• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler :(

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
ben o kelimeyi bile söylemeye utanıyorum ama şey videoları izlemeyen erkek yokmudur :(:(

sevgilimin izlemesi neyse umrumda değil ama eşimin öyle şeylere bakıp araması canımı çok sıkar, çok koyar...
sevgilim malesef öyle videolarla ilgileniyomuş :( yani izliyomuş :( evliykende izler mi? :(

onu çok seviyorum adını duymak bile yüzümü güldürüyo ... ama evlilik için sevgi yetmez her ince ayrıntıyı kafama takıyorum :(:(

Son düzenleme:
Canım ya evliyken bu küfür gibi bişey Allah korusun:5:

aynen çok gurur kırıcı :14:
tam bu konuyu açtım orda eşi izlemiş onu gördüm ummadık taş baş yarar dedikleri bu olsa gerek :(

evlilik çok zor bi karar :(

Bağımlılık yaptıysa izlemeye devam eder herhalde. Yok şimdi sadece evli olmadığı için başka şeylere yönelmemek adına izliyorsa -ki bekarların hepsinin izlediğini düşünüyorum- evlendikten sonra biter gider.

Bağımlılık yaptıysa izlemeye devam eder herhalde. Yok şimdi sadece evli olmadığı için başka şeylere yönelmemek adına izliyorsa -ki bekarların hepsinin izlediğini düşünüyorum- evlendikten sonra biter gider.

hergün hergün izlemiyo :S bekarım bunuda yapmazsam napim dedi :S
ilk dediğinizden Allah kourusun....
inşaallah ikinci dediğiniz olur...

valla canm izlemeyen vardir bence ama izlememis olan kesinlikle yoktur..
her erkek ozellikle ergenlik ve bekarlik yillarinda izlemistir az ya da cok bilemem.
kimileri evlenince birakmis kimileri devam etmis...

bence zaten evlenince izlememeleri gerekiyor ama erkekler iste bilemiyosun ki..
yani kisacasi ARTIK izlemeyen vardir ancak..
sozlunuzle konusun ne derece oldugunu ogrenin evlendikten sonra devam ederse neler hissedeceginizi anlatin.. size karsi durust olacaktir neticede izledigini soylemis

Son düzenleme:
valla canm izlemeyen vardir bence ama izlememis olan kesinlikle yoktur..
her erkek ozellikle ergenlik ve bekarlik yillarinda izlemistir az ya da cok bilemem.
kimileri evlenince birakmis kimileri devam etmis...

bence zaten evlenince izlememeleri gerekiyor ama erkekler iste bilemiyosun ki..

izlemeye devam ederse çok koyar bana :14::14:

ailem uzak diye sorun yapcak onları ikna etmek çok zor olcak zaten birde böyle şeyleri kaldıramam :50:

ben o kelimeyi bile söylemeye utanıyorum ama şey videoları izlemeyen erkek yokmudur :(:(

sevgilimin izlemesi neyse umrumda değil ama eşimin öyle şeylere bakıp araması canımı çok sıkar, çok koyar...
sevgilim malesef öyle videolarla ilgileniyomuş :( yani izliyomuş :( evliykende izler mi? :(

onu çok seviyorum adını duymak bile yüzümü güldürüyo ... ama evlilik için sevgi yetmez her ince ayrıntıyı kafama takıyorum :(:(

canım çok bi bilgim yok ama sanırım her erkeğin cinsellik arayışı farklı derecede oluyor.
mesela ilk sevgilim bu mu adamlık der izleyenleri kınardı ondan sonraki ayda bir iki defa izlerdi(bildiğimi bilmiyor tabii yüzüne vurup yüz göz olmak istememiştim).
yapabilecek pek bi şey yok gibi sevgililik sürecinde kısıtlamakta iyi olmaz izliyor demek ki oda onun ihtiyacı bu şekilde karşılamaya çalışıyor :26:
sıkıntı evlendikten sonra izlemeye devam ederse ben şimdiden çok yüz göz olma derim uyarını o zaman yaparsın :)

canım çok bi bilgim yok ama sanırım her erkeğin cinsellik arayışı farklı derecede oluyor.
mesela ilk sevgilim bu mu adamlık der izleyenleri kınardı ondan sonraki ayda bir iki defa izlerdi(bildiğimi bilmiyor tabii yüzüne vurup yüz göz olmak istememiştim).
yapabilecek pek bi şey yok gibi sevgililik sürecinde kısıtlamakta iyi olmaz izliyor demek ki oda onun ihtiyacı bu şekilde karşılamaya çalışıyor :26:
sıkıntı evlendikten sonra izlemeye devam ederse ben şimdiden çok yüz göz olma derim uyarını o zaman yaparsın :)

testi kırıldıktan sonra uyarı ne işe yararki :44:

Video izlemek tabi ki normal degil yanindan gecen bi kiza baksa deliye donersin o videolardaysa tum vucudunu gorup bi de onunla zevkleniyo gerci bana gore tv deki kadinlara bakilmasi bile yanlis sonucta yari ciplak insanlari kocamin ya da sevgilimin gormesi hosuma gitmezdi
Ihtiyacini gidermek icin izlemesi affedilebilir de digeri kabul edilemez belki ihtiyac icin izliyodur
allahtan hayirlisini iste hayirliysa evlenelim degilse evlenmeyelim de

canm dini mesajlar yazmak yasak sanirim. bu konu hakkinda dini sinirlamalar var bir hukmu var ama bazi seylere de musade edilmis bekar olanlara eger sinirliliklari ve hukmu hakkinda bilgi istrersen ozelden mesaj atabilirm :)

Video izlemek tabi ki normal degil yanindan gecen bi kiza baksa deliye donersin o videolardaysa tum vucudunu gorup bi de onunla zevkleniyo gerci bana gore tv deki kadinlara bakilmasi bile yanlis sonucta yari ciplak insanlari kocamin ya da sevgilimin gormesi hosuma gitmezdi
Ihtiyacini gidermek icin izlemesi affedilebilir de digeri kabul edilemez belki ihtiyac icin izliyodur
allahtan hayirlisini iste hayirliysa evlenelim degilse evlenmeyelim de

Evlendikten sonra o videodaki kadınlAr gibi olursan yatakta..izleme ihtimali olmaz ihtiyac duymaz cunku.

İmza

evlendikten sonra karsilikli doyum onemli..
esinizle ne istedigini acik acik konusun sizde onu yonlendirin.
Ayip degil bunlar. siz onun esisiniz sizinle konusmayacak da kiminle konusacak. sizinle tatmin olamazsa arayislara girebilir ya da siz tatmin olamazsaniz siz de mutsuz olursunuz.. birbirinizi sevip kucuk surprizlerle cinsel hayatinizi renkelndirirseniz ve herseyi acik acik konusursaniz ben o videolara ihtiyac duyacagini sanmiyorum.. he hala izliyorsa o zaman da bagimlidir bunun icin tedavi gormesi gerekir

canm dini mesajlar yazmak yasak sanirim. bu konu hakkinda dini sinirlamalar var bir hukmu var ama bazi seylere de musade edilmis bekar olanlara eger sinirliliklari ve hukmu hakkinda bilgi istrersen ozelden mesaj atabilirm :)

lütfen o sınırlar hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum :40:

Neymiş o izin verilen şeyler merak ettim doğrusu. ..?

Back
X