- 20 Ocak 2010
- 49.440
- 192.759
- 1.123
- 44
Bu gece de bunun için ağlicamDigerleirne cevap vermicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gece de bunun için ağlicamDigerleirne cevap vermicem
sen de eskiden sadece sevilmek isteyen, erkek arayan biriydin. gormeyeli insanlarin her gece koynuna aldigi, ortak cocuk yaptığı erkeklere heveslenir olmuşsunDigerleirne cevap vermicem ama sana vereyim sen onceden daha tatli biriydin. Simdi huyun degisti sanki
Ben onun huyunu karakterini bilmiyorum oyle biride olabilir bilemiyorum.sen de eskiden sadece sevilmek isteyen, erkek arayan biriydin. gormeyeli insanlarin her gece koynuna aldigi, ortak cocuk yaptığı erkeklere heveslenir olmuşsun
huyunun karakterinin ne onemi var evli olmasi yetmiyor mu?Ben onun huyunu karakterini bilmiyorum oyle biride olabilir bilemiyorum.
Senin dedigine cevap olarak yazdim birsye olacagindan degilhuyunun karakterinin ne onemi var evli olmasi yetmiyor mu?
dunyanin en harika insani olsa ruh eşin olsa ne olacak, adam evli
Bak sunu soyliyim tamam onun yaptugi yanlis bem kendiminkinde savunmuyorum ama iyilik kotuluk davranisa gore degisir hani burada ki yorumlarda pek iyi niyetle yapilmis gibi gelmiyor. bana kotu kalpli diyorsun ama.. sunu da iyi biliyorsunuz benim ne kadar sevgiye ve ilgiye ac oldugumu. Obur yorumi yanlis anlamisim.herkes kalbinin ekmegini yiyor
sen elalemin nikahli kocasina bile bakacak karakterde biri oldugun icin mutlu olman zor.
bir arkadasim var. o da senin gibi erkeksizlikten ne yapacagini şaşırdı kendine iki gram ilgisi olan patronuyla adamin evli oldugunu bile bile iliski yasadi. adam da oyle seviyordu boyle seviyordu tabiri caizse bipip atti, kız işinden de oldu.
hala daha mutsuzum, niye duzgun erkek gelmiyor diye agliyor.
niye acaba bir dusun diyince de üzülüyor
Hayır, gördüğüm en sacma çıkarım. İnsanları etiketlemeye yer ariyorsunuz.30 yasindan sonra iyiler kapilmis mi olur? Bence geriye genel olarak iyi olmayan veya evlilikten korkanlar kalmistir. Sizce? Birde kizlar o kisi hala aklimda.
Canim benden 4 yas buyuk. Evet bekar bulamiyorum.Bu Rainy iyice sapıtmıŞ yazık acıyorum. Hiçbir zaman mutlu olamayacaksın. Elin evli barkli adamlara mı göz koydun şimdi alan almışı. Yazık kafana. Bekar adam tavlayamıyor musun da kendini macera arayan kart horozlara meze edeceksin?
Canim benden 4 yas buyuk. Evet bekar bulamiyorum.
Saçma bir yprum. Bir arkadaşım kendisi 35 eşi 37 evlendiler hiç evlenmemiş bekarlardı iyi insanlardî. Bu ülkenin ageismden gına geldi. Bir insan alelacele evlenmek için evlenmeyebilir. Ruh eşini o zaman buldu demek ki o zaman doğru zamandır kimse 20li yaşlar da evlenmek zorunda değil iyi ya da kötü diye lanse edilemez boşaninca da sana kötü diye bakılması hoşuna gider mi mesela. Evlenince ayrilmamanın da bir garantisi yok çıkın bu çağdışı kafalardan.Ben bazı kadınlara üzülüyorum sevgisizlik ilgisizlik zor ama bazı insanın içi yüzüne enerjisine yansıyor evli adamla bersber olan kadın düz kötüdür evet 30 civarı çoğu iyi erkek kapıldı kalanlar da daha yaşı küçük olana bakıyor
Sen cokmu iyisin benim mutsuzlugum icin beddua ediyorsun? Bu nefret kin neden sana ne yaptim onu da soyle? Ne gibi bir zararim oldu yazdiklarini tekrar oku bence. Dusunmeden yaziyorsunuz sankiBekar bulamıyorum diyor ya nur yok yüzünde demek ki bekar da sana gelmiyor nasip olmuyor.Allah sana da aynı tarz eş versin ki inşallah öyle olacak ölene kadar mutsuz olacaksin. Bekar kadınım korkuyorum ah almaktan utanmadan yazıyorsun. Gurursuz. Erkek sinek görsen nimet diye yersin zaten. Görmemiş ahlaksız.
Utanıyorum sizin gibilerden aciyordum sana iyi bir eş bulsun derdim hiccc değmezsin. Kötüye denk gel. Dengin o.
Bende beddua ediyimmi mesela sende sevgisizlikle sinan diye.Sen cokmu iyisin benim mutsuzlugum icin beddua ediyorsun? Bu nefret kin neden sana ne yaptim onu da soyle? Ne gibi bir zararim oldu yazdiklarini tekrar oku bence. Dusunmeden yaziyorsunuz sanki
Sen cokmu iyisin benim mutsuzlugum icin beddua ediyorsun? Bu nefret kin neden sana ne yaptim onu da soyle? Ne gibi bir zararim oldu yazdiklarini tekrar oku bence. Dusunmeden yaziyorsunuz sanki
Ben evlilikten bahsetmedim ki romantik ilişki için de durum böyleSaçma bir yprum. Bir arkadaşım kendisi 35 eşi 37 evlendiler hiç evlenmemiş bekarlardı iyi insanlardî. Bu ülkenin ageismden gına geldi. Bir insan alelacele evlenmek için evlenmeyebilir. Ruh eşini o zaman buldu demek ki o zaman doğru zamandır kimse 20li yaşlar da evlenmek zorunda değil iyi ya da kötü diye lanse edilemez boşaninca da sana kötü diye bakılması hoşuna gider mi mesela. Evlenince ayrilmamanın da bir garantisi yok çıkın bu çağdışı kafalardan.
Bulamiyorum yalanmi soyledim. Karakterjn ortada hic tanimadigin insan nefret kusuyorsun. Ama bak ben beddua etmedjm aramizdaki fark bu... ve sevgili bulmakla ovunuyorsun komiksin ya.Evli erkeğe bakan gözümde karaktersizdir herkese karşı öyleyim ballandıra ballandıra anlatıp birde küstahca bulamıyorum cart curt.
Beni tanımıyorsun hakkımda yargı da bulunamazsın ama senin yediğin içtiğin mıçtığın herşeyi biliyoruz. Benim yerimde olsan havadan geçilmez zaten red ettiğim kaç erkek var evli olanlar da dahil karakterimi korumak için herşeyi yapıyorum. Dua ederim hep ahlakımî bu devirde korumaya.
Sevgilim var bekar bende bekarım ciddi düşünüyoruz ve o yüzden sen benle rakip bile olamazsın karakter de. Çok mu iyimişim çokkkk iyiyim elhamdülillah.![]()
Onun içinde geçerli. Sonuç olarak birşeye evrilir ilişki oda evliliğe. Aynı şeye hizmet ediyor.Ben evlilikten bahsetmedim ki romantik ilişki için de durum böyle
Bulamiyorum yalanmi soyledim. Karakterjn ortada hic tanimadigin insan nefret kusuyorsun. Ama bak ben beddua etmedjm aramizdaki fark bu... ve sevgili bulmakla ovunuyorsun komiksin ya.
Sende agzina geleni soyleyemezsin duzgun bir dille soyleyebilirdin. Sen yazma asil..Sende bulamadın diye ağlıyorsunben övününce mi komikkk. Çatlama. Karakterimi ben yansıtıyorm herkes gibi burda merak etme. Evli erkeğe bakanları eleştiririm burda yazıyorsan her yoruma açık olacaksın herkes gevşek değil. Pışpışlamaz. Senin duan kabul olsa kemik yağar bana etki etmez. Kendine dua et düzelmek için ben ah almıyorum. Daha da yazma uzatma ki bende yazmak istemiyorum iyi forumlar hadiiii