• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi surak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya sadece dış görünüş olmaz tabi erkeklerde de.Öyle olsa herkes bana abayı yakmıştı.Şimdi de evliydim.Ah keşke öyle olaydı sahsen.Hatta o kadar da önemli değil erkekler için diyorum.Ortalama güzellik artı bıcır bıcırlık vs vs.İyilik bile önemli değil.Seksepalite ve bıcır bıcırlık sosyallik özgüven vs.Bu yine de akıllı seçim değil.İyilik göz ardı ediliyor..Bir de karşılaşma ihtimali.

Ben kendimden örnek veriyim konuşmaya gelince dıs görünüs cok ta önemli degil diyoruz ama aslinda önemli çünkü karsina cikan bir insani tabiri caizse tipsiz bulduýsan tanima şansi bile vermiyoruz
Bunu anlarım da ambalaj olarak sadece tip değil özgüven sosyallik kendini satış..Bunlar da ambalaja giriyor.

insanlar görünümu ile karşılanır fikirleri ile uğurlanir diye bi tabir vardı elbet görünuş önemli ama Karakterde mühim ama ozellikle erkeklerde dış görünüş çok onemli hatta birincil unsur..

Insan dis gorunusunu begenmedigi bi insani tanimak icin hevesli olmaz.

Ama o yoruMlari yapan, terbiyesizmis. Anca 13-17 yas arasi bu sacmaliklar olur diye dusunuyorum. Sizin yasiniz kac?
Yaşım 23 bu bahsettiğim diyaloğa üniversitede denk gelmiştim...

Bunu anlarım da ambalaj olarak sadece tip değil özgüven sosyallik kendini satış..Bunlar da ambalaja giriyor.
Bu konuda katılıyorum eğer aynı ortamda biraz vakit geçirebilirse daha farkĺi özelliklerden de etkilenwbilir

Merhabalar;
Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Erkeklerin bir kadında yegane etkilendikleri şey dış görünüş müdür? Garip bir şekilde bana çok itici geliyor. Yani birinin resmine bakılıyor.Güzel/yakışıklı bulunup mesaj atılıyor. Böyle başlayan ilişkilerin kalıcı olduğuna inanmıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Herşey dış görünüş diyemem ama kimine göre önemli kimine göre değil. Mesela benim suanki erkek arkadaşımla bulunduğumuz ortamda hep dikkatimi çekerdi dış görünüşü değil mesela duruşu tavırları etrafta gördügüm çoğu erkeğin yaptığı seyi yapmıyordu mesela .dış görünüşü dehşet mi desen Hayır normal işte ama bana karşı davranışları konuşması beni çok etkiliyor. Gerisi fazla umrumdada değil açıkcası. Karşındaki kisiy3 bağlı kiminin yakışıklıligi dikkatini crker kiminin konuşması kiminin gülüşü. ... böyle işte değişir net bir kalıbı yok bu işin

Herşey dış görünüş diyemem ama kimine göre önemli kimine göre değil. Mesela benim suanki erkek arkadaşımla bulunduğumuz ortamda hep dikkatimi çekerdi dış görünüşü değil mesela duruşu tavırları etrafta gördügüm çoğu erkeğin yaptığı seyi yapmıyordu mesela .dış görünüşü dehşet mi desen Hayır normal işte ama bana karşı davranışları konuşması beni çok etkiliyor. Gerisi fazla umrumdada değil açıkcası. Karşındaki kisiy3 bağlı kiminin yakışıklıligi dikkatini crker kiminin konuşması kiminin gülüşü. ... böyle işte değişir net bir kalıbı yok bu işin
Haklısınız. Sanırım benim rahatsız olduğum şey kendi dahilleri olmadığı halde yani sadece yaratıcı görünüşü belirlerken bununla övünüp diğer insanlara tepeden bakan kadın ve adamlar. Ben herşeyin en iyisine layığım moduyla ortalıkta gezenler.

İnsan dışını beğenmediğinin içini merak etmez!!Önce etkileniceksinki huyuna suyunu merak edebilesin...

Haklısınız. Sanırım benim rahatsız olduğum şey kendi dahilleri olmadığı halde yani sadece yaratıcı görünüşü belirlerken bununla övünüp diğer insanlara tepeden bakan kadın ve adamlar. Ben herşeyin en iyisine layığım moduyla ortalıkta gezenler.
Ayy sorun o da değil ya.Her güzel özgüvenli de olmuyor.Yada mütevazi oluyor.Ama erkekler biraz farklı.Az yakışıklıysa dötü kalkıyor.Erkekler genelde çirkin ya.

Evet bu erkeklerin çirkinliğini napçaz gerçekten.Güzeli de bize kalmıyor.:işsiz:

Benim hoş bulmam biraz zor çünkü 40 a yanaştım.Ben şükür çökmedim ama yaşıtlarım çöktü.

Merhabalar;
Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Erkeklerin bir kadında yegane etkilendikleri şey dış görünüş müdür? Garip bir şekilde bana çok itici geliyor. Yani birinin resmine bakılıyor.Güzel/yakışıklı bulunup mesaj atılıyor. Böyle başlayan ilişkilerin kalıcı olduğuna inanmıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
ilişki tamamen sizin dediğiniz gibi başlamıyor ki zaten, karşıdaki kişinin çok yakışıklı veya çok güzel olması beklenmez bence kişiye güzel gelir bu da görecelidir...ilk aşamada tabi ki beğeni olmalı fiziksel anlamda yoksa kişiyi tanımak istemez kimse, dış görünüşün işi burada biter, eğer kafalar uyuşuyorsa, sohbet edilebilip eğleniliyorsa devamı gelecektir...kimse sırf çok güzel ya da yakışıklı diye biriyle ilişkiye devam etmez, hoş etse bile bu ilişki uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum...

yakısıklı olupda karakterı olmayan erkeklerden dırek soguyorum. :) isterse brad pıtt olsun

Back
X