Bu mukemmel bi yorumBknz. KK.
Herkes siz değil ki. Herkes narsistte değil.Sevmemek doğal o yüzden sevmediği kadını adamı hayatında tutmak da normal mi?
Sevmiyorsa ayrılacak.
Ayrılmayıp o insana eziyet etmek üzmek üzerinde baskı oluşturmak olay zaten.
Yoksa sevmiyorsa gitsin .
Seviyormuş gibi yapmak bir iyi bir kötü davranmak bencilce karşındakine sıfır empati ile yaklaşmak nasılsa seviyor beni deyip enayi yerine koymak .
Herkese narsist demek yanlış katılıyorum ama bencil ve ben merkezci erkekler var vede çoğunlukla.
Bunun sevgiyle alakası yok.
Bunun karekterle alakası var.
Ben sevmediğim insanı hayatımda tutmam mesela bu bir seçim
Hayir. Ama birgün olursa kız veya erkek fark etmez. Önce onlara empatiyi, merhameti, sevgiyi aşılamayı çok isterim. Kimse kimsenin canını yakma, huzurunu bozma, psikolojik fiziksel fark etmez şiddet gösterme hakkına sahip değil!Cocugunuz varmi
Siz görmek istediğinizi görmüşsünüz olan biten bu.Umarım bir gün bütün adımları dikkatli atıp, en ince ayrıntısına kadar ölçüp biçip sonra iyi ve doğru biri olduğuna inandiginiz ama aslında çok iyi kamufle olmuş bir sürüngen tarafindan hüsrana ugratilmazsiniz.
Umarım bir gün bütün adımları dikkatli atıp, en ince ayrıntısına kadar ölçüp biçip sonra iyi ve doğru biri olduğuna inandiginiz ama aslında çok iyi kamufle olmuş bir sürüngen tarafindan hüsrana ugratilmazsiniz.
Hiç şaşmıyor, kendileri mutsuz evlilik yaptı diye herkesin aynı hatayı yapmasını dört gözle bekliyolar. Bunun için ciddi ciddi dua ediyolar.Beddua da level atlamışsınız. Yalnız unutmayın beddua döner dolaşır sahibin bulur
Başkaları narsisti nasıl tanımlıyor bilmiyorum ama benim narsist diye ifade ettiğim kişi bütün toksikligi yapıp suçu karşısındaki insana yükleyen, o insanda suçluluk duygusu, yetersizlik hissi oluşturan, karda yürüyüp izini belli etmez bir şekilde yaptığını yapan ama tepki alınca "ne var ki bunda, abartiyorsun, hastasın,senin yüzünden" diyenler...Yani kusura bakmayın ama sevgisizliğin adı günümüzde narsistlik olmuş. Herkes mi narsist ?
Sevmeyen, ilgilenmeyen kişiye bile narsist damgası vuruluyor bırakında bunları psikolog ve psikiyatristler yapsın herkes narsist değil.
Sevmemekte sevmek kadar doğal bir şey belki de bunu kabullenmek gerekiyordur.
Bende bosanma surecindeyim bitane kizim var. Sizde sanki tam esimi anlatmissiniz tam bir narsist. Demek bu bela tek benim basimda degilmisHayir. Ama birgün olursa kız veya erkek fark etmez. Önce onlara empatiyi, merhameti, sevgiyi aşılamayı çok isterim. Kimse kimsenin canını yakma, huzurunu bozma, psikolojik fiziksel fark etmez şiddet gösterme hakkına sahip değil!
Kaldı ki ne kadar kendini kamufle ederse etsin bir yerden açık veriyordur. Konu sahibi görmek istediği gibi gördüğü için kılıf uyduruyor. Kolay olab beddua etmek zaten. Böyle kolay beddua eden birini de karşısına düzgün biri çıkmaz kiHiç şaşmıyor, kendileri mutsuz evlilik yaptı diye herkesin aynı hatayı yapmasını dört gözle bekliyolar. Bunun için ciddi ciddi dua ediyolar.
Beddua mi? Ayy iyice okuyun ya Allah askinaBeddua da level atlamışsınız. Yalnız unutmayın beddua döner dolaşır sahibin bulur
Beddua mi? Ayy iyice okuyun ya Allah askina
Tebessüm ettirdiniz valla sagolunKabul etmenizi beklemiyordum zaten
Kendi ailesi canına okur aklına gelmez, eski sevgililere kocalara hemen yapıştır "narsist".Herkes siz değil ki. Herkes narsistte değil.
Çoğu kişi sevgisi bittiği için toksikliğe dönüyor.
Siz hiç farketmediniz mi herkesin eski sevgilisi narsistnarsist ex olmayan yok Türkiye’de masallah
Erkekleri çok fazla ciddiye almayarak çözebilirsiniz konuyuBaşlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
Ama ama ama beni çok seviyor aldatmış olabilir yalan söylemiş olabilir ama beni seviyoooorrrr... HAYIR SEVMİYOR! Şunu anladığı gün insanlar konu kapanacak.Ya Allah aşkına iyi biri olmadıği kırk km öteden belli, sevgililikleri red flagdan geçilmiyor, ayan beyan olanı görmezden geliyorsunuz, beş kötü ozelligi varsa 'ama on da harika tarafı var' diyor,toz kondurmuyorsunuz, yalanları affediyorsunuz (daha yeni arkadaşım büyük bir yalanı 'demek ki beni yüksekte görüyor,aşağılık kompleksinden böyle bir şey söylemiştir..yoksa neden söylesin ki?' dedi affetti), kötülüğü görmezden geliyorsunuz, iki jeste eriyor, affediyorsunuz
Sonra "erkekler yasaklansın!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?