Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi ya.. kizlar cok fena :)İyiler 30 yaşına kalmadan kapılıyor yavrum
Biz de özledik seni Rainyy
Gözünü açacaksınDimi ya.. kizlar cok fena :)
Ayrildim oradan. ama hala aklimda bosluktanmi bilmiyorummEn son evli bir adamdan ilgi alaka seziyordunuz ne oldu o iş ?
Tövbe başkasıyla karıştırmış olmayasın Rainy yapmaz öyle şeylerEn son evli bir adamdan ilgi alaka seziyordunuz ne oldu o iş ?
Evlilere bile yükseliyor artık değnekli delisi olsa keşkeKöyün değnekli delisine kalacaksın diye ödüm kopuyo. Bir insan hayatının odak noktasını erkek yapar mı ya !
Yok ben memnunum halimden :)Gözünü açacaksınsana stil yapalım biraz değiştirelim dedik dinlemedin
Boşluktandır.Ayrildim oradan. ama hala aklimda bosluktanmi bilmiyorumm
Tövbe Rainyy evli adamda mı kaldı aklınAyrildim oradan. ama hala aklimda bosluktanmi bilmiyorumm
Evet.Tövbe Rainyy evli adamda mı kaldı aklın
Ee olmaz çabuk bulman için biraz havalı falan olman lazımYok ben memnunum halimden :)
Tövbe tövbe Rainyy sen ne hâle gelmişsin öyle aa aaa standardı ne çok düşürmüşsün
Oyle mi canimTövbe tövbe Rainyy sen ne hâle gelmişsin öyle aa aaa standardı ne çok düşürmüşsün
Standartlarını değiştirmeyeceksin kendini değiştireceksin arkası gelecek zatenOyle mi canim
Ah ah canim insallah :)Standartlarını değiştirmeyeceksin kendini değiştireceksin arkası gelecek zaten![]()