- 29 Eylül 2015
- 133
- 15
- 13
- Konu Sahibi Pembepegasus
-
Beklenti sifir
Karsindakini bogma sifir
Kiskanclik eh
Ilgi soyle boyle
Ozgur birakma yuzde yuz
minimum BEKLENTİ maksimum HUZUR
Peki sizce bu beklenti işi sadece tek tarafla mı alakalı? Yani karşıdaki bi süre sürekli güzel şeyler yapıp beklentileri yükselttiyse ve sonra aniden değişip düşürdüyse öbür tarafın beklentiler içine girmesi doğal değil mi
Güzel soru.Peki sizce bu beklenti işi sadece tek tarafla mı alakalı? Yani karşıdaki bi süre sürekli güzel şeyler yapıp beklentileri yükselttiyse ve sonra aniden değişip düşürdüyse öbür tarafın beklentiler içine girmesi doğal değil mi
taza tutmanın sırrı erkeği sürekli kendinle uğraştıracak kıskandıracak ilgiyi üstüne çekecek bir şey bulacaksın ve her zaman onun yanında kendini ona bırakıyormuş gibi hissettireceksin ama bunları yaparken şuurun yerinde olacakher ilişki bir gün bayatlar mı? Bayatlamak dediğim hani artık çekingenlikleriniz dikkat ettiğiniz şeyler falan yoktur ya samimisinizdir o yüzden bir taraf genelde de erkekler bir umursamaz olur ne bileyim tamam ilk günkü gibi kalamaz belki hiçbir şey ama ilk zamanlardan sonuna kadar sevgi dışında barındırdığı bi şeyler olamaz mı ilişkinin? Hani oturmadan önceki o güzel zamanlar. Var mı ilişkisini böylesine taze tutmayı başarabilen bir insan varsa sırrını bizimle paylaşsın lütfen. Yoksa hepimiz aman herkes böyle diye bu durumu normal mi karşılıyor
her ilişki zamanla monotonlaşır, heyecanlar azalır, bunda braz sahiplenme ve güven duygusunun ön plana çıkması da etkendir.her ilişki bir gün bayatlar mı? Bayatlamak dediğim hani artık çekingenlikleriniz dikkat ettiğiniz şeyler falan yoktur ya samimisinizdir o yüzden bir taraf genelde de erkekler bir umursamaz olur ne bileyim tamam ilk günkü gibi kalamaz belki hiçbir şey ama ilk zamanlardan sonuna kadar sevgi dışında barındırdığı bi şeyler olamaz mı ilişkinin? Hani oturmadan önceki o güzel zamanlar. Var mı ilişkisini böylesine taze tutmayı başarabilen bir insan varsa sırrını bizimle paylaşsın lütfen. Yoksa hepimiz aman herkes böyle diye bu durumu normal mi karşılıyor
taza tutmanın sırrı erkeği sürekli kendinle uğraştıracak kıskandıracak ilgiyi üstüne çekecek bir şey bulacaksın ve her zaman onun yanında kendini ona bırakıyormuş gibi hissettireceksin ama bunları yaparken şuurun yerinde olacak
her ilişki bir gün bayatlar mı? Bayatlamak dediğim hani artık çekingenlikleriniz dikkat ettiğiniz şeyler falan yoktur ya samimisinizdir o yüzden bir taraf genelde de erkekler bir umursamaz olur ne bileyim tamam ilk günkü gibi kalamaz belki hiçbir şey ama ilk zamanlardan sonuna kadar sevgi dışında barındırdığı bi şeyler olamaz mı ilişkinin? Hani oturmadan önceki o güzel zamanlar. Var mı ilişkisini böylesine taze tutmayı başarabilen bir insan varsa sırrını bizimle paylaşsın lütfen. Yoksa hepimiz aman herkes böyle diye bu durumu normal mi karşılıyor
Biz çalışan, işin gücünde insanlarız. Hala eğitimimizin üstüne koymaya çalışıyoruz bir taraftan. Yani sürekli mesajlaşacak ne vaktimiz oluyor ne de halimiz :) Az mesajlaşıp çok şey paylaşıyoruz. Birbirine yakın iki ayrı illerdeyiz. Ben aramazsam o arar gün içinde. Samimi iki dost, arkadaş gibi rahatlıkla muhabbet edebiliyoruz. Ufak kıskançlıklarla birbirimizi boğarak ilişkiyi ve birbirimizi yıpratmamaya özen gösteriyoruz. Birlikteyken o kadar çok eğleniyoruz ki... Hoşlandığımız çoğu şey aynı bunun payı büyük sanırım. Ben fotoğrafçılıkla ilgileniyorum o bana modellik yapıyor meselaKonuşacak bir çok şey bulabiliyoruz.
Eğer bir tarafın beklentisi yüksek olursa mutsuz oluyor o kişi. Az olsun öz olsun mantığında olan biriyim. Sürekli ilgilenmektense var olan ilgiyi zamana yaymak daha çok işime geliyor. Daha anlamlı ve hoş geliyor bana. Tabi bu durum kişilikle alakalı. Ben sevgilimi sürekli arasam, sürekli mesaj atsam ve ondan da aynısını beklesem eminim arkasına bakmadan uzaklaşır. Kısacası biz böyle iyiyiz ve ilişkimiz oldukça canlı
Yaz kızım..Bu konu hakkında yapılabilecek bütün mantıklı yorumların hepsi, tek bi kalemde Vesfa tarafından yapılarak,yapılacak başka yorum bırakmamıştır..Özel hayatındaki mutluluğun devamını dileriz Dava kapanmıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?