Birde erkekleri dinlemek lazım , ne kadınlar var .Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
Ben size tavsiye vermemiştim ki hatırladığım kadarıyla :) son attiginiza cevap bile vermemiştim:) konuluk bişey yok zaten bunda kadin espri ile kariisk sitem etmiş bitek siz konu nedir diye yazmışsıniz kendiniz ile kiyasliyosunuz her konuda kendinize ait bi yorum bı merak içeriyoröğrenmezsek nasıl yporum yapabiliriz? sence tek soran ben miyim. ayrıca sizde bana çok farklı tavsiyeler verip asla kendi uygulayamayanlardansınız. keşke herkesin söylediği ve yaptığı bir olsa.
mesajda vermiştiniz diye hatırlıyorumBen size tavsiye vermemiştim ki hatırladığım kadarıyla :) son attiginiza cevap bile vermemiştim:) konuluk bişey yok zaten bunda kadin espri ile kariisk sitem etmiş bitek siz konu nedir diye yazmışsıniz kendiniz ile kiyasliyosunuz her konuda kendinize ait bi yorum bı merak içeriyor
yorum yapmak veya fikir verebilmek için sebebini öğrenmem gerekir diye düşünüyorum.Ben size tavsiye vermemiştim ki hatırladığım kadarıyla :) son attiginiza cevap bile vermemiştim:) konuluk bişey yok zaten bunda kadin espri ile kariisk sitem etmiş bitek siz konu nedir diye yazmışsıniz kendiniz ile kiyasliyosunuz her konuda kendinize ait bi yorum bı merak içeriyor
Başlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
Bile bile lades olanları hiç anlamıyorum zaten. Evlilikten sonra huyu suyu değişen oluyor elbette onlarla evlenenlere bi lafım yok ama daha sevgili nişanlı iken ne olduğunu belli eden adamla düzelir diye evlenmek korkunç bir hata.Kötü erkekler bence de yasaklansın ama kadınlar da artık biraz akıllansın. Burada bağıra çağıra "evlenme" dediğimiz insanlar koşa koşa evlendiler, şimdi sürekli konu açıyorlar.
Efendi,işinde gücünde olan adamları kimse sevmez.Nerede züppe,kaba saba,dünyayı dar eden erkekler varsa bunlar daha çekici gelir kadınlarımıza.Sonra da erkeklerin soyu kurusun,vay anam vayBilerek bad boyları seçip sonra şikayet etmeniz yok mu
Bile bile lades olanları hiç anlamıyorum zaten. Evlilikten sonra huyu suyu değişen oluyor elbette onlarla evlenenlere bi lafım yok ama daha sevgili nişanlı iken ne olduğunu belli eden adamla düzelir diye evlenmek korkunç bir hata.
Başlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
İşinde gücünde olup zekasını mesleğinde kullanan erkekleri aşırı çekici buluyorum. Dibine kadar efendi erkeklerin tek ve son kalesi olacağım galibaEfendi,işinde gücünde olan adamları kimse sevmez.Nerede züppe,kaba saba,dünyayı dar eden erkekler varsa bunlar daha çekici gelir kadınlarımıza.Sonra da erkeklerin soyu kurusun,vay anam vay.
Efendi,işinde gücünde olan adamları kimse sevmez.Nerede züppe,kaba saba,dünyayı dar eden erkekler varsa bunlar daha çekici gelir kadınlarımıza.Sonra da erkeklerin soyu kurusun,vay anam vay.
Misafir mi çağırıyorlar evlerine evleniyorlar mı içim çekildi şunu okuyunca"Bu kadar hazırlık yaptık, boşa gitmesin" diye evlenenleri okuduk bu forumda
Sevmemek doğal o yüzden sevmediği kadını adamı hayatında tutmak da normal mi?Yani kusura bakmayın ama sevgisizliğin adı günümüzde narsistlik olmuş. Herkes mi narsist ?
Sevmeyen, ilgilenmeyen kişiye bile narsist damgası vuruluyor bırakında bunları psikolog ve psikiyatristler yapsın herkes narsist değil.
Sevmemekte sevmek kadar doğal bir şey belki de bunu kabullenmek gerekiyordur.
Umarım bir gün bütün adımları dikkatli atıp, en ince ayrıntısına kadar ölçüp biçip sonra iyi ve doğru biri olduğuna inandiginiz ama aslında çok iyi kamufle olmuş bir sürüngen tarafindan hüsrana ugratilmazsiniz.Bilerek bad boyları seçip sonra şikayet etmeniz yok mu
Cocugunuz varmiBaşlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?