• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler :(

Ya kizlar bazen erkekleri anlayabiliyorum bu kadar duygusal olmayin ne var izliyosa, belki merak ettigi icin izliyo belki zevk icin bilemeyiz ben bile meraktan bakiyorum bazen kizlarda bakiyor ne varki ama sevgilisi video izliyo diye ölüp biten aglayanlar var saka gibisiniz, biraz dik durmayi bilin evlenincede cilvenle suslen gir yataga izlemez zaten izliyorsada tek degisikligi bu olsun adamcagizin...

Ya kizlar bazen erkekleri anlayabiliyorum bu kadar duygusal olmayin ne var izliyosa, belki merak ettigi icin izliyo belki zevk icin bilemeyiz ben bile meraktan bakiyorum bazen kizlarda bakiyor ne varki ama sevgilisi video izliyo diye ölüp biten aglayanlar var saka gibisiniz, biraz dik durmayi bilin evlenincede cilvenle suslen gir yataga izlemez zaten izliyorsada tek degisikligi bu olsun adamcagizin...

Kızlar neden açıp da izliyorlar acaba merakndan ne var videoda diye. Ama erkekler o videolarda zevk alıyorlar kim bilir ne hayaller kuruyorlar o pis kadınlarla ağızlarınn suyu akiyo o pisliklere. Şimdi bi kizla bi erkeğin izlemesi bir mi değil mi iyi düşünün. Kadınlk gururu diye birşeyde mi yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar neden açıp da izliyorlar acaba merakndan ne var videoda diye. Ama erkekler o videolarda zevk alıyorlar kim bilir ne hayaller kuruyorlar o pis kadınlarla ağızlarınn suyu akiyo o pisliklere. Şimdi bi kizla bi erkeğin izlemesi bir mi değil mi iyi düşünün. Kadınlk gururu diye birşeyde mi yok.

kızlarında zevk aldığını oradaki erkeklerden unutmayınız.

Erkek kadar olmadığına eminim. Ki söyle bir şey var kadınlarda cinsel temas olmadığı sürece cinsellik daha cok işitseldir duyduklarından vb. etkilenirler. Ama erkeklerin tek seçeneği görselliktr. O yüzden de .....lar erkeklerden prim yapmak içindir daha çok.

Belki izler belki izlemez, kimisi aç kalırsa izler kimisi alışkanlıktan izler. Bilemeyiz, ancak sen öğrenebilirsin

Kadinlik gururunu ordaki video izlemeye bagliyosak yandik :) bu kadar baski altinda tuttukca ve herseye aglayip zirladikca ben erkek olsam bende aldatir bende kacardim..

Erkek kadar olmadığına eminim. Ki söyle bir şey var kadınlarda cinsel temas olmadığı sürece cinsellik daha cok işitseldir duyduklarından vb. etkilenirler. Ama erkeklerin tek seçeneği görselliktr. O yüzden de .....lar erkeklerden prim yapmak içindir daha çok.

evet erkeklerden prim yapmaktandır ama kendiniz diyorsunuz işitseldir diye.

Haydar dümen e yazarladı .... dai erkekler gibi uuzn süre olsun kız arkadaşm öyle istiyor diye...

Hayır şunu anlamıyoruz işte kadınlarda bundan zevk alır ama bu bir tercih meselesidir. Mastürbasyon iki cins içinde belli bir dönem ihtiyaçtır.

Aynen.Bayanların hoşuna gidemez mi çok absürd iğrenç şeyler olmadıkça benim de hoşuma gidiyor, cinselliğe böyle öcü gibi bakıp herşeyi tabu yaparlarsa erkekler de tabuların olmadığı sevişmeleri merak edip öyle ağızlarını ayırarak bakarlar yani.. Oradaki adamlar da kadınlara hitap ediyor neticede, ben mi acayibim yoksa bunu diyenlerde mi libido yok bilemiyorum. Cinsellik erkek için değil herkes için.

Aynen.Bayanların hoşuna gidemez mi çok absürd iğrenç şeyler olmadıkça benim de hoşuma gidiyor, cinselliğe böyle öcü gibi bakıp herşeyi tabu yaparlarsa erkekler de tabuların olmadığı sevişmeleri merak edip öyle ağızlarını ayırarak bakarlar yani.. Oradaki adamlar da kadınlara hitap ediyor neticede, ben mi acayibim yoksa bunu diyenlerde mi libido yok bilemiyorum. Cinsellik erkek için değil herkes için.

öyle bir söylüyorlar ki sanırsın cinsellik sadece erkek için, erkek başka yola sapmasın diye var...

İste kizlar cok duygusal baktigi icin onu aldattigi fikrine kapiliyor hemen halbuki alakasi yok. Aglayip zirlamaninda anlami yok. Evliykende izlesin nolmus yani gormemezlikten gel, adam hergun ayni seyden sklmstr belki psikolojisini bilemeyizki gidip baskasina dokunsun dahami iyi. Biraz anlayis herseyi cözer ama bu kadar baski ve duygusallik yasaga daha cok iter kizlar yapmayin etmeyin. Not. Benimde sevgilim var

Bence izlemeyen yoktur izlemem diten de salliyordur

Ben izliyorum arada ne yalan söyleyeyim. Merak ediyorum onlar nasıl yapıyo acaba diye. Profesyoneller sonuçta:) erkekler de bu amaçla bakıyor olabilirler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle bir söylüyorlar ki sanırsın cinsellik sadece erkek için, erkek başka yola sapmasın diye var...

Toplumda hep böyle gösterildi malesef bir döneme kadar ben de iğrenç, erkek için olan, kadın içn erkeği elde tutma aracı sanıyordum.

evet erkeklerden prim yapmaktandır ama kendiniz diyorsunuz işitseldir diye.

Haydar dümen e yazarladı .... dai erkekler gibi uuzn süre olsun kız arkadaşm öyle istiyor diye...

Hayır şunu anlamıyoruz işte kadınlarda bundan zevk alır ama bu bir tercih meselesidir. Mastürbasyon iki cins içinde belli bir dönem ihtiyaçtır.

Aynen dediğiniz gibi tercih meselesi ama bana göre iğrenç bi durum ben kaldıramam böyle bir şeyi evli olsam. Bekarlıkta bi care anlarım da

İste kizlar cok duygusal baktigi icin onu aldattigi fikrine kapiliyor hemen halbuki alakasi yok. Aglayip zirlamaninda anlami yok. Evliykende izlesin nolmus yani gormemezlikten gel, adam hergun ayni seyden sklmstr belki psikolojisini bilemeyizki gidip baskasina dokunsun dahami iyi. Biraz anlayis herseyi cözer ama bu kadar baski ve duygusallik yasaga daha cok iter kizlar yapmayin etmeyin. Not. Benimde sevgilim var

İşte bu kişiye göre değişir.mesela kimi bekarlıktan gelme alışkanlık olduğu için bırakamıyo, kimi eşiyle yakın olmadığı için, kimi eşini daha da mutlu etmek için çünkü onlar için yatakta iyi olmak övünülecek ciddi bi özellik, kimi de işte sırf değişiklik olshn diye bemim gibi :D

Kadinlik gururunu ordaki video izlemeye bagliyosak yandik :) bu kadar baski altinda tuttukca ve herseye aglayip zirladikca ben erkek olsam bende aldatir bende kacardim..

Evli isem evet kadınlik gururu tamda budur. Adamn karısı var neyine yetmiyor istediğini istediği gibi yapabilir. Ama seni bırakıpta o kadınları tercih ediyorsa bu onur ve gurur kırıcıdır canım. Valla senin mantığndaki insan bıraksın gitsin zaten... 😆

Izleyen erkekten sadece midem bulaniyor
BAna gore igrenc bisey
Allah tan esimin o konuda en ufak bi seyini gormedim
Herseyden once bana senden baskasi haram der Allah ondan razi olsun
HIc boyle korkularim yok. ...

Izleyen erkekten sadece midem bulaniyor
BAna gore igrenc bisey
Allah tan esimin o konuda en ufak bi seyini gormedim
Herseyden once bana senden baskasi haram der Allah ondan razi olsun
HIc boyle korkularim yok. ...

Barışmışsınız galiba, hayırlı olsun:) Ne yazık ki kadınlarımızın problemi bu. P.rno izleyen erkekten midemiz bulanıyor ama bize ağza alınmayacak hakaretler edip şiddet uygulayan kocişlerimiz eğer o videoları izlemiyorsa laf yok, allah onlardan razı olsun :) Bir de izleyecekse dert edeceğinizi bildiği için gizli izliyordur muhtemelen, görme ihtimaliniz yok değil mi:) Takılmayalım böyle şeylere bence, hayatta daha önemli dertler var:)

Evli isem evet kadınlik gururu tamda budur. Adamn karısı var neyine yetmiyor istediğini istediği gibi yapabilir. Ama seni bırakıpta o kadınları tercih ediyorsa bu onur ve gurur kırıcıdır canım. Valla senin mantığndaki insan bıraksın gitsin zaten... 😆

öyle çok izlediğimden değil ama bazı şeyler var belki gören bilen yada en azından duyan vardır içinizde kocam bana onları yapacağına izlesin daha iyi.. erkeklerin içinde bazen anlayamadığımız isteklerde olabiliyor. ne bileyim yani o filmlerin kategorileri de var sonuçta.. hepsi bizim sandığımız kadar masumane değil.. erkeklerin FANTAZİ(!) dedikleri şeyler.. eşinle de olsa yapılmayacak şeyler.. bana öyle şeyler teklif edeceğine izlesin mutlu olsun daha iyi..
ayrıca karısı var istediğini istediği gibi yapabilir konusuna ben pek katılmıyorum. eşiyim diye kölesi değilim. bana yapacağı şeyler ancak benimde hoşuma giderse kabulümdür. aksi türlüsü düşünülemez bile!

Back
X