• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler ve mesajlar oof kafam çok karışık

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Kızlar biliyorum çoğunuz bana kizacaksinız ama hala aynı kişiyi seviyorum .
Baya zaman geçti üstünden ama yok İşte İnsan unutamayinca unutamiyor .
En son bana ben sevmediğini ve bizden olmayacağını bile söyledi halbuki ve ben o günden sonra asla ne yazdım ne aradım .
Ama son zamanlarda tuhaf şeyler yapıyor . Benim ona aldığım hediyeyle fotoğraf cekmis ve vatsapa filan koymuş . Normalde 1 günden diğer güne girerdi . Şimdi daha sık girmeye başladı .
Ya hayatında başka biri var ya da bana mesaj gönderiyor gibi geliyor .
Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor olabilir mi ?
Erkekler böyle mesaj verirler mi ?
kafam çok karışık .

Ayrılma sebebiniz neydi bilemiyorum ama sular durulunca insan daha sakin düşünebiliyor. Bazen kafanın da dinlenmesi lazım. Belki öyle bir sürece ihtiyacı vardı ve şimdi seni özlemeye başladı.
Aldığın hediyenin resmini çekip whatsapp a falan koyması bence bunların sinyali gibi.

Sana ilgi duysaydı yanında olurdu, yani bu hareketleri gizli bir mesaj değil.
Görüştüğü biri olabilir çok fazla içinde büyütmemeye çalış.

Beni kendime getirin ne olur dünden beri içim bir tuhaf .
Beni seviyor olabilmesi düşüncesinden kendimi kurtarmam lazım ....

Mesaj vermeye çalıştığını sanmıyorum, öyle bir derdi olsa açık açık konuşurdu diye düşünüyorum. Keşke takip etmeseniz artık, sizin için daha iyi olur.

Öyle mi dersiniz bana da ilk düşününce öyle geldi birilerine bakiyordur filan diye . Sonra acaba dedim ...
öğrenmek istediğim bu zaten erkekler böyle imalarda bulunur muydu .
dünden beri düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

Ayrılma sebebiniz neydi bilemiyorum ama sular durulunca insan daha sakin düşünebiliyor. Bazen kafanın da dinlenmesi lazım. Belki öyle bir sürece ihtiyacı vardı ve şimdi seni özlemeye başladı.
Aldığın hediyenin resmini çekip whatsapp a falan koyması bence bunların sinyali gibi.
Bana da küçük bir ihtimal bile olsa öyle geliyor ve bu çok etkiliyor beni .
Ne yapıcam bilmiyorum

Bana da küçük bir ihtimal bile olsa öyle geliyor ve bu çok etkiliyor beni .
Ne yapıcam bilmiyorum
Bence bu kadar beklemişsin ve dayanmışsın ki zor dönemi atlatmışsın. Biraz daha bekle. Çünkü o senden ayrılmış, o geri dönsün. Ayrılma sebebiniz neydi tam olarak?

Kızlar biliyorum çoğunuz bana kizacaksinız ama hala aynı kişiyi seviyorum .
Baya zaman geçti üstünden ama yok İşte İnsan unutamayinca unutamiyor .
En son bana ben sevmediğini ve bizden olmayacağını bile söyledi halbuki ve ben o günden sonra asla ne yazdım ne aradım .
Ama son zamanlarda tuhaf şeyler yapıyor . Benim ona aldığım hediyeyle fotoğraf cekmis ve vatsapa filan koymuş . Normalde 1 günden diğer güne girerdi . Şimdi daha sık girmeye başladı .
Ya hayatında başka biri var ya da bana mesaj gönderiyor gibi geliyor .
Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor olabilir mi ?
Erkekler böyle mesaj verirler mi ?
kafam çok karışık .
Erkekler bir mesaj vermek için kafa yormaz.Dümdüzdürler.Kızlar inanmak istedikleri şeye inanırlar.
Biz sana ne diye kızalım.Kendin yaşıyorsun kendin üzülüyorsun,kendin sana seni sevmiyorum diyen birinin hala bi ümit mesaj mı verdi ne yaptı diye kafa yoruyorsun.

Bence bu kadar beklemişsin ve dayanmışsın ki zor dönemi atlatmışsın. Biraz daha bekle. Çünkü o senden ayrılmış, o geri dönsün. Ayrılma sebebiniz neydi tam olarak?
Ayrılma sebebimiz maddi sıkıntım var bahanesiydi onun o benden ayrıldı
ben bunları sorun etmeyeceğim demistim ona . Kpss hazırlanıyor hala .
Kazak almış yollamistim o .

Beni kendime getirin ne olur dünden beri içim bir tuhaf .
Beni seviyor olabilmesi düşüncesinden kendimi kurtarmam lazım ....

Sevse gidermiydi hiç. Kim sevdiğine böyle acı cektirir. acın taze daha beklentide olman normal ama bırak gitsin.

Back
X