Erkekler ve ilişkiler (ilişkiyi taze tutmak)

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
her ilişki bir gün bayatlar mı? Bayatlamak dediğim hani artık çekingenlikleriniz dikkat ettiğiniz şeyler falan yoktur ya samimisinizdir o yüzden bir taraf genelde de erkekler bir umursamaz olur ne bileyim tamam ilk günkü gibi kalamaz belki hiçbir şey ama ilk zamanlardan sonuna kadar sevgi dışında barındırdığı bi şeyler olamaz mı ilişkinin? Hani oturmadan önceki o güzel zamanlar. Var mı ilişkisini böylesine taze tutmayı başarabilen bir insan varsa sırrını bizimle paylaşsın lütfen. Yoksa hepimiz aman herkes böyle diye bu durumu normal mi karşılıyor

Biz çalışan, işin gücünde insanlarız. Hala eğitimimizin üstüne koymaya çalışıyoruz bir taraftan. Yani sürekli mesajlaşacak ne vaktimiz oluyor ne de halimiz :) Az mesajlaşıp çok şey paylaşıyoruz. Birbirine yakın iki ayrı illerdeyiz. Ben aramazsam o arar gün içinde. Samimi iki dost, arkadaş gibi rahatlıkla muhabbet edebiliyoruz. Ufak kıskançlıklarla birbirimizi boğarak ilişkiyi ve birbirimizi yıpratmamaya özen gösteriyoruz. Birlikteyken o kadar çok eğleniyoruz ki... Hoşlandığımız çoğu şey aynı bunun payı büyük sanırım. Ben fotoğrafçılıkla ilgileniyorum o bana modellik yapıyor mesela Konuşacak bir çok şey bulabiliyoruz.

Eğer bir tarafın beklentisi yüksek olursa mutsuz oluyor o kişi. Az olsun öz olsun mantığında olan biriyim. Sürekli ilgilenmektense var olan ilgiyi zamana yaymak daha çok işime geliyor. Daha anlamlı ve hoş geliyor bana. Tabi bu durum kişilikle alakalı. Ben sevgilimi sürekli arasam, sürekli mesaj atsam ve ondan da aynısını beklesem eminim arkasına bakmadan uzaklaşır. Kısacası biz böyle iyiyiz ve ilişkimiz oldukça canlı

Bazen monotonlaşabiliyor. İşte o zaman kücük süpriz yapmak gerek. Karşıyı ataga gecirmek için tabi.
Yapmıyosa sende yapma. Boşver birazda onlar düşünsün niye hep biz düşünüozki

Biz çok eski değiliz zaten bayatlatamadık ilişkiyi o yüzden ama ortak noktalar olması çok önemli diye düşünüyorum. Mesajlaşma çılgınlığı gerçekten çok eskitiyor bişeyleri bizde de az ama öz mesaj işi. Bende o da sevmiyoruz pek. He bide çiftlerin birbirini dinlemesi çok önemli ne kadar çok şey paylaşırsan o kadar kuvvetli bağların oluyor.

Hepimize fırından yeni çıkmış ekmek tadında aşklar diliyorum

Beklenti sifir
Karsindakini bogma sifir
Kiskanclik eh
Ilgi soyle boyle
Ozgur birakma yuzde yuz

minimum BEKLENTİ maksimum HUZUR

Peki sizce bu beklenti işi sadece tek tarafla mı alakalı? Yani karşıdaki bi süre sürekli güzel şeyler yapıp beklentileri yükselttiyse ve sonra aniden değişip düşürdüyse öbür tarafın beklentiler içine girmesi doğal değil mi

Buna kacma ve kovalama diyoruz. O tuzaga dusmeyeceksin.

Güzel soru.
Eğer karşı taraf sürekli ilgilenip beklentiyi yükselttikten sonra ilgiyi kesmişse veya oldukça azaltmışsa rol yaptığını düşünürüm. Çünkü bir insan ya ilgilidir ya daha az ilgilidir. Bugün böyle yarın farklıysa sonrasını düşünmek dahi istemiyorum.

Veya bazı erkekler ilişkinin başında fazlaca ilgili davranıp kızın gönlünü fethetmeye çalışır, asıl yüzü daha sonra ortaya çıkar. İşte o tarz erkeklere biz kadınlar "EVLENDİKTEN SONRA ÇOK DEĞİŞTİN" diyoruz

tabikide yıllar sonra herşey monotonlaşmaya başlıyor...hediye almak bile sıradan hale geliyor..önemli olan bu sıradan yaşamda saygılı mutlu ve huzurlu olmak...

valla sürekli heyecandiye bişey yok. o dizilerde gördüğün kıvılcım ateşi, birbirine bağırıp çağırma sonra öpüşme vs olayları da gerçekte öyle olmuyor. kavga ettikçe ilişki yıpranıyor ve kavga etmedikçe herşey tekdüzeleştikçe mecbur monotonlaşıyor. aşkın ömrü 3 yıl derler:) sonrasında sevgiye bırakıyor yerini zaten..

taza tutmanın sırrı erkeği sürekli kendinle uğraştıracak kıskandıracak ilgiyi üstüne çekecek bir şey bulacaksın ve her zaman onun yanında kendini ona bırakıyormuş gibi hissettireceksin ama bunları yaparken şuurun yerinde olacak

her ilişki zamanla monotonlaşır, heyecanlar azalır, bunda braz sahiplenme ve güven duygusunun ön plana çıkması da etkendir.
ama ilişkini canlı tutmak istersen arada ufak aşk mesajları, ufak dokunuşlar, arada sırada başbaşa yapılan aktiviteler ki ben en çok tatili seviyorum tüm stresten uzak sadece eşim ve ben insanları birbirine bağlar.
yani ilişkiyi canlı tutmak senin elinde.. erkeklerden de pek birsey bekleme bence

Sen on yaparsın adam bir yapmaz. Beklenti icine girersin bakarsin karşıdan tık yok. Parayi bahane eder, işi gücü bahane eder. Halbuki iki satir cumle bile sana yetecektir. Umursamaz. Sen de artık surekli kavga çıkarır hale gelirsin. Ordan atraksiyon yaratmaya çalışırsın. İşin özü, iliski ilerledikce kadinlar manyaklasir, erkekler basiretsizlesir. Iliskilerin çöküşünü izlemek, ayrilmaktan daha beterdir.

bu nasıl bir mantıktır.. yeminederim hayattan soğudum işimiz gücümüz yok sürekli plan program içindemi dolaşcaz yani mantık dışı buluyorum.. yada belli yaşlardayken tutabilir bu teori... mesela 17-18 yaşında felan..

Arkadaşın sorusuna gelince; herşey eskir herşey bayatlar.. herkesin kendi yaşam alanı varsa sevgi saygı bitmez sadece bunu düşünüyorum.

Bunun tek yolu, evlenince de flörtleşmeye devam edeceksin...
Eşimi hala sevgilim gibi görüyorum,onu göreceğim zaman heyecan yapıyorum.

İlişki tek taraflı yürümez, tek taraflı canlı tutulmak için çabalanmaz. İki kişi birbirini seviyorsa ilişki yürür, bunun için amuda kalkmaya da gerek yok bence.

Sadece şunu düşünmek lazım; hayat çok kısa ve beklenmedik sürprizlerle dolu olduğu kadar beklenmedik acılarla da dolu olabilir. Bir varmış; bir yokmuş gibi..Bir baş ağrısı ile hastaneye gider, beyninde kitle çıkar birinin hayatları alt üst olur, birkaç ay içinde yalnız kalabilir. Bunu ben bir arkadaşımda yaşadım. Kadın bunu yaşadığında evliliğinin en mutlu anlarında 3 yaşında erkek bir çocukları vardı. Bir gün mide ağrısıyla kocası hastaneye gitti kanser her yerini sarmış 7-8 ay içinde vefat etti. Geriye gözü yaşlı bir kadın ve babasını hiç hatırlamayacak bir çocuk kaldı.

Yani demek istediğim hayatın kısalığı ve her anın tadının çıkması gerektiği, değerinin bilinmesi gerektiği..

Yaz kızım..Bu konu hakkında yapılabilecek bütün mantıklı yorumların hepsi, tek bi kalemde Vesfa tarafından yapılarak,yapılacak başka yorum bırakmamıştır..Özel hayatındaki mutluluğun devamını dileriz Dava kapanmıştır..

ayy siz çok yaşayın, güldürdünüz beni. Güzel duanız için teşekkür ederim.

böyle şeyler içte gelmeli. ilişki taze kalsın diye yoramıcam kendimi.hayat zaten yorucu.herşeyi bayan yapsın.

işe git,çocuk bak,temizlik yap,bakımlı ol, misafir ağırla,birde ilişkiyi taze tut.odun odun kalsın diğeride.ne ala memleket ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…