kızlar hangi yaşta olgunlaşır sizceBence de kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor. Erkeğin ki ise kesinlikle 30 u geçtikten sonra. Deve dokuzunda insan otuzunda derler ya bence doğru bir söz. Katılıyorum.
Yetiştirme tarzına göre değişir o. Nasıl bir ailede nasıl şartlar da büyüdüğünüzu bilmediğim için birşey diyemeyeceğim.kızlar hangi yaşta olgunlaşır sizce
lisede de olgundum üniversitedede olgundumPek de sanmıyorum çevrenizdeki yasitiniz erkeklerden olgun olduğunuzu. Ya da erkekler baya baya çocuk o yaşta
Konulariniza bakınca çok da olgun durmuyorsunuz işte. Erkekleri düşünemedim şu an:)lisede de olgundum üniversitedede olgundum
genel olarak erkeklerden olgunduk, şimdi 25 yaşıma geldim hala yaşıtım olan erkeklerden olgunum
25 yaşındaki erkekler olgun değil gibi
Bence yaş ile de çok ilgisi yok, popüler kültür artık millet 40 ından sonra cozutuyor. Öyle yaşa falan takılmayın bence, karakter-kişilik meselesi.Yaşıtım olan erkekler olgun değil,
kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşır gibi bir düşünce var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ne zaman olgunlaşır erkekler?
Bende aynı şeyi düşündüm ..Konulariniza bakınca çok da olgun durmuyorsunuz işte. Erkekleri düşünemedim şu an:)
Öğrenme ve gelişim psikolojisinde böyle bir şey yok. Başka farklılıklar var ama erkekler geç öğrenir diye bir şey yok.Eğitim fakültesinde öğretilen şeylerden biriydi kızlar ve erkeklerin anlama ve kavrama düzeyleri farklıdır kızlar daha kolay ve çabuk anlarken erkekler daha geç öğrenirler bunu dikkate almamız istenirdi ders anlatırken.
Kadınlar daha komplike düşünüyorlar erkekler daha düz mantıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?