Erkekler?

30 yasindan sonra iyiler kapilmis mi olur? Bence geriye genel olarak iyi olmayan veya evlilikten korkanlar kalmistir. Sizce? Birde kizlar o kisi hala aklimda.
Hangi kişi Rainny? En son evli barklı herife takmıştın kafayı o mu aklında hala? Yoksa 1000 tane farklı kişiyle alakalı konu açtın.

herkes kalbinin ekmegini yiyor
sen elalemin nikahli kocasina bile bakacak karakterde biri oldugun icin mutlu olman zor.
bir arkadasim var. o da senin gibi erkeksizlikten ne yapacagini şaşırdı kendine iki gram ilgisi olan patronuyla adamin evli oldugunu bile bile iliski yasadi. adam da oyle seviyordu boyle seviyordu tabiri caizse bipip atti, kız işinden de oldu.
hala daha mutsuzum, niye duzgun erkek gelmiyor diye agliyor.
niye acaba bir dusun diyince de üzülüyor

Evliysen niye evlendin madem sen insansinda ben neyim.
Gelişimini tamamlayamamıl, aklı melekerini kullanma yetisine erişememiş bir bireysin. Seni incelemeye alsalar sana vasi atanır. Evli erkeklerle birlikte olanın adı tüm dünya dilinde aynıdır. Sen de ne olduğunu çok iyi biliyorsun😍

Gelişimini tamamlayamamıl, aklı melekerini kullanma yetisine erişememiş bir bireysin. Seni incelemeye alsalar sana vasi atanır. Evli erkeklerle birlikte olanın adı tüm dünya dilinde aynıdır. Sen de ne olduğunu çok iyi biliyorsun😍
Yanliz bir iliskimiz olmadiki

sen elalemin nikahli kocasina bile bakacak karakterde biri oldugun icin mutlu olman zor.
bir arkadasim var. o da senin gibi erkeksizlikten ne yapacagini şaşırdı kendine iki gram ilgisi olan patronuyla adamin evli oldugunu bile bile iliski yasadi. adam da oyle seviyordu boyle seviyordu tabiri caizse bipip atti, kız işinden de oldu.
Büyük ihtimalle hayal dünyasında yaşadı o ilişkiyi de böyle biriyle sex için bile birliktelik yaşanmaz. Evli bir ahlaksız da madem karımı aldatııyom bununla mı aldatayım diye durup düşünür

Ye ben yıllardir diyorum bu kızda bi sorun var o kadar aranıyor ama asla sevgili yapamiyor ki tr erkeklerini bilmesek yok yani var bi sıkıntı

Ben bazı kadınlara üzülüyorum sevgisizlik ilgisizlik zor ama bazı insanın içi yüzüne enerjisine yansıyor evli adamla bersber olan kadın düz kötüdür evet 30 civarı çoğu iyi erkek kapıldı kalanlar da daha yaşı küçük olana bakıyor

Digerleirne cevap vermicem ama sana vereyim sen onceden daha tatli biriydin. Simdi huyun degisti sanki

Back
X