum şimdi ki biz bayanlar onlardan daha beter durumdayız maalesef eskiden bir kadına ulaşmak bu kadar kolay basit değildi kimse ballandıra ballandıra anlatamazdı ha özgürlükmü dersiniz evet ama sonrasın "ayy benim başıma neler geldi biliyormusun" diyor ise kişi özgürlük o an bitmiştir devam etmek için "Ben buyum" demek gerekir.

Ha birde bu "Yollu" diye tabir ettiklerimin başka tehlikesi de şudur yakınıysanız samimiyseniz sizi de o yala itmeye çalışır ki bunu geçtim başına bir bela gelsin aile felan duysun ilk satacağı kişi en yakınında ki siz olursunuz.

Yaşayarak gördüklerimdir kendi tecrübelerimdir.

Son düzenleme:
Back
X