Sorunlarınız neler biraz kapalı olmuş konu düzelir belkiFarkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Uzak duralım bacım bu erkeklerden. Olmuyor bunlarla.
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Uzak duralım bacım bu erkeklerden. Olmuyor bunlarla.
Sırf kadından oluşan bir dünya düşünemiyorum. Düşünmek de istemiyorumVala ben bayılıyorum erkeklere ,
siz kendinize yasaklayabilirsiniz
İyilere lafimiz yokKocam ne yaptı size ya
Bknz. KK.Sırf kadından oluşan bir dünya düşünemiyorum. Düşünmek de istemiyorum
onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilg
Vay vay…. memleketteki erkekleri silip süpürmüşsünüz. Şak diye konuşmadan mı teşhisleri koydunuz? Meslek sırrı galiba.narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası
Birebir katılıyorum imzamı atarım altına.bu arabesk bakış açısına da hastayım.
mahvettirmeyin hayatınızı
her bir şeyi gönül rızası ile yapıp kabul ediyorsunuz. bir insan bir insana izin verdiğiniz ölçüde zarar verebilir. hayatınızı mahvettiyse siz izin verdiğiniz için.
aman suçu kendinizde aramayın erkekleri çöpe atın mükemmel çözüm.
Siz çok meraklı bı üyesiniz ben anlamıyorum nedir bu dert ogrenme merakınız? Bana iki kere mesaj attınız konularım hakkında başkalarının konularinda da sürekli konu öğrenmeye çalışıp kendinizle kiyasliyosunuz yetmedi mi?Sorunlarınız neler biraz kapalı olmuş konu düzelir belki
Emin miyizBknz. KK.
Kocam naptı be aaa mis gibi koca maşallahFarkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
öğrenmezsek nasıl yporum yapabiliriz? sence tek soran ben miyim. ayrıca sizde bana çok farklı tavsiyeler verip asla kendi uygulayamayanlardansınız. keşke herkesin söylediği ve yaptığı bir olsa.Siz çok meraklı bı üyesiniz ben anlamıyorum nedir bu dert ogrenme merakınız? Bana iki kere mesaj attınız konularım hakkında başkalarının konularinda da sürekli konu öğrenmeye çalışıp kendinizle kiyasliyosunuz yetmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?