- 29 Eylül 2015
- 133
- 15
- 13
- Konu Sahibi Pembepegasus
-
Sen on yaparsın adam bir yapmaz. Beklenti icine girersin bakarsin karşıdan tık yok. Parayi bahane eder, işi gücü bahane eder. Halbuki iki satir cumle bile sana yetecektir. Umursamaz. Sen de artık surekli kavga çıkarır hale gelirsin. Ordan atraksiyon yaratmaya çalışırsın. İşin özü, iliski ilerledikce kadinlar manyaklasir, erkekler basiretsizlesir. Iliskilerin çöküşünü izlemek, ayrilmaktan daha beterdir.
Bunun tek yolu, evlenince de flörtleşmeye devam edeceksin...
Eşimi hala sevgilim gibi görüyorum,onu göreceğim zaman heyecan yapıyorum.
Herşey karşılıklı olunca güzel zaten.Onda nasıl hisler var az çok anlarsınKarşı taraf seni öyle görmedikçe ne anlamı var ki
Benim tecrubelerime bakarsan, iki tarafin ayri ayri mutlu olmasi lazim ki, iliski de mutluluk ve huzur cercevesinde olsun.
Bir de bos kalmamak lazim. Isiniz gucunuz ugrasiniz olacak her daim ki birbirinizi cok dusunup planlar kurmayin (ozellikle de biz kadinlar cok yapiyoruz bunu).
O zaman hic oyle heyecan yok vs demeye vaktiniz bile olmaz.
Allah'ımmmmm bayıldım sana :) Hem anlatışına hem de huyuna suyuna :* nazar değmesin inşallah hepimiz senin gibi mutlu ve anlayisli olabilirizBiz çalışan, işin gücünde insanlarız. Hala eğitimimizin üstüne koymaya çalışıyoruz bir taraftan. Yani sürekli mesajlaşacak ne vaktimiz oluyor ne de halimiz :) Az mesajlaşıp çok şey paylaşıyoruz. Birbirine yakın iki ayrı illerdeyiz. Ben aramazsam o arar gün içinde. Samimi iki dost, arkadaş gibi rahatlıkla muhabbet edebiliyoruz. Ufak kıskançlıklarla birbirimizi boğarak ilişkiyi ve birbirimizi yıpratmamaya özen gösteriyoruz. Birlikteyken o kadar çok eğleniyoruz ki... Hoşlandığımız çoğu şey aynı bunun payı büyük sanırım. Ben fotoğrafçılıkla ilgileniyorum o bana modellik yapıyor meselaKonuşacak bir çok şey bulabiliyoruz.
Eğer bir tarafın beklentisi yüksek olursa mutsuz oluyor o kişi. Az olsun öz olsun mantığında olan biriyim. Sürekli ilgilenmektense var olan ilgiyi zamana yaymak daha çok işime geliyor. Daha anlamlı ve hoş geliyor bana. Tabi bu durum kişilikle alakalı. Ben sevgilimi sürekli arasam, sürekli mesaj atsam ve ondan da aynısını beklesem eminim arkasına bakmadan uzaklaşır. Kısacası biz böyle iyiyiz ve ilişkimiz oldukça canlı
5 yil arkadaslik
5 ay nisanlilik
8.5 sene evlilik
Sevgi saygi baki
Duzenli bir hayat biraz monotonlasmis bir evlilik esine ilk gunku gibi sevgiyle bakannbir erkek
Benim evliligim boyle. Tabi zamanla ilk gunlerdeki heyecan kalmiyor ama bu gunlerin de tadi ayri.
Siz sanki ilgiye alistirilip sonra da ilgisiz birakilmaktan muzdaripsiniz. Ileride daha buyuk ilgisizlikler sizi bekliyor. Gonlunuzu fethettikten sonra ilgi artmiyor azaliyor cogu erkekte
"Bitter moon" izle.
Ay o ne
Karsilikli anlayis,hos gorus,saygi ve sifir beklenti gercekten bunlar varsa iliski uzun omurlu ve canli kalir.Ben icimden ne zaman gelse esime ufak tefek hediyeler alirim mesela,yani yok ozel gunmus dogum gunuymus beklemem,aman hep benmi alicam bide o alsin,benmi herseyi yapacam birazda o yapsin olayi yok bizde beklenti yok oyle oluncada aramizda inatlasma,yuz goz olma durumu olmuyor haliyle
Ayy çookk teşekkür ederiimmAllah'ımmmmm bayıldım sana :) Hem anlatışına hem de huyuna suyuna :* nazar değmesin inşallah hepimiz senin gibi mutlu ve anlayisli olabiliriz
Ayy çookk teşekkür ederiimmAllah'ımmmmm bayıldım sana :) Hem anlatışına hem de huyuna suyuna :* nazar değmesin inşallah hepimiz senin gibi mutlu ve anlayisli olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?